Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsmetAyduman -- 11 Ekim 2013; 15:28:33 >

• güle güle bin dostum
  • Oldukça güzel olmuş güle güle kullanın.
  • camurlugun ayniaindan bulabilsem keske

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

camurlugun ayniaindan bulabilsem keske

aslında ucuz bir çamurluk bi çok bisikletçide bulabilirsin kanımca
  • ayna hariç on numara gözüküyor. gidon borusunun boşluklarına takılan küçük aynalar var. ondan takarsan çok daha şık gözükür.
  • Mobildeyim fotoğrafları göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Tom Clancy's H.A.W.X. 2
    15 yıl önce açıldı
    S.a
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

ayna hariç on numara gözüküyor. gidon borusunun boşluklarına takılan küçük aynalar var. ondan takarsan çok daha şık gözükür.

o aynalardan bulamadım buna mecbur kaldım trafikte kullanıyorum yoğun olarak bu yüzden ayna şart
  •  s s s s

Fena durmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada ghost tercih etmemin en büyük nedeni kadrosundaki estetiklik arkadaşlar ghost markaların kadroları çok hoşuma gidiyor
  • Hayırlı olsun, güle güle pedallayın
  • göze hitap ediyor
  • Çok güzel olmuş hocam.Bende bir şeyler yapmak istiyorum bakalım
  • Ayna hiç olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freegamezone

Ayna hiç olmamış.

biliyorum fakat daha güzel bir ayna bulamadım :( kredi kartım olmadığı için internetten de alamıyorum :(
  • Bende de var aynısından (çamurluk ve ayna hariç. Işık da aynı benim aldığımdan :) ) Aldığımdan beri topu topu 10 kere binemedim, iş sebebiyle evimden uzaktayım, sıfır bisiklet evde yatıyor :( Ama gerçekten şahane bir bisiklet. Kadrosu hem görünüş hem de sağlamlık olarak 1 numara, alırken zaten satıcısıyla baya uzun uzun tüm bisikletleri konuştuk tarttık falan 3 günde aldım bisikleti. Servisini de övmüştü adam baya, dediği gibi de kullanıcı hatasına bağlı olarak ön maşa kilidini benim kendim bozmama rağmen adam maşayı servise gönderip sıfır maşayla değiştirtti. Bisikletin sürüşü de aşırı zevkli, akıyor resmen :) Selesi ilk başta acıtıyor ama 1-2 günde alışıyor insan. Şu sezonluk işim bitse de eve gidip bisikletime atlasam diye gün sayıyorum resmen :)
  • İlk defa çamurluklu bisiklet beğendim. Güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.