Şimdi Ara

S Sport Digitürk Platformundan Ayrıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
4
Favori
19.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her sene aynı şeyler. İnsan yoruluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KESİN BİLGİ|TFF 1.Lig maçlarının tamamı TRT Spor tarafından yayınlanacaktır.
  • şaka maka s sport halen duruyor güya anlaşmalar devam ediyor yazısıyla

bunu harbi tepkileri azaltmak için yaptılar gibi gözüküyor. bir kaç güne kanalı kaldırırlar sessizce.
  • Haftasonu EPL var ve parasını verip izlemeye hakkım olan ligi izleyemiyorum.

• müşteri hizmetleriyle görüştüğümde süper lig maçların hepsini yayınlıyacaklarını söylediler ssport için görüşmeler sürüyormuş ama baya özgüvenli bi şekilde "merak etmeyin bu senede bizde"dedi
  • bnim fikrim borcu olan 30mn doları ödemedikleri sürece s sportu unutun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ama hadi hayırlısı bakalım.

• Formula 1 kanalları açıklandı

SSport plusa Axess Mobil'iniz varsa ilk ay ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 11 Eylül 2020; 16:37:15 >

• Birazdan fulham - arsenal maçı başlıyor. Ayda 100 TL verdiğim digitürk'ten maçı izleyemiyorum. Mecbur s sport plus'a üye oldum. Pazartesi iptal başvurusu yapacağım.

• İptal talebi için fax çektim aradılar kabul etmedim iptal olsun artık s sportta yok digitürkte olmasın

• Rezalet ya su olanlar
    1 haftadir gorusme halindeler, cozmek icin kac hafta lazim acaba. Ya sorunu cozun ya da yok diyin iptal ettirelim. Digiturkun insanlari magdur etmekte ustune yok.

• Anlaşsalar da anlaşmasalar da ben iptal etmeye karar verdim, taahhütümün bitmesini bekliyorum. Kutu kenarda duruyor.
  • Premier ligi bizim ligden daha fazla takip ediyorum her ne kadar seyircisiz eski zevki olmasa da, benim için büyük eksiklik ha anlaşırlar ha bugün yarın diye diye ligin ilk haftası geçiyor, ssport önümüzdeki haftaya kadar eklenmezse tepkimi belli ederim artık...
  • Tivibu S Sport 2 ile anlaşmış.Biz hala bekliyoruz
  • Bobbo. B kullanıcısına yanıt
    Biz daha çok bekleriz gibime geliyor

• Arkadaşlar Vodafone Red’liyseniz Premier ligi bedavaya izleyebilirsiniz. Ben de şu an keşfettim. Bilmeyenler kullanabilir.

• EPL izleyemeyeceksek Digitürk'ü iptal etme zamanı gelmiş...
  • Paramızla rezil oluyoruz resmen.

• --- alıntı ---

3. sözleşmenin uygulanması:
    3.1. abone'nin kurulum ve içerik ile ilgili hak ve yükümlülükleri
    3.1.1. abone, digitürk tarafından iş bu sözleşme konusu sunulan hizmet kapsamında sağlanan program, kanal ve içeriklerin, belirli lisans dönemleri için lisanslanmış ve tüketicilere sunulmakta olduğunu, abonelik süresi içerisinde söz konusu program, kanal ve içeriklerin lisans sürelerinin sona ermesi ve/veya başkaca zorunlu nedenlerle program, kanal ve içeriklerin artık sunulamaması ve bunlarda değişiklikler olması halinde digitürk'ün bir sorumluluğu bulunmadığını kabul, beyan ve taahhüt eder.

--- alıntı ---

hepimiz bu sözleşmeyi imzaladık. hiç birşey yapamayız.
  • Koca bir Nba yarı finalleri bitti,biz halen maç izleyeceğiz diye bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.