Şimdi Ara

Ryzen için DRAM Calculator Kullanımı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
626
Cevap
58
Favori
31.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Humboldt

Trash b die reis onlar. Boşuna yorulma.

Ayrıca ryzen master sakın sakın.

İntel imc nazlı AMD gibi "vur bana" demez

4266 CL19
    4133 CL19
    4000 CL17 falan çekmen lazım gskill

8700k+z390 da bios anca düzeldi 6-7 ay önce abartısız 3 ay ram stabilitesiyle uğraştık.
    Ramle bizim kadar uğraşan sayılıdır. Ama yoruyor bi’ süre sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    ne yapsam acaba haftalardır beynım döndü bu ram o.c konusunda kolaya kacıp elımdekılerı okutturup sunlardan 2 tanemı alsam ?
    www.depopark.com
    XPG 8GB 4133MHz DDR4 RGB Gaming Masaüstü Ram
    https://www.depopark.com/XPG-8GB-4133MHz-DDR4-RGB-Gaming-Masaustu-Ram-purn-50989
  • Intel için en iyisi bu olur rame ihtiyacın varsa 4000 MHz 32gb da ucuz kitler var onlardan bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mckhan kullanıcısına yanıt
    2 adet yukarda bahsettıgımden alsam 16 gb olarak ?
  • Olur hocam elindeki den daha hızlı çalışır intelde zaten düşük ns alıyorsun okuma yazma kopyalama hızlarıni arttirirsin

• Arkadaşlar merhaba Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz C16 MODELİ ram kullanıyorum r7 3700x ve msi b450m gaming plus ile. Oynadığım oyunlarda ram kaynaklı çok fps drop yaşadığım için 3000mhz yetersiz kalıyor bu ramleri bir şekilde 3600de çalıştırmayı kafama koydum ve bu sabah açıldı fakat değerler çok yüksek dedi bir arkadaş forumdan.

Yardım etme şansınız varmı bu değerleri biraz düzeltelim ramler elimde patlasa bile 3600de kullanmak istiyorum inanılmaz farkediyor oyun performansında pubg için.

Ryzen için DRAM Calculator Kullanımı

Bu arada ramlerim aynı marka model olmasına rağmen farklı zamanlarda farklı firmalardan aldığım için versiyon farkı var. Biri Hynix yazarken biri micron yazıyor

• Sat hocam
    3600 cl16 yada fazla para vermeyeyim diyorsan 3600cl18 al

• farklı ramler kullanıyorsunuz. işiniz gerçekten zor.

birisi micron b die
    öteki hynx C die.

bu ramler ile pek şansınız yok malesef.

2 side en kötüsü yanlısım yoksa.

elden cıkartıp micron E die yada samsung b die oldugu bılınen markaların ramlerini alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Sat hocam
    3600 cl16 yada fazla para vermeyeyim diyorsan 3600cl18 al
    Alıcam hocam yeni ram de elimdekini kurcalamak istiyorum az :D cok mu sorun degerler
  • 16 20 20 yazıyor geçmiş olsun

Satıp 650 liraya ballistic ram alman daha iyi olur

• O kadar mı kötüymüş durum ya 😂 dünden beri bu değerlerde kullanıyorum ve mutluyum aslında niye böyle tepki verdi herkes 😂

• www.dfsbilgisayar.com
    Ballistix 2x8 16GB 3000MHz DDR4 BL2K8G30C15U4B - 79.23 USD + KDV
    https://www.dfsbilgisayar.com/ballistix-2x8-16gb-3000mhz-ddr4-bl2k8g30c15u4b

bu linkteki ürünü alıyorum arkadaşlar güncel versiyon budur demi?

• 3000mhzde kullanırsınız da 3600e çıkmaz büyük ihtimal. Saç baş yoldurtur. Satın en temizi 3600 alın direk

• quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

3000mhzde kullanırsınız da 3600e çıkmaz büyük ihtimal. Saç baş yoldurtur. Satın en temizi 3600 alın direk
    az önce attıgım degerler kagıt üzerinde cok kötü görünebilir ama oynadıgım oyunda inanılmaz stabil ve performanslı oynamama izin saglıyor. Bi süre böyle devam ediyorum sorun yaşayana kadar :D
  • DRAM-Calculator-for-Ryzen-1.7.3
    programı içindeki ücretsiz ufak windows üstüncen çalışan; memtest programında kaç değer veriyoruz vede ne kadar zaman yada sayıya kadar bekliyoruz yaptığımız ayarlar stabilmni değilmi ram hata verirmi vermezmi diye.

Teşekkürler.
  • makineyi baştan açıp hiçbir şey açmadan varsa kapalı şeyleri virüs programıdır vs kapatıp o memtest'i açıyorsunuz tamam diyorsunuz sayı gir yerinde All unused RAM yazıyor start diyip başlatıyorsunuz sayı girmiyorsunuz.All unused RAM boşta ne kadar ram varsa al demek bilemezsiniz ne kadar ram boşta o yüzden sayı girilmiyor adamlar otomatik ayarlamış.ne kadar boşta ram olursa o kadar iyi programı çalıştırmadan önce.
  • zzonerr Z kullanıcısına yanıt
    bende olmuyor çalışmıypr o şekilde 16 yazınca calısıyor 1000% sonrada %2000 yaptım sıkıldım kapattım programı sonra su programla yaptım. ayrıca aida64 rem benchmarkların tamaını yaptım ayrıca aida64 ram stres test uyguladım 20 dk. en son oyun oynamak vede benchmarklarda''cinebench20'',''3dmark''denemek kaldı. ayrıca usb takarak memetest86 yaptım 2 saat 42 dakıka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 11 Temmuz 2020; 1:37:51 >

• 3.5gb üstünü kabul etmiyor.
    3096 yazın 5 tane açın 16gb doldurursunuz
  • programla cebelleşmeyin boşuna

bunu indirin

memtesthelper.exeyi çalıştırın

12 thread 13 gb falan filan bişeyler girin sonra start hepsi açılıp başlarsa sizindir

arada inat ediyor başlamıyor, değişik thread ve gb değerleriyle deneyin

birinden biri tutar

%1000 falan yapın sonra da sal gitsin

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.