quote:Orijinalden alıntı: sakopane isten kardesAlıntıları Göster ne verebilirsin normal poke istemem ok mi
quote:Orijinalden alıntı: sakopane isten kardesAlıntıları Göster seni msn e ekledim açsana bi msn ini genius_1907 dimi pokeden baktımda
quote:Orijinalden alıntı: sakopaseni msn e ekledim açsana bi msn ini genius_1907 dimi pokeden baktımdaAlıntıları Göster abi nie kapadın msn i
quote:Orijinalden alıntı: Kaptan_Jack_SparrowBende var ne verirsin?Alıntıları Göster kardeş ben verdim shiny eeveyi
quote:Orijinalden alıntı: ArizMendkardeş ben verdim shiny eeveyiAlıntıları Göster Bana versene 19 tane bulmam lasım .. Ne istersn???
quote:Orijinalden alıntı: MaqqBana versene 19 tane bulmam lasım .. Ne istersn???Alıntıları Göster arkadaşlar bu konuyla gereksiz ama birisiyle trade yapıyorduk şunu yazdık bi bakarsanız sevinirim: want to trade more ancient pokemon for your any 100 level pokemon
quote:Orijinalden alıntı: Uchiha İtachiarkadaşlar bu konuyla gereksiz ama birisiyle trade yapıyorduk şunu yazdık bi bakarsanız sevinirim: want to trade more ancient pokemon for your any 100 level pokemonAlıntıları Göster Kaptan_Jack_Sparrow Shiny EeveE ye ne istersin lütfen 19 tane bulmam lasım (: Dark Lugia için
quote:Orijinalden alıntı: MaqqKaptan_Jack_Sparrow Shiny EeveE ye ne istersin lütfen 19 tane bulmam lasım (: Dark Lugia için Alıntıları Göster Ne verirsin
quote:Orijinalden alıntı: Kaptan_Jack_SparrowNe verirsinAlıntıları Göster 25 level Donphan mı ne olur mu?
quote:Orijinalden alıntı: Maqq25 level Donphan mı ne olur mu?Alıntıları Göster Shiny Dark yada Metalic verebiLirsen oLur
quote:Orijinalden alıntı: Kaptan_Jack_SparrowShiny Dark yada Metalic verebiLirsen oLurAlıntıları Göster Metallic Bulbasaur?? yada nickim maqq bi bak hmen çıkıcam şimdiii.....
quote:Orijinalden alıntı: MaqqMetallic Bulbasaur?? yada nickim maqq bi bak hmen çıkıcam şimdiii.....Alıntıları Göster Bakıyorum dur Metallic Bulbasaur var onu istemem üyeliğine bakayım
quote:Orijinalden alıntı: Kaptan_Jack_SparrowBakıyorum dur Metallic Bulbasaur var onu istemem üyeliğine bakayımAlıntıları Göster kardes metallıc eevee var lazımza konusalım
quote:Orijinalden alıntı: PawnageFactoRkardes metallıc eevee var lazımza konusalımAlıntıları Göster Ahh Ahh 19 tane bulmam lasım :D Dark Lugia için
quote:Orijinalden alıntı: MaqqAhh Ahh 19 tane bulmam lasım :D Dark Lugia için Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Maqq Ahh Ahh 19 tane bulmam lasım :D Dark Lugia için neden 19 tane ki???