Daha da rezil durumda 90 saatin ardından dün final görevinde küfür ede ede bitirdim sonunda oyunu. Sürekli crash sürekli hata. Son güncellemeden bu yana shader'lar yüklenirken oyun sürekli yükleme ekranında donuyor ve bazen kapanmıyor bile. Kafadan 5-10 güncelleme lazım oyunun adam gibi olması için. 2026'dan önce dönüp bakmayın derim hocam, atmosfer şahane ama oyunu tamamlamadan çıkarmışlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 22 Ocak 2025; 16:5:49 > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (157. sayfa)
-
-
Oyuna day one başladım ben ilk başta benim için bug vs sorunu yoktu optimize zaten hiç sorun olmadı sonra her gelen güncelleme ile kötü oldu oyun ben de, buglar ortaya çıktı memory leak ortaya çıktı. Düşmanlar aptal saptal spawn olmaya başladı. Hatta bence oyunun sonunda garip bir bug yedim hava hep kapalı ve yağmurluydu son 30 saat falan güneş görmedim sanki o yüzden priyaptı adam akıllı gezemedim karanlık ortamdan.
Yeni güncellemeyi bekle.
-
Bende uzun zamandır gelecek güncellemeyi bekliyorum. 2. Başlayış için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam benimki açlıktan değil ya. Dediğim gibi psi halüsinasyonlar dan kurtulamıyorum. doktora gidip tedavi oluyorum geçiyor kısa süre sonra yavaş tan başlayıp canı götürecek şekilde geliyor gene.
Sürekli olmayan sesler geliyor şu anda oynamıyorum beklemedeyim bakalım ne olacak .
-
-
150 tane güncelleme aldı halen fps drop oluyor.
-
Arkadaşlar bu kartı aldıktan sonra yukarı çıkıp aktif ediyorum bilgisayarda ama buga giriyor oyun ilerlemiyor, başına gelen var mı çözümü bilen neredeyse oyunu yaraladıktan sonra başıma geldi
Abyx GamingyoutubeDuring the Chasing Ghosts story mission you'll need to retrieve the Azimuth Access key from the guard. It took me hours to find it because I overlooked its apparently not-so-obvious location in this spot right here. You'll see the tall building in the distance and next to the corpse lying on the ground, there is another corpse by the staircase. He's got the key. To continue with the story just go down the stairs, open the gate, and see for yourself what's next. Xbox Series S performance gameplay for Stalker 2 Heart of Chornobyl, the long awaited sequel for the franchise by GSC Game World Global #stalker2 #stalker2gameplay #heartofchornobylhttps://www.youtube.com/watch?v=oXZpF-zepAQ -
Şu bilgisayardan kartı geçirdikten sonra soldan merdivenden yukarı çıkıp dışardaki kulenin tepesine çıkıyoruz.
Kulenin tepesinde yanımızdaki parçayı içerde mavi ışık yanan fenerin içine taktıktan sonra bu merdivenden yukarı çıkıp antene bağlı kolu açmak gerekiyor normalde siz nerede takıldınız?
-
Aynen öyle 1 yıl boyunca update alıp en son Stalker 2 2.0 BIG UPDATE Sağlam fix + performance improved gelirse oynanır. Rtx 4060 ti var ve 1080pde 40-60fps arası oynuyorm oyunda 1080pde 45 fps verecek kadar bi grafik görsel şölen yok.
-
İkinci büyük güncelleme için şubat başı denilmiş.
-
Şubata geldik zaten:D bence 1 ay var o getirdiklerinde yine sorun çıkar onuda çözmeleri 2. ayında tamamlanır:D Asıl problem oyunda gerçekten gizli zulalardan çıkan eşyalar çok dandik yeni eşyalar eklenmesi lazım satış için yada craft için gerekli malzeme vesaire.2. sorunda A-life sistemi hala sıkıntılı sanırım 70 80 metreye ayarlamışlar daha uzun mesafeye renderlamaları lazım ki uzun menzilli silahı kullanmanın anlamı olsun.Onu renderlayabilmesi için en üst seviye işlemciler anca gücünü kullanabiliyor orta seviye ve altı cortluyor A-life'ı işleyebilmek için.2 seçenek koymaları lazım onuda yapmadılar.Bence teknik kısma bakanlar ciddi bilgi eksikliğine sahip 1 yıla anca düzelir gibi geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 28 Ocak 2025; 20:46:24 > -
Zaten kingdom come çıkıyor onu bitirince bakarım artık neler yapılmış.
Ankara
-
Hocam kartı okutuyorum ama konuşma aktif olmuyor yukarıya çık demiyor yani, youtubeda izledim kartı okuttuktan sonra karakterler konuşuyor o olmuyor,antee de çıktım orada da belirtmiyor
-
O görevin başındaki saveye dönmeniz lazım vardır illa çok save alıyor oyun tek tek deneyin. Sonraki güncelleme ana hikayedeki çoğu takılmayı düzeltecekmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim hocam bir sonraki güncellemeyi bekleyim görev başına da döndüğüm halde düzelmedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X