Şimdi Ara

S> ASUS GTX770 DirectCU II OC 2GB Kutu+Fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar. 2 senelik kartımı satıyorum. Ürünün kutusu faturası durmaktadır. Garantisi bu sene başında ocak ayında bitti.

Kullanıma gelirsek;

OC yapılmadı, zaten OC versiyon yeterince hızlı.
    2 sene önce aldığımdan beri kasanın içinde duruyor sadece temizlik zamanları çıkartıyorum.
    2 ay da bir toz temizliği yapılıyor.
    Kart hala kasamda takılı her gün kullanıyorum. BF4 de World Of Tanks'ta filan hala en üst ayarlarda kasma olmadan sorunsuz oynatıyor. Yeni oyunlarda da sorunsuz en üst düzeylerde oynatabiliyor. En son çıkanlardan Witcher 3 ü ultra da 80 saat en ufak takılma olmadan oynadım. Mad Max de aynı şekil en üst düzeyde 20 saat kadar oynadım hala da oynuyorum.

Resimler aşağıdadır.

İstanbul içi elden deneyerek alabilirsiniz. Diğer şehirlere önce para sonra kargo şeklinde mevcuttur.

Fiyat 650 TL dir. Pazarlık payı vardır.

600 TL ye Hawk Claw adlı arkadaşıma satılmıştır.

EK BİLGİ : Asus kartların 3 sene asus garantisi oluyormuş. Yani vatan garantisi bitti ancak hala 9 aydan fazla asus garantisi mevcut. Vatana görürseniz dahi onlarda kabul edecektir arizalandiginda.

S> ASUS GTX770 DirectCU II OC 2GB Kutu+Fatura S> ASUS GTX770 DirectCU II OC 2GB Kutu+Fatura

S> ASUS GTX770 DirectCU II OC 2GB Kutu+Fatura S> ASUS GTX770 DirectCU II OC 2GB Kutu+Fatura

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaniCalifornia -- 30 Mart 2016; 23:06:52 >

• Kart tarafımdan alınmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.