Oyunu bitirdim de kötü sonla bitirmişiz Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (155. sayfa)
-
-
sonunda bitirebildim oyunu.
dr. kaymanov sonunu seçtim ama sonunda hasss… dedim 😬
fps drop vs. sorunları geçtim, beni en uyuz eden şey düşmanın bizi 30-40 metreden vurabilmesi 🤬 hadi tüfek olsa neyse ama pompalı ile bile vuruyorlar yaa!
ayrıca uzun zamandır beni bu kadar geren bir oyun oynamamıştım. o yüzden ne kadar istesem de baştan oynamayı düşünmüyorum uzunca bir süre. ama eski stalkerları oynayabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Weird bolt çıkmıyor bende diğerlerini buldum.
Nvidia 4000 serisi kullananların frame gen. vram dolma sorunu dlss4 ile düzelecek gibi biraz daha sabredin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Finale geldim beyler. Ama açık dünyaya geri dönüp en az 10-15 etrafta dolaşmayı düşünüyorum. Yan görevler, zulalar, keşfedilmeyen mekanlar vs. Daha çok işim var sanki. Belki daha iyi ekipman bulurum öyle girerim son bölüme. Oyunda kullandığını oto ve sniper nelerdir? Ben daha geliştirme yapmadım ona da bakacağım.
-
arkadaş zaten anlamsız yerlerde fps drop yiyoruz birde radyasyon varsa bölge de görüntü iyice çekilmez oluyor arkadan da bip bip bip sesleri bu nasıl bir oyun böyle
-
Weird bolt bende de çıkmadı, o pda'yı da aldım ama ilk seferinde spawn olmayınca saçma sapan o platform olaylarını yapmak istemedim.
Valla nedense yan görev yapmaktan, ıvır zıvır yapmaktan sıkıldım. Oyunu bitirip kaldırcam artık.
-
Yan görev yok ki oyunda 3 5 mavi ünlem anca var onlarda uzun değil, sıkıntı o zaten random eventler ve güzel yan hikaye yok oyunda. Anca 10 saat uğraşıp bir zula bulmak var onda da mermi ve su çıkıyor.
-
Oyun bitti ama haritanın potansiyelini hiç kullanamamışlar. RDR2 den ilham alsalarmış harita keşfi konusunda keşke.
-
turuncu işarete gidip kapıda askerle konuşuyorsun ve seni albay ın konumuna gitmeni söyleyecek. İçeri giremiyorsun hiç uğraşma
-
@Gwynbleidd. adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
(ALINTI) Turuncu işarete gidip kapıda askerle konuşuyorsun ve seni albayın konumuna gitmeni söyleyecek. İçeri giremiyorsun hiç uğraşma.
---
İşte o turuncu ana görev dediğin yere (Kimya Tesisi Bölgesi) alt görseldeki kırmızı işaretlediğim "Yüzer Köprü Kontrol Noktasından" geçmek gerek fakat oraya yaklaşırken konuşma tetiklenmesi lazım hatta köprü olmalı hiç bir şey yok ortada.
Ayrıca benim "Kimya Tesisi" bölgesinde işaretli görevim yok. "Her Cevabın Bir Bedeli Var" başlıklı ana görev bana "Çöplük Bölgesi" içinde bir yeri turuncu/ana görev olarak işaretlemiş. Acemi Bölgesinden oraya Çöplük Bölgesine geçiş için Kuzey Kontrol Noktası denilen sarı işaretlediğim yer yine bana kapalı durumda.
Ben şu an Acemi Bölgesinden Çöplük Bölgesindeki ana göreve geçiş yeri aramaya sağ alt siyah işaretlediğim yere geldim, haritadan bakınca sanki su sığlaşmış gibiydi geçiş olur dedim hatta gemi enkazı duruyor ama yok olmuyor su zaten full rad. dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 11 Ocak 2025; 13:5:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ravenholm
Bu mesaj silindi.Kuzey kapısını açmadan acemi köyüne gidersen bug var görevi tamamlıyor ve hiç bir şekilde geçemessin ben geçemedim:) oyunu baştan oynayacaksın veya geri save varsa kuzey kapısı anahtarı aktif oradan başla.
-
Hikayeyi SIRCAA görevini alana kadar ilerletmek her açıdan en iyisi.
Görevi alıp yapmadan heryere gidip her yan görevi yapın tamam dediğinizde SIRCAA yoluna düşün.
Çıktığıdan beri ara ara açıp deniyorum bugün toplasan 2 saat oynamadım. Abicim bu shader 15 dkdan fazla sürüyor ssd nwme yavaşta değil 15 yıl öncesine götürdü bu oyun bizi. Shader dolmadan sıkıldım kapattım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The AlimValla nedense yan görev yapmaktan, ıvır zıvır yapmaktan sıkıldım. Oyunu bitirip kaldırcam artık.
Evet yan görev ya da ek hikayeler yok. Ana görev dışında bölge keşfi de zor. Sadece gizlenmiş zulalar var inanın traineri sonsuz açtım zıplaya zıplaya topladım toplayabildiğimi. İçinden de züğürt tesellisi çıkıyor. Görev, hikaye araştırılacak bir konu ne bileyim bi şeyler çıksa oyuna bağlasa..
Daha finale gitmedim biraz takıldım kapattım bugün. Ve ana karakterimizi kim o da meçhul. Belki finalde ortaya çıkar.
Hikaye çok sığ. Bu sebeple final yapıp oyunu sileceğim. Pripyatta zaten gezemiyorum tak diye vuruyorlar :)
Bi binaya girdim daha 2.katta 20 adam saldırdı. Adamlar yan odaya el bombası atıyor :)
Aşırı derecede mantık hatası var. Baştan savma yaptıkları çok belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam hiç uğraşma trainer ile o noktaya ışınlan görev normale dönünce kapat. Benim de 2 ana görevimde BUG oldu. 1 saatlik oyuna geri döndürdüm oyunu.
-
@The Alim
Bu arada ana görevim Çöplük Bölgesinde buraya geçemiyorum yollar kapalı diye başka geçiş noktası aramaya gittim. Su kenarından Zaton bölgesine "Skadovsk or Shevchenko" merkezine kadar geldim her yeri keşfetmiş oldum, daha öncesinde de Acemi Bölgesinde keşifteyken bir anomali Salınım fırtınasından kaçarken kendimi Cordon'da Sidronovic amcanın mekanında bulmuştum. Neyse sonunda ana görevin olduğu bölgeye (sarı işaretli yerden) geçiş yaptık Lab.'a doğru yoldayım.
Şu an benim ana görev Çöplük Bölgesinde ilerliyor (sarı işaretli yerin üstü) "Her Cevabın Bir Bedeli Var: Gözaltı Merkezine Ulaş / Laboratuvar'a Giriş Yap". Başka videolardan baktım millet (kırmızı işaretli) Yüzen Köprü Kontrol Noktasından geçiyor ana görev "Kimya Tesisi" bölgesinde ilerliyor "Her Cevabın Bir Bedeli Var: Albay Korşunov'u Bul". Bu neden böyle iki farklı bölgeye iki ayrı ana görev konulmuş ki anlayamadım.
---
EDIT_: Tamam şimdi anladım olayı. Aklımdan tamamen çıkmış, oyun başlangıcında Zalissya base/köyüne ilk geldiğimizde bir koordinat alma/verme ana görevi vardı bunun sonucunda da Muhafaza yada Dede seçeneği geliyordu bu da ana görev ayrımına yol açıyor, neyse geç oldu güç oldu ama jeton yeni düştü arkadaşlar kusura bakmayın artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 13 Ocak 2025; 9:12:49 >
-
Beyler, belki yazılmıştır arka sayfalarda ama kendi çözümümü söyleyeyim.
İlerleyen bölümlerde hızarcıda Yara ile buluşma kısmında bug oluyor.
Nexusmod'dan UEmod kullanıp Yara karakterini yanınıza ışınlamanız gerekiyor.
Yoksa ana görev tıkanıyor.
-
O bölümü hatırlıyorum ve hem bug olduydu hem de oyun çökmüştü. Oyunu bi tık geri alınca normal olarak yanına gitmiştim. Uzun süre oynayınca oyun kafayı yiyor. Bu yüzden sık sık f5 yapıyorum. Arada sırada da elle kayıt alıp oyunu kapatıp baştan açıyorum.
Çernobil Nükleer Santrali'nin olduğu bölgeye nasıl gidiliyor oyunda. Ben oraya hiç gitmeden oyunu bitirdim ama yayıncı videolarına bakıyorum baya bir kişi o bölgeye gidip orada da bazı işler yapmışlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X