Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
81
Favori
92.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dlc de karlı bir bölge gelecek bence. fiziksel sürüm haritasında da snow yazılır bir yer var

• quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

dlc de karlı bir bölge gelecek bence. fiziksel sürüm haritasında da snow yazılır bir yer var

Hocam oyunun haritasında bir bölge var ve oraya hiç girmeden oyunu bitirdim ama nette bir kaç video gördüm o videolarda o bölgeye girip oynayanlar var. Acaba standart sürüm oynayanlar mı o bölgeye giremiyor. Diğer paketleri alıp oynamış olanlar mı girebiliyor.

• yabanın ortasında hiçbir yapı olmayan yerde salınım başlıyor, diyor ki sığınacak bir yer bul. dalga mı geçiyorsun arkadaş 30 saniyede nereyi bulayım sığınacak. hayatımda bu kadar saçma sapan oyun tasarımı görmedim.

• Oyuna dlc falan gelmesin bence. Ana oyunu komple stabil hale getirsinler sonra dlc düşünsünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Oyuna dlc falan gelmesin bence. Ana oyunu komple stabil hale getirsinler sonra dlc düşünsünler.

çastak bölgesine geldim ve oyun o kadar kasıyor ve takılıyor ki mecburen oynamayı bırakmak zorunda kaldım. çastak'a gelmeden önce 90 fps civarı alıyordum. şimdi oyun oynanamayacak durumda.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Ben inat ettim bitirip tozlu raflara atıcam oyunu.

• The Alim kullanıcısına yanıt

yani cutscene sonrası etrafımızda 10 tane asker var cutscene bitince ateş etmeye başlıyor hepsi bir anda ve oradan sağ çıkmamız bekleniyor.   bu yapımcılar kafalarına fazla bomba yemiş galiba

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Senin dediğin olayı ben daha önce yaşadım hatta buraya da yazdım. Ateşin etrafında otururken bir anda saldırmaya başlamışlardı. Değişik bir durum :)

Ama oynatıyor atmosferinden dolayı bırakamıyorum.

DLC falan gelirse hemen alır devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 31 Aralık 2024; 9:2:29 >
  • Yağmursuz gök gürültülü fırtına harika bir atmosfer oluşturuyor.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

• Nvidia kartlarda akıcılığı bozan o kadar çok faktör varmış ki bunları öğrendikten sonra oyun konularında "oyun akıcı değil, 100fps alıyorum ama sanki 30fps gibi" yorumları anlam kazandı (ingilizcesi frame pacing) çünkü radeon kart kullanan biri olarak oyunlar hep akıcıydı benim için.
    Zaten en üst seviye işlemci sahibi değilseniz nvidia kart almayın orta ve orta-üst civarı işlemciler ile radeon kartlar daha iyi performans verir bu çok kez kanıtlandı.
    PC oyunculuğunda en çok sorun yaşayanlar ya güçsüz işlemci sahipleri yada nvidia kart sahipleri. Frame pacing sorunu yaşıyorsanız ya nvidia sürücüsünün kendisi sorunludur eski sürücüye dönün yada Indiana Jones konusuna yazdığım sebeplerden biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 31 Aralık 2024; 18:1:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunla ilgili bir diğer saçmalık da, düşman npc'ler bizi 1 km öteden, bir ton çalının ağacın arasından görüp nokta atışı vurabiliyor. ya arkadaş silah sesleri geliyor düşmanları çoğu zaman hiç bulamadan geberip gidiyorum bile. bordo bereli mi abi bunlar.

• Oyun bitmesin diye ara vererek oynuyorum. 6-7 ay sonunda bitiririm muhtemelen. 3-5 ay da suprise egg leri ve ilginç bölgeleri ve özel kostümler/silahlar için falan harcarım, al sana 1 sene. :D

• Rdr2 npcleri bu oyundakilerin eline su dökemez diyecektim aradım orada da varmış. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Mumlar sönmüş ışık tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Ocak 2025; 0:37:29 >
  • Bataklık görevinden önce icarus üssünde bir yan görev sonucu 40.000 kupona psi dayanıklı zırh alma olayı var aynı zırh bataklığın yanında şu noktada var yani 40K ya o görevi koyma mantığı amacı nedir acaba?S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Gündüz mekanı tablo gibi yapan anomali.

Gecede aynı mekanda zifiri karanlık oluyor fener çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Ocak 2025; 13:20:35 >

• Starborn kullanıcısına yanıt

Bataklık görevinden önce icarus üssünde bir yan görev sonucu 40.000 kupona psi dayanıklı zırh alma olayı var aynı zırh bataklığın yanında şu noktada var yani 40K ya o görevi koyma mantığı amacı nedir acaba?

Hocam bu dediğiniz bir şey değil. Oyunun ilerleyen aşamasında bir zırhı almak için olan ana görev var. Onu aldıktan 30-40 dakika sonra mecbur girilen bir yerde yine aynı zırh var. Görev yapıp alınan bir Zırhı ilerde tekrar vermeleri çok anlamsız ve tuhaf. Şimdi şunu diyen çıkabilir belki ilerde zırhın aynısını satmak istersin diye ama öyle bir fırsatınız olmayacak.

Yani oyunun süresini uzatmak için böyle saçma sapan şeyleri bolca yapmışlar.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

X7 heralde. Dönüş olmayan noktadan sonra baya bir eşsiz eşya geçiyor elimize sanki hikaye bitince açık dünyaya geri dönecekmişiz gibi hissettiriyorlar öyle olmuyor olmalıydı ama.

Gerçi asıl eşsiz silahlar deluxe ve ultimate versiyonda var ve hala steamde upgrade olayı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Ocak 2025; 20:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Bence oyunun en büyük sıkıntısı bitince açık dünyasına dönülmemesinde. Zaten bana bu durum çok saçma çünkü ilk defa açık dünya olan bir oyunun sonunda o oyunun dünyasına geri dönülemediğini gördüm. Açık dünya mantelitesine bile ters bir durum.

Önceki oyunları da böyleydi diyen olursa bunu diyene saygı duyarım ama bunu diyen kişiye o saygıyı duyarım. Oyunu yapanlara değil.

Haritası bu denli geniş bir açık dünya oyunda oyun bitince açık dünyaya dönülüp kalan işlerin yapılabilmesi gerekir. Adamlar illa herşeyi yapacaksanız oyunu bitirmeden önce yapın sonra oyunu bitirin demişler.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bizi bi salsınlar da yeniden yeniden dirilen yoldaşları tekrar tekrar öldürelim. Dediğiniz gibi, geri dönüp yarım kalan dosyaları defterleri dürelim.
    Ne saçma iş 'dönmek yok'

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acayip ürkütücü

Sora AIyoutube
    S.T.A.L.K.E.R - 1980's Live-Action Movie 🚀 Help us reach 100000 subscribers by subscribing and hitting the bell 🔔. Your support means a lot! 👍 If you liked it, smash the like button, comment, and share! 🎉 Thanks for watching! 😊 Collaboration, advertising - bookmanager88@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=r6KBwBMG1ac&ab_channel=SoraAI
  • The Alim kullanıcısına yanıt

Ürkütücü ama esas endişe verici nokta bunu yaparken kullanılan teknolojik gelişmenin ilerleyen zamanlarda bazı meslekleri yok edebilecek bir teknoloji olması.

Film yapımcılarının ve oyun yapımcıların işlerini elinden alabilecek bir teknoloji. Aktör ve Aktristlerin işlerini de elinden alabilecek bir teknoloji.

Bu teknoloji ile resim yapanlar bile varmış. Ressamların bile işini elinden alabilecek bir şey.

Yani baya insanı aç bırakabilecek bir şey.

Bence esas ürkütücü olan kısmı bu.

Evet film izleyenler ve oyun oynayanlar açısından belki iyi olabilir çünkü bu teknolojiyi kullanmayı öğrenen herkes kendi evinde oturup izlemek için kendi filmini yapabilir. Oynamak için kendi oyununu bile yapabilir.

Ama eskisi gibi tatmin olabilir mi o soru işareti.

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.