Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup_34 -- 12 Aralık 2021; 16:24:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgiyi seç . Kadirhas ÇÖP

• Çift diploma istiyorsan Bilgi'de şartları sağlaman koşuluyla her bölümle ÇAP yapabilirsin. Zaten okulda çoğu kişi de çap yapıyor. Uluslararasi bağlantıları da çok iyi. Erasmus olsun Laureate programları olsun beklentini karşılayacağına eminim. Ben de Bilgi'de bu sene ÇAP'a başvurdum. Başka sorun olursa sorabilirsin

Yatay geçiş içinse evet 1 den fazla üniversiteye başvurabilirsin.

• TheMockingbird kullanıcısına yanıt
    Dostum mesala erasmus disinda yurtdisi anlasmali old. okul var mi?link vs.

• Hocam şöyle söyliyim Erasmus dışında Laureate değişim programı var, London School of Economics ile anlaşmaları var. University of London ile üstün başarı programları var. Bir de bildiğim kadarıyla UOLP ile çift diploma programları var belli bölümlerle. Bu link işine yarayabilir.

http://international.bilgi.edu.tr/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMockingbird -- 17 Temmuz 2017; 13:5:50 >
  • TheMockingbird kullanıcısına yanıt
    Dostum bau de var,university of london iyi bir secenek.Bau hakkinda ne diyorsun?

• Merhaba, tercih zamanı BAU yü gezmiş, biraz bilgi almıştım. Kampüs gerçekten çok merkezi ancak bize okulu gezdiren öğrencinin tek yaptığı bizi terasa çıkarmak ve bakın manzaramız var ayrıca teknemiz var demek oldu. O yüzden ben pek hoşlaşmamıştım. Evime de daha yakındı halbuki. Ben hukuk fakültesi için bilgi almıştım hocam. Mahkeme salonları var, hazırlıkta seni Amerika'ya yolluyorlar yanlış hatırlamıyorsam. Bana öyle söylenmişti. Eğitiminin de iyi olduğunu tahmin ediyorum ama ben kampüsü pek sevemedim hocam. Konumu dışında çok bir artısı yok gibi. Tabi BAU'da okuyan arkadaşların değerlendirme yapması daha doğru olur. Yanlış yönlendirme yapmak istemem hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Tom Clancy's H.A.W.X. 2
    15 yıl önce açıldı
    S.a
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.