Şimdi Ara

Ryzen Master Rehberi: 3700X ile en uygun PBO ayarları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
10
Favori
8.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman işte, aday inceleme taliplerimizden biri oluyorsunuz. Bekleriz, her zaman kapımız açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin dediklerinizi denemeden önce yaptığım ayarlarda bir sakatlık var mı ona bakmanızı rica edeceğim, çok bilinçli bir şekilde yapmadım direk yabancı forumlarda ve reddit üzerinde stabil kullandığını yazan kişilerin deneyiminden istifade ederek ayarlayıp bıraktım.

Şu an için 2 gündür kullanımım da bir sıkıntı yaşamadım, yaşarsam belki voltajı bir tık daha arttırırım. Bütün ayar ve değerler aşağıda mevcut. Hem aynı cpu+mobo sahibi kişilere belki referans teşkil eder.

Ryzen Master Rehberi: 3700X ile en uygun PBO ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonForum -- 11 Ocak 2020; 2:6:25 >

• Ancak, seni tenzih ederim üstad. Az daha o koca kalamar kılıcınla kapital panişmınt cezamızla bizi buluşturup öbür dünyaya iki parça halinde göndermeye karar kılacaksın sandım.
    Sormamda sakınca yoksa kılıncını biraz daha yakınlaştırabilir misin üstadım, hangi ustanın imzası o ince işlemeler... gözüm arkada kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 11 Ocak 2020; 1:24:4 >
  • Bu işlemcinin autoda oyundayken kalp ritmi gibi dalgalanmasının amacı nedir? 10 ila 30 arasında gelip gidiyo bazen 0 a kadar bile düşüyor anlık seyirler bunlar

• İşlemci canlı hızında çok daha hızlı çalışıyor windows zaman çözünürlüğünden, tek diyebileceğimiz ryzen balanced seçerseniz iyi olur. Güç profillerinden sınırları da 0-30 istemiyorsanız 50-100 yapın ayarlayabilirsiniz, denemedik bilmiyoruz.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bşy ayarlamadım bşy istediğim de yok cpu kullanımı anlık düşüp yükselmesi garip geldi sadece %3-5 lik düşüş yada yükşeliş olur tamamda 0 ila 30-35 vs arası anlık olarak yıldız tilbe dansı edasıyla kıvırması neden onu çözemedim

• Windows canlı işletim sistemi değil. 4ms gibi bir çözünürlüğü var. Biriken işler bir paket halinde işleniyor ama bunun konumuzla alakası yok. Siz çalışan programlarınızı denetlemeyi bilmiyorsanız, "DPC Latency Checker" diye programıyla akıcılığınıza bakın diyip geçelim, müsaadenizle.

• BoşnakAğa kullanıcısına yanıt
    Çaktırma, seni bu fanboylar intelci zannediyor.
  • kendini ajan zannedenler internette dezenformasyon yapmayı bıraksalar iyi olur
    https://pastebin.com/64gtphJm
  • pirefokkes kullanıcısına yanıt
    Şifreli konuşma. Kimi dikizliyoz?

• Türkçe de paylaşmış olayım, insanlık hâli unutuluyor;
    - İşlemciye 142w ppt kullandırabilmek için, sıcaklığının 61.8°C'de kalması gerekiyormuş. O nedenle hepinize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum şimdiden. Hedef büyük, EDC ayarıyla sıcaklık tırpanla tırpanla düşecek ölçü değil.
  • emir kipiyle konuşabilecek pozisyonda olduğunu düşünenler bir daha düşünmeli
  • Bu konular biraz kafa karıştırıyor bence. Ben şuanda i9 9900K lı sistem kullanıyorum. İşlemcimi stok ayarları ile kullanıyorum,biostan sadece belleklerin xmp profilleri açık. İşlemcimin daha uzun ömürlü olması için arkadaşıma anakart ve işlemcimi satıp Ryzen 9 3950X li sistem kurmayı planlıyorum.(Evlendiğim için uzunca bir süre sistem güncelleme şansım olmayacak. Belkide bir daha güncelleyemem :) )Monitörüm 2K olduğu için tek çekirdek performansı bir tık daha düşük olsada oyunlarda beni etkilemeyeceğini düşünüyorum. Overclocktan voltaj vermekten vs pek anlamam. Şimdi ben ryzen sisteme geçersem stok ayarda işlemcimden tam verim alamayacakmıyım ? Bu tarz sorunları üreticiler bios update ile neden çözmüyorlarda son kullanıcılar bu ayarlar ile uğraşmak zorunda ?
  • Almak için [Auto] yerine [Manual] seçmen gerekiyor AMD'de, çünkü anakart üreticileri birbiriyle rekabet için oto ayarını %0.5-1 hızlı yapıyor. Eh, böyle olunca da ellenecek seçenek çoğalıyor.

• her yeni dezenformasyon başına yeni bir girdi alanıhttps://pastebin.com/DZBaEAdL
    Kimi dikizliyoz, sahte fizikçi profesör?

• sahte olan ben değilim sahte olan dikkat etsin
    Hadi, o şeraitten bahset madem. Kaç zamandır yakalanmadın, kimleri kandırdın?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.