< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Mayıs 2020; 13:58:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Mayıs 2020; 13:58:30 > |
dostum sana katılmakla birlikte çünkü ben de ilk aldığımda deli gibi kırbaçladım geçen sene temmuzda ama sonra ABBA denen bios çıkınca bi baktım PBO denen alet benden güzel kırbaçlıyor yani kendi haline bıraksam 4.2 yaptığım elle oc'den iyi oluyor o yüzden ne zaman çıktı o ABBA o zamandan beri ben stok+pbo kullanıyorum. lakin bu tartışma bir yere varmaz işte herkes bir şeye inanmış gidiyor.senin geldiğin gibi stok bırakırsan degrade oluyor diyen de oldu şimdi kim neye inansın?sabitlemiş bir hıza düşük voltaj vermiş, stokta 1.5v bile görüyor adam da buna ikna olmuyor.bu aletler gayet zeki ne voltajı ne zaman vermesi gerektiğini biliyor 1.5 gereken yer vardır boşta 0.4 bile gördüm ben biraz anakart soğutma durumlarına göre değişiyor herkes benim gibi bin liralık soğutucu 2700 liralık anakart kullanmıyor ki salsın kendi haline.stok+pbo sağlam ısıtır düzgün soğutman yoksa ve anakartın iyi değilse bendeki gibi olmaz.full bütün çekirdekler 4350 vurabiliyor bende ve 4300 altına düşmüyor pek oyunlarda o yüzden elle oc anca cinebench cpu-z gibi benchlerde para ediyor oyunlarda etmiyor hatta 3dmark testlerinde bile uğraştığına değmiyor.kırbaçlıyoruz derken arkadaş kimse 3700x alıp 4.3 4.35 günlük kullanmıyor o zaman voltaj yüksek olur soğutamazlar bu adamlar zaten sıcaklık yüzünden sabitliyor.4.1 diyor 1.28v diyor yani daha senesi dolmadı bundan degrasyon oluyorsa zaten yapamamışlar demektir boşver.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Mayıs 2020; 17:2:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 3 Mayıs 2020; 17:10:45 > |
|