Şimdi Ara

S (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaş, Suriye'yi savunuyorsun ama Suriye'yi en az 3 parçaya bölmeye çalışan ABD'nin adamı olduğu ifşa olan Orwell'dan örnek veriyorsun.Yapma bunu... Evet, Suriyelilere karşı ırkçılık yükseltiliyor, buna karşı çıkmak gerekir. Türkiye'yi savaştan korumak gerekir. Suriyeleşmemek gerekir. Ama Orwell p***undan örnek vererek değil, saygılar.
  • Bizim millette hiç kafa yok. Senelerce kendi toprakları üzerindekileri övmek yerine elin avrupalısı şöyle, elin amerikalisi böyle diye öve öve bitiremediler. Belki milletimiz düzelir umudu ile bekledim. Şimdi daha kötü oldu. Pilavı elle yiyen. Pislik içinde yaşayan Araplara hayranlık besler oldular. Konuyu açan ya Suriyeli ya da ezik psikolojisi ile yaşamış birisi. Konuyu acanin anasına ve bacisına sokakta laf atsalar ses çıkarmayacak. Ama merak etme kardeşim öyle bir şey olursa bizim gibi insanlar senin anneni ve bacını korur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde Dubai'li bi Arap Türkiyeyi çok sevdiğini söyledi. Neyse bende gel o zaman falan diyorum. Cevap: "sizin problemleriniz var". Aha dedim ekonomi, pkk falan diyecek. Hayır, adam "Suriyelilerle probleminiz var, İstanbul güzel ama Türklerle. Suriyelilerden hoşlanmıyorum, burda kimse sevmiyor" dedi. Kendi ırkdaşı.

• Küfür etmeyeceğim, bu gereksiz yüzünden ban yemeyeceğim.
    Küfür etmeyeceğim, bu gereksiz yüzünden ban yemeyeceğim.

• 30 milyardan dolardan fazla para harcanmış, sayıları 5 milyonu geçen ve bizim toplulumumuza ayak uyduramayan insanlara ne diyecektik ya da nasıl tavır takınacaktık?

Bayramda aile ziyaretine gidip tekrar buraya dönüyorlar ne dememizi bekliyorsun?

Savaştan kaçtıysa kurarsın bi sığınma kampı orada bakarsın hepsine değil mi?

Ama amaç Türk halkını asimile edip karman çorman bir ortam yaratmakta bu insanların hepsini ülkenin her yerine dağıtırsın ve arkana yaslanırsın.

10 sene sonra sayıları +10milyon olduğunda bakalım böyle maval okuyabilecek misin?

Cahil insanlarsınız, ne geçmişe bakarsınız ne geleceği planlarsınız.

Kimse savaştan kaçanlara yardım edilmesin demiyor, her şeyin bir adabı var ve bu yapılanlar bu işin adabına uymuyor, işte o kadar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdılarının cogu dogru,yalnız dh forum gibi ergen milliyetci dolu sayfada tabiki linc edilirsin.Bunlara sorarsan akp yide basımıza suriyeliler getirdi türklerin hic sucu yok.Bir filozofun sözü vardı,bir ülkede işler kötüye gitmeye basladıgı zaman milliyetcilik artar.
  • Afrika'dan gelenlerin bugüne kadar vukuatları bir elin parmaklarını geçmez. Adamlar kimsenin eşine kızına sarkmıyor. Yeri geliyor saat satıyor, yeri geliyor tespih satıyor, yeri geliyor Beyazıt vs gibi tekstil yerlerinde yük taşıyıp parasını kazanıyor.

Suriyeliler ise resmen ülkeye külfet. Sürekli vukuatları var. İnsanların eşine kızına sarkıyorlar, telefonlarına videolarını çekiyorlar. Çalışmayıp üstüne para alıyorlar, vergisiz işletme açıyorlar. Bir T.C vatandaşından daha çok imkana sahipler. Çok isteyen fino gibi alıp evinde beslesin. Suriyeli ucuz işçiler yüzünden ekstra olarak işsizlik sorunu var. Adam sigorta verip bir Türk çalıştıracağına üç kuruş verip Suriyeli çalıştırıyor. Hamam böceği gibi çoğalmalarına girmiyorum bile. 1 2 seneye doğum oranları 1 milyona yaklaşır.
  • Hak ediyorlar kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 milyon tane japon gelseydi insanlar evlerine misafir bile ederdi, İnsan kalitemiz artardı..
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Hayır efendim, normal sayılarda ve denetimden geçtikten sonra alınsalar kimse böyle laf etmeyecek. Her milletin pis, iğrenç insanları var, Amerika’nın slumlarından insanları doldursalar yine aynı tepkiyle karşılaşılırdı, olay ırkları değil, kötü kesimlerinin de gelmesi. Eğitimli olanları göze çarpmıyor zaten, Suriyeli olduğu anlaşılmıyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Hayır efendim, normal sayılarda ve denetimden geçtikten sonra alınsalar kimse böyle laf etmeyecek. Her milletin pis, iğrenç insanları var, Amerika’nın slumlarından insanları doldursalar yine aynı tepkiyle karşılaşılırdı, olay ırkları değil, kötü kesimlerinin de gelmesi. Eğitimli olanları göze çarpmıyor zaten, Suriyeli olduğu anlaşılmıyor bile.
    Valla inşallah dediğin gibidir. Burada görünen tepkiler pek bahsettiğin gibi değil..
  • Suriyeli sevicilere gelsin

https://www.instagram.com/tv/BnR7u4xFQj-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=npybgit905ri

• Çok seviyorsan al besle evine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 6 Eylül 2018; 0:52:45 >
  • Irkçıyız kardeş ne olacak?

• Blok

• İrkcilik degil kendimizi savunuyoruz. Cunku oyle aldilar ki ulkenin demografisini bozdular. Avrupa da olsa boyle yapmazlar. Her yere dagitirlar. Tabi siz bilim falan bilmediginiz icin de demografi bilmezsiniz.

• Nasıl Olsa Bu Ülkeden de Kovulup Gideceksiniz. Hepiniz Tek tek. Vatanını Satan Bizim ÜLKEMİZİ Dünden Satar.
  • Suriyelilere Karşı Başlatılan Sistematik Irkçılık dan sonrasını okumadım. Suriyeli istemiyorum, hakkım varsa da helal etmiyorum ki var vergi veriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.