|
S Sport Digitürk Platformundan Ayrıldı (9. sayfa)
-
-
digitürk uykuya devam et sen. ne hale geldi eskinin en iyi tv platformu yazık.
-
Bakalım digiturk ne yapacak :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam hala bekliyorum ve merak ediyorum neler olacak.Çünkü görüşmeler devam ediyor yazısını hala tutuyorlar kanalda oyalama taktiği mi göreceğiz.quote:
Orijinalden alıntı: Metin Bilgin
Bakalım digiturk ne yapacak :) -
Hocam Merhabalar
Şu saatten sonra S SPORT 2 ile birlikte gelmedikten sonra S SPORT gelse de önemli değil. Bi kere skandal oldu artık :)
Allah bunların belalarını versin hakkımı helal etmiyorum.Parayı alıp hizmeti vermiyorlar
Bein global de bundesliga konusunda da sıkıntı var. Sadece Türkiye değil genel olarak sıkıntı da zaten şuan bein.
MEehabalar, bu konuda duyduğunuz bildiğiniz bir gelişme var mı ? -
Pazar günü ayın 4ünde kanal kaldırılalı bir ay olacak. Bu saatten sonra geri dönüşü zor. En iyisi S sport plus alıp devam etmek. Axess Mobiliniz varsa 1 ay ücretsiz üyelik veriyor bu ayın sonuna kadar axessAxess'e özel S Sport Plus'ta ücretsiz 1 aylık üyelik!https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/13254/axesse-ozel-s-sport-plusta-ucretsiz-1-aylik-uyelik
-
Digitürk'ü aradım bana "görüşmelerin sonuna gelindi" dediler ama inanmıyorum
Epl başlayalı 3 hafta oldu 3 hafta..
O konu Arabistandaki kaçak yayınlardan dolayı, tıpkı Haziran ayında Serie A'da olduğu gibi, kaçak yayınlardan ve lig yönetiminin o platform için herhangi bir şey yapmamasından dolayı, bence hem kasıtlı yenilemiyorlar hemde çok para vermemek için. -
geçmiş olsun az önce saran medyaya ait radyo sporda aygün özipek şöyle dedi; digitürk ile yapılan herhangi bir görüşme yok digitürk abonelerine görüşmeler devam ediyor diye bilgi veriyormuş ama öyle bir şey yok şu an için görüşmeler durmuş dedi yani saran ile bein bu saatten sonra anlaşamaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: umut3513
geçmiş olsun az önce saran medyaya ait radyo sporda aygün özipek şöyle dedi; digitürk ile yapılan herhangi bir görüşme yok digitürk abonelerine görüşmeler devam ediyor diye bilgi veriyormuş ama öyle bir şey yok şu an için görüşmeler durmuş dedi yani saran ile bein bu saatten sonra anlaşamaz.
arap bir kere şaşırt be
yalancı, dolandırıcı, hırsız bunlar.
süper ligi bir daha alamaz, pılı pırtıyı toplayıp gider bunlar. -
selam arkadaşlar haftada 2 epl maçı falan izliyorum fazla para veresim yok tv+ tivibu süper paket ya da vodafone tv almayı düşünüyorum hangisini alayım türk telekom kullanıcısıyım tivibu almamın bi faydası olur mu
en ucuzları vodafone tv olduğu için onu alıp geçmeyi düşünüyorum -
merhaba mobil hattınız vodafone değilse onu alamıyorsunuz zaten. TivibuGo için bir kampanya olmuyor sanırım. Mobil hattınız türkcell ise bir yıl taahhüt ile 12.90 TL de ödeyebiliyorsunuz. Yine en mantıklısı TivibuGo gibi duruyor :) -
aynen öyle Vodafone olmuyorsa tivibu go alıcam
-Değerli üyemiz,
Üyelerimizin 2017 yılından bu yana platformumuzda izleyebildiği S SPORT kanalı maalesef, tek taraflı bir kararla, Digiturk üzerinden yaptığı yayını sonlandırdı. Saran Medya Grubu, kanal taşıma anlaşmasını yeni sezonda yenilememeyi tercih etti.
Koronavirüs salgınının yarattığı tüm zorluklara rağmen dünyanın ve Türkiye’nin en kaliteli spor içeriklerini sizlere sunabilmek için çok çalıştığımızdan emin olabilirsiniz. Türkiye Süper Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Euroleague, Serie A, Ligue 1, WTA tenis turnuvaları dahil olmak üzere Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen spor içeriklerini beIN SPORTS kanallarımız üzerinden izlemeye devam edebilirsiniz. (20:43:56)
-yani eklenmeyecek (20:45:02)
-Maalesef Eklenmeyecektir. (20:45:19)
geçmiş olsundur alternatiflere bakılmalı...
-
TivibuGo aldım. Televizyonda uygulaması vardı. 12,90 aylık. 1 aydır onu kullanıyorum. Digiturk denilen lanet şirketle daha Mayıs 2021'e kadar taahhüdüm var. Biter bitmez hadi eyvallah deyip bitiricem. Adamların arkasında Katar var, 3-5 milyon verip kanalı getiremiyor. Çok abone kaybedecekler. 2 yıla kalmaz BeIN satar Digiturk'u.
-
S sport kanalı tamamiyle kaldırıldı listeden hadi geçmiş olsun..
İyi oyalama yaptılar ama ha...insanları kandırdılar bide anlaşma yapacağız en kısa sürede diye
İptallar artacaktır. Digitürk ün sonunu ben yakın görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X