Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.220
Cevap
79
Favori
97.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen 2-3 hafta içinde.

• 1-oyundaki düşmanı dostu ayırt etmenin bir yolu var mı? imleç herkeste yeşil

2-daha başındayım sorunla karşılaşmadım ama herkes bug var diyor, devam etmeden düzeleceği zamanı mı beklemek lazım?

• ornitolog kullanıcısına yanıt

1-Evet bu durum bazen can sıkıcı, zaten imleç iğne ucu kadar ufacık bişey milletin üzerine gelip yeşil mi beyaz mı diye ayırt etmekte zor oluyor. Bazen uzaklarda bir gurup görüyorum dost/düşman ayırt etmek güçleşince silahımı kapatıp gidiyorum konuşma olur diye diplerine geldiğimde imleç yeşil dururken birden ateş etmeye başlayanlar oluyor.

2- Bende öylesine büyük bug'lar sorunlarla vb karşılaşmadım fakat buralarda yapılan yorumlardan gördüğüm kadarıyla görev ilerleyişini engelleyen save'leri bozan bug'lar hatalar olursa diye de çekinerek oynuyorum, oyuna uzun bir ara vermiştim ya bakalım bayağıdır yeni bir patch gözükmedi bekliyoruz.

Bir de hala daha silah/zırh tamir ücretleri envanter ağırlık sınırlaması çok sinir bozucu olabiliyor. Yine belli bir yer mekanda keşfetmeye etrafı incelemeye oyalanınca mutlaka haydut Stalker gurupları mutant sürüleri aşırı spawn olmaya başlıyor, üzerine de yetmezmiş gibi (eski Stalker üçleme oyunlarının en azılı en zorlu baş mutantları olan) Bloodsucker, Controller, Burer her birinden üzerimize ikişer-üçer salıyorlar ya iyice silah zırh tamiri can paketi israfı yaptırıyorlar.

• Bu arada eski oyunlarından bu yana STALKER serisi aşıklarına gelsin S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Official wallpaper olarak S1: Shadows of Chernobyl zamanında (belki S2: Clear Sky zamanları da olabilir) orijinali yayınlanmış olan ve o yıllardan beri kendi arşivimde tuttuğum benim için anlamı çok büyük şu iki görüntüyü bırakayım gideyim:

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

• Oyunu bitirince muhafızları seçtigimiz ilk görevden save açıp bir de diğer taraftan devam etmeye değer mi acaba, aynı görevleri tekrar tekrar yapmak sıkıyor ama farklı kaç görev olur ki, buna nerden bakabilirim. Ya da iki taraftan da bitirenler görevlerde çok değişiklik oluyor mu muhafız ya da sparkları seçince, bilgi verebilecek var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volcanic78 kullanıcısına yanıt

İlk oynamada sıkıldıysanız ikinci oynamaya değecek kadar bir değişiklik bulamazsınız ama sonların videosunu izleyin. Güncellemeler eğer yapay zekayı vaadedilen seviyeye getirirse o zaman başlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

• Ethan-Winters kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel görüntüler. Dlss 4 desteği geldi mi oyuna? Geleceği açıklanmıştı ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun son durumu nedir arkadaşlar bug performans sorunlarına çözüm üretildi mi yoksa daha yolu var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

büyük güncelleme geliyor muhtemelen 2-3 haftaya o gelince yazarım buraya son durumu.Şuan hala major eksiklikler var.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Dlls swapper ile yapılıyor görüntüde cyberpunk kadar iyileşme var gözüküyor.

• Oyunda hiçbir değişiklik yok buraya gelip bir umut okuyanlar varsa diye kısa bir not düşmek için yazdım. Bitmemiş oyunları piyasaya sunmak artık adet oldu. Bu kervan yolda düzülür mantığı oyun zevkinin içine ediyor. Şahsen ben sildim oyunu halbuki sevmiştim dünyasını da ama böyle nereye kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bıraktım en sonunda. 60 saat civarı oynadım. Spoiler olmasın diye yazmıyorum bir boss figt var orada ne yaptıysam geçemedim düşmanı. Ne yazık ki çok gelişmiş silahlara sahip olunması gerekiyor. O kadar yan görev yaptım para kazanılmıyor. Çok pahalı gelişmiş silahlar. Para ancak silah onarımına yetiyor.

• EnergyHill kullanıcısına yanıt
    Bi kere büyük güncelleme almıştı o zaman düzelen şeyler olmadı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

Tedirgin edici görüntüler hocam. Atmosferi çok iyi yansıtmışsınız...

• Oyunu 90 saat oynayıp bitirdim ben, oyuna başlamak isteyen varsa başlasın bence çünkü update ile düzeltilecek bir durumu yok oyunun anca performans düzeltmeleri olur, oyun başından itibaren eksik çıkmış ona yapabilecek bir şey yok.

Görev aldığınız npc size bakmıyor kapıya bakıyor kafasını döndürmüyor kapıya konuşuyor bu öyle bir oyun. Açık alanda kimin sizi vurduğunu bilmediğiniz, 1 kmden kurşun yediğiniz gece karanlığında hiç bir şeyin görülmediği. Öğlen vakti de hep yağmurlu havanın olduğu, ekonomisinin bozuk olduğu, yan görev ve aktivitelerin olmadığı yada tekrar ettiği bir oyun. Kısaca 2015den kalma bir oyun. Ha nesi güzel derseniz atmosferi gördüğüm en iyi oyun, salınım olduğunda, şimşekler çaktığında full ayarlarda oynuyorsanız çok etkiliyor. Zaten oyunu oynatanda atmosferi bence. Geri kalan her şey çok vasat bitirilmemiş bu oyun.

• Oyunu 40 saat oynayıp bıraktım. Daha sonra son update ile de baktım yok arkadaş. Eğer başlamadıysanız kesinlikle satın almayın. Ukrayna acitasyonuna millet olumlu verdi şu rezilliğe !!

Bu oyun bildiğin baştan yapılmalı. Bu yıl bir sürü oyun çıktı ve çıkacakken kimse yüzüne bakmamalı bunun. belki 1 sene sonra düzelirse ama sanmam.

Oyun bir kere bozuk peki ama nasıl bozuk? komple bildiğin bozuk ne anlama geliyorsa o. Npc lerinden ekonomisine vuruş hissinden görevlerinde ki bug a kadar.

Nesi güzel atmosfer ve harita şahane sadece bu kadar.

• Beklenen büyük güncelleme 1.2 gelmiş
    24.5GB
    store.steampowered.com
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Major Patch 1.2 is here! - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/579378232238800945

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Şubat 2025; 22:30:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni yamayi indiriyorum bende bakalim neler iyilestirilip düzeltilmis. Yazip cizmekle olmuyor malesef o isler hic güven vermiyor stüdyo S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 13 Şubat 2025; 23:6:51 >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.