Şimdi Ara

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
40.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte fanlık bu zaten,ben demiyorum ki intel kötü alınmaz gyette alınır ama ben apu tercih ediyorum dediğim için bile fan oluyorum hakkaten enteresanlar.

Bu kafaları anlamak zor uyalnız şöylede bişey var intel 2018'de %15 perf artışı getirecek core mimarisi tanıtacakmış,seneye işler dahada kızışacak gibi görünüyor.

Ha ama ben olsam mantık var akıl var daha iyi ve ucuz performans alabilecekken niye intel alayım,dediğin gibi 1250 verip 4 çekirdek htsiz işlemciye verilirde kendinden nerdeyse 2 kat performansı %69 deni,yor 1000 tl altında verecek işlemciyi niye almayayım,intelde kullandım amdde aralarında çok uçurum fark görmedim çünkü oyun oynadım,film seyrettim vs gidipte sunucu işi vs için kullanmadım.

Valla o fiyata izleksiz işlemciyi alsam kahrolurdum hakketen çünkü insan doğası hep daha fazlasını istiyor bide ucuza veriyorlar yani.

• BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    Yoo hıc oyle bırsey yok 2600k nın yetmedıgı oyun mu var s1155 board 2012 de cıktı yıl 2017 5 senedır ınsanlar kullanıyor ve ustune 2 sene daha kullanırız bu gıdısle dıyorlar

Zengın olan bırısı zaten 6 ayda bır sıstem degıstırır onlarla karıstırdın galıba.
  • Yıllar önce amd-intel tartışması dönerdi forumda. Ucuz sistem yapmak isteyenlere önerilirdi hep. Şimdi çok da ucuz görünmüyor. Fiyatlar yakın olduktan sonra bir anlamı yok ki geri dönmesinin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winrar şifrelerini hızlıca bulabiliyorsa alınır. Onun haricinde gereksiz zengin züppe işlemcisi.
  • R3 ve R5 100-150 lira uyguna gelirse çok başarılı olur.Doların da etkisi ile 800-900 liraya i5 cep yakıyor gerçekten.
  • i5 6500 ve asus anakartı satıp alıyorum amazondan
    Şimdi amd zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

En ucuz OC yapılabilecek işlemci+anakart kombinasyonu 2270TL tutuyor. Üstüne DDR4 ram alınacak, 2700-2800 olacak. Öküz alırım o paraya. Ben 2600K'yı bir temizleyeyim, daha uzun bir süre beraberiz anlaşılan

Öküz ile beraber Battlefield 1 mi oynayacaksın yoksa bahsettiğin öküzün LCD girişi var Battlefield oynatabiliyor mu ?

Adam pahalılığını anlatmak için o ifadeyi kullanmış sen de abartma.
  • Eskiden satin aldiklarimiz zaman gectikce deger kaybederdi. Simdi dolarla birlikte yukseldiginden yatirimmis gibi gorunuyor. Bugun bu islemciyi alin yil sonuna fiyati 2 kati simdiden soyleyeyim. Ytd.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İntel işlemcilerle aynı fiyat ne anladı millet bu işten bekleyenler hep boşa bekledi.
  • Performans ve fazladan thread açısında güzel işlemciler fakat yine de pahalı. 1400 lira en alt fiyat. Şöyle 4790 ayarında hesaplı bir seri gelirse almayı düşünüyorum. Şuan için i5 4460 ile mutluyum.
  • vatan das ıkıntı var sanırım
    63 tl gözüküyor fiyat RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !
  • Bu hayvanın neredeyse 1 mb civarı L1 cache ile üretilmiş olması çok ilginç. Teknobiyotik firması ürünün videosunu paylaşmış durumda orjinalin de farklılık olmazsa 785 Kb L1 16mb L3 ve 8 mb L2 cache ile geliyor. 3 marta göreceğiz inşallah yüzünü tüm forumlarda şimdiden donanım sağlayıcılarına baskı yapmaya başladı üretici inşallah gerçek değerleri yazmışlardır FX mimarisindeki gibi cırt deyip 10 gün sonra bunları da 700 liraya çekerseler bir daha zor tutunurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

vatan das ıkıntı var sanırım
    63 tl gözüküyor fiyat RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !

Yurt dışındaki şartlar söz konusu olsaydı 10 tane siparişi patlatırdım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

İntel işlemcilerle aynı fiyat ne anladı millet bu işten bekleyenler hep boşa bekledi.

Sanırım halen anlayamadınız en üst segment bunlar intelin soket 2011 V3 serisi gibi yüksek performansa sahip. intel bu tür güçlü bir işlemciye 4000 tl istiyor. R% ve R6 serisi sizin istediğiniz fiyatlara sahip.
  • Eğer r7 1700 7700k'nın rakibi olacaksa arada yaklaşık 75 dolarlık (satış fiyatı/3.6)'lık fark var. Dolar üzerinden düşünürsek f/p koltuğuna oturabilir.

Dolar 2.5 olsaydı,

1700 + msi b350 tomahawk = 1560tl = 1370 tl
    7700k + msi z270 tomahawk = 1670 tl

Görüldüğü üzere eğer dolar bu günkü gibi uçuk olmasaydı, makul fiyatlara işlemci+anakart alabilirdik. Sıkıntı amd'de değil bizde
  • redoracle R kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    + bide cepte para kalmış olsa bende geçerdim siperişi ay sonu geldi 5 kuruş para kaldı onlada anca yemek-mutfağa masraf yapabilirim.
  • Intel tarafından kazıklanmayı seven ne çok insan varmış arkadaş. AMD'ye dua edin, rekabete katılıp aynı fiyata Inteli de performans artışına zorluyor adamlar. Gidin Intel alın yine ama gelip burada körü körüne AMD'yi kötülemeyin.
  • Amd 3000+ 3200+ cıkarttıgında ıntelın dudagı ucuklamıstı.Yerıne ne koyacagını sasırmıstı.Cunku pıyasada onunla esdeger bır cpu su yoktu ıntelın.O kadar rahat davranmıstı kı uzun sure 3000+ pıyasanın en hızlı ve en ucuz ıslemcısı olarak kalmıstı.

Sımdı ıse boylemı alakası yok.ryzene alternatıfı var kımbılır elınde ıntelın sakladıgı neler neler var.Rekabet her zaman ıyıdır.Amd ryzenı cıkartmasa ıntel elındekılerı 2 sene sonra pıyasaya surerdı sımdı ıse hemen pıyasaya cıkartmak zorunda kalacak.

Amd keske bıraz daha baskın gelseydı de asıl o zaman fılm ızler gıbı ızleseydık olacakları

Dusunun 7700k ve 6900k her oyunda 100fps alıyor ryzen 120 alıyor offf senlık olurdu resmen bu fıyatlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 23 Şubat 2017; 19:36:4 >
  • İlk revizyon yeni cpu lar alınmaz. 2. Nesil hatalardan giderilmiş Ryzen alın alacaksaniz. Oyun oynayan adam zaten 2. El 3770k alsın geçsin. Yeter artar bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.