Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
81
Favori
93.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben dlss kalite artı fsr frame açıyorum gayet iyi akıyor oyun dlss varken diğerleri macera. HDR falan bunları da düzgün ayarlamak gerek ayrıca.

• Bu 10dk süren işlem normalde sadece 1 kez olur sonraki açışlarda 1dk süren kısa bir işlem yapılır.

Ekran kartı sürücüsü güncellerseniz yine 10dk lık işlem yapar. Oyunda bazı grafik ayarlarında değişim yapınca sonraki açışta yine 10dk yapabilir.

Gölge,yansıma,bitki örtüsü ayarlarını değiştirmek buna sebep olmaz mesela.

Bir temizlik programı oyunun oluşturduğu önbellek dosyalarını silerse yine 10dk.

Oyunda grafik ayarlarında bir değişim yapacaksanız yapın oyunu kapatın önbellekleri temizleyin.

AppData\Local\NVIDIA vesaire yolunda DXcache, NVcache gibi klasörlerde tutuluyor dosyalar LocalLow klasöründede var deniyor hatta Temp klasörüne bile nvidia birşeyler oluşturuyormuş ki temizlik programlarının ilk temizlediği yer temizlik programı kullanmayın.

Radeon kart ise ayarlarda burdan temizlenir.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Windowsunda kendi önbellek yeri var o klasörüde silin.

C:\Users\K.ADI\AppData\Local\D3DSCache

Ve oyunu açın ekran kartı sürücüsü güncelleyene kadar sadece 1 kez 10dk lık işlem yapılır.

• Bende burda kalıyor ilerlemiyor. Sildim yine aynı ,save klasörünü bulup sileceğim birde.

• 36 yaşındayım Unreal Engine ile yapılan her oyun bozuk agalar. pubg bile 5 sene sonra belki düzeldi :D küçükken cd alırdım ne zaman unreal motorlu oyun olsa çalışmazdı oyun günümüzde hala devam ediyor. squad diye bir oyun var ağaçları fırça ile yapmışlar çimenleri falan. stalker 2 yi bitirdim. gözlerim çok yandı görüntü hep çamur gibi

• potur kullanıcısına yanıt

terminatör resistance ve robocop gayet iyi çalışıyor. bu oyunların büyüklüğü ve içeriği ile de alakalı. stalker 2 gerçekten çok büyük ve kesintisiz bir map.

• potur kullanıcısına yanıt

Bu avatar ve imzanızdaki gibi renginizi çok belli ediyorsanız, memur bile kız vermeyebilir hocam S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 20 Aralık 2024; 16:15:3 >
  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

Bu oyundaki detay seviyesi başka oyunda yok bir silahın en küçük parçası bile yerinde ve çalışıyor bitki örtüsü 4k altında kötü görüntü verdiği için daha güzel gözüken oyunlar eski kartlarda sorunsuz çalışıyor düşüncesi oluşsada bu boyut ve bu detaya sahip değil o oyunlar. Haritanın her yerinden birşey fışkırıyor yani.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Gece gündüz döngüsünü biraz yavaşlatsalar gölgelerin hareketi biraz azalsa performansada yansır aslında ama yapay zekayı zaman akışına bağlamışlar o yüzden çok basit bir değişiklik değil gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedycihan kullanıcısına yanıt

Fsr frame gen açayım dedim ben de ama nvidianınki gibi smoothluk veremiyor maalesef. Bendemi bir sorun var acaba? Çok bariz fark var çünkü. Aynı smoothluğu verse fsr frame geni kullanacağım kesinlikle çünkü vram yemiyor, cpudan yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 20 Aralık 2024; 16:41:56 >
  • Konu oyun linçleme konusuna dönmüş yeni yamadan sonra oyun bende gayet düzeldi şu ana kadar bir sorun yaşamadım düzeldiğini daha oynanabilir olduğunu seve çökmelerinin giderildiğini söyleyen bayağı bir oyuncu var.

Sizi bilmem ben oyundan zevk alıyorum yapay zeka yine aksasa bile bayağı bir düzelmiş henüz çok ilerlemedim ama oyunda değişiklikler fark ediliyor. Ben oyunu buglara ve aksaklıklara rağmen ilk günden beri zevkle oynuyordum tek sıkıntım kalabalık alanlarda düşen fps ve pc'yi ara sıra kilitleyip mavi ekran vermesiydi şimdi bu sorun bende yok artık oyun yağ gibi akıyor.

Firmanın savunucusu değilim ama bu oyun bu kadarda linç yemeyi hak etmiyor.

• alex59 kullanıcısına yanıt

Yeni güncellemeden sonra var olan kayıt ile mi oynadınız yoksa yeni bir kayıtla mı başladınız oyuna? Bazıları yeni kayıtta sorun çıkardığını söylüyor 1.1 güncellemesinin, bu yüzden emin olamadım. Güncellemeden sonra hem 100 GB güncelleme, hem de savedan olmak istemiyorum.

• Ulan bu son bölümü nasıl yapmıslar böyle,monolitçiler gauss'la tek atıyor 30-40 dak uğraştım geçemedim kapadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Windows arama sekmesinden disk temizlemeyi açın C sürücüsündeki directx gölgelendirme önbelleğini temizleyin düzelecektir.

• Hay anasini avradini geceki butun indirme iptal olmus sifirdan baslatiyordu. Sildim komple cildirdim. Steam bunu uctur yapiyor bir turlu cozemedim neden yaptigini.

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Sende Gauss kullanırsan geçersin.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

hocam gauss kullanıyorum,asansör için jenaratör'ü açmaya indiğimiz yerdeyim,büyük ihtimal son yer artık ama adamları göremeden indiriyorlar :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt

Bende de aynı yerde kala kaldı. Daha önce bitirdiğim için oyunu tekrar oynayım diyordum ama böyle olunca sildim.

• Birisi güzel analiz yapmış.A-life sistemi öncekine göre çok çok daha iyi olduğunun kanısına varılmış.Tek sıkıntı render alma mesafesi npclerin doğum mesafesi hala kısa onu yükseltmeleri lazımdı veya bizim istek üzerine arttırabilmemiz için serbest bırakmaları lazımdı.Onun harici oyunu yarıda veya geride bırakıp tekrar başlayacak veya yeni başlayacaklar için oyunu iyi anlamda farklılaştırdığı belli.

• marl M kullanıcısına yanıt

Kaldığım yerden devam ettim yeni bir oyuna başlamadım ayrıca gölgelendiriciler yüklenirken de donma yada atma sorunu yaşamadım.

Gölgelendirici sorunu genelde mod kullananlarda oluyormuş ben grafik harici mod kullanmadığım için sorun yaşamadım.

• EnergyHill kullanıcısına yanıt

Bu işe yaramadı, başka çözümlere bakacağım.

• Teslaman kullanıcısına yanıt

Smoothlukda sumuntu yok S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)  radeon kartla durum çok iyi nvidia çakallık yapmıştır siz kullanmayın diye.

Indiana Jones oyununa bile fsr koydurmayan markanın kartıyla fsr denememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Aralık 2024; 18:56:16 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.