Şimdi Ara

s.a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.benim farem arasıra işlem yapmazken takılı kalıyor ve kasdan tekrar söküp takınca sorun gideriliyor.virüs var sanıp tarama yaptırdoım ama virüste çıkmadı.sorunumu cevaplarsanız sevinirim

• Ne tür bir FARE kullanıyorsun bilmiyorum, ama bunun bir çok nedenleri olabiliyor.
    1. Toplu mauslarda, aşırı derecede kirlenen top karşıtları hareket etmeyebiliyor ve Driveri herhengi bir nedenle silinmiş veya üstüne herhangi bir şey yazılmış olabiliyor.

2. Bütün FARE'lerde kablo kopması nedeniyle, bazı pozisyonlarda takılıp kalabiliyor.

3. Başka bir FARE takarak denemeni tavsiye ederim. ( Sorunun nereden kaynaklandığını öğrenmen açısından.)

4. Kolay gelsin ve başarılar...
  • dogru söze ne denir
    quote:

Orjinalden alıntı: KitapGibi

Ne tür bir FARE kullanıyorsun bilmiyorum, ama bunun bir çok nedenleri olabiliyor.
    1. Toplu mauslarda, aşırı derecede kirlenen top karşıtları hareket etmeyebiliyor ve Driveri herhengi bir nedenle silinmiş veya üstüne herhangi bir şey yazılmış olabiliyor.

2. Bütün FARE'lerde kablo kopması nedeniyle, bazı pozisyonlarda takılıp kalabiliyor.

3. Başka bir FARE takarak denemeni tavsiye ederim. ( Sorunun nereden kaynaklandığını öğrenmen açısından.)

4. Kolay gelsin ve başarılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.