s.a arkadaslar benim bilgisayar cok tozluydu ole bı tozkı tozdan fan altları yarım cm kalınlıgında bez gıbı olmus bende temızledım ekran kartını cıkardım ekran kartının fanını cıkardım temızledım ekran kartı zotac 9600 gt ardından ıslemcı fanını cıkardım ıslemcının uzerıne cok az bı termal macun surdum ıslemcı fanını temızledım ama ıslemcı fanını tutan 4 tırnaktan bırı kırıldı elımde 3 tırnak olarak taktım SoruN Şu bilgisayarı taktım ekranını vs. pc acılıyor ama su seklıde ekrana goruntu gelmıyor tahmıonen o sekılde 1 dk kadar acık duruyor ve pc kapanıp kendı kendıne tekrar acılıyor aynı sekılde 1 dk acık durup kapanıyor o sekılde acılıp kapanıyor ve ekrana goruntu gelmıyor tum fanlar calısıyor ses kesıldı power acıp o fanıda temızledım sorun nedir sizce ?
slm herkese bilgisayarla urasamadım durumu aynı dewam hafta tatılnıne cıkmıskan bakayım dedım fan aldım geldı taktım ve gene aynı fan guzelmıs en azından sessız calısıyor ondan sonra tek yaptıgım ıs pc analız kartı almak oldu yani PC Anakart arıza tesbit kartı
actım denedım C 1 Hatası verdi bu ne demek kullanım kılavuzu english diyor ki ( OEM Specific - Test to Size On - Board Memory ) bu yazıyor award bolumunde (Initalize POST Error Manager (PEM) ) buda (Phoenix 4.0/ Tandy3000 bolumunde) analmını bilen var mı ?
OEM Specific - Test to Size On - Board Memory Initalize POST Error Manager (PEM)
halen daha işlemci fanı diyenler var pc arıza tespit kartı sorunu buldu zaten sadece bana o hatanın anlamı lazım okadar bos vaktım olmadıgı ıcın 7/24 calıstıgımdan dolayı servıse goturemıyorum bu aralar ısler yogun :)