kendi halimde adam gibi yürüyüp giderken 10 cm ötemde anomali peydahlanıyor ve ölüyorum. bu oyunun mekaniklerini hangi zeka yoksunu dizayn etti? böyle saçma düşman&tehlike mekaniği mi olur lan? |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (151. sayfa)
-
-
-
Mutanttan tasma almak gerekiyordu sanki orası.
-
O bir önce idi hocam aldım onu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Görevde ne yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun akışında birinden şifre kelimeyi alman gerekirdi. Kapıya gelip düğmeye basınca şifreyi otamatik söylüyor ama şifreyi vereni hatırlamıyorum. Oyun gidişinde seni yönlendirmesi gerekirdi. İçeride alkolik prof var. Duga'nın 1. aşamasında Faust!u geçemeyince seni şema için buraya yönlendirecek elemanı bulacaksın hatırladığım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geppettous -- 26 Aralık 2024; 0:15:48 > -
-
Teşekkür ederim. Şifre aldım mı hatırlamıyorum ama şema aldım Yanlış hatırlamıyorsam buraya ilk geldiğimde düğmeye basınca köşedeki kameraya bakınca bir konuşma geçti ve sonrasında kapı açıldı. Sanırım şifreli söz orada geçti. Sonrasında sarhoş profla vodka içtik ve göre devam ettim. Görevler bitince geldim ama kapı açılmıyorquote:
Orijinalden alıntı: GeppettousOyun akışında birinden şifre kelimeyi alman gerekirdi. Kapıya gelip düğmeye basınca şifreyi otamatik söylüyor ama şifreyi vereni hatırlamıyorum. Oyun gidişinde seni yönlendirmesi gerekirdi. İçeride alkolik prof var. Duga'nın 1. aşamasında Faust!u geçemeyince seni şema için buraya yönlendirecek elemanı bulacaksın hatırladığım.
Uzak yerlerde zaman geçirip uyuyun başka görev alıp yapın önerisi var bu bug için.
https://escorenews.com/en/article/64302-how-to-fix-in-search-of-past-glory-quest-bug-in-stalker-2-why-don-t-dvupalov-take-blueprints-in-s-t-a-l-k-e-r-2
4 sonuda oynadım en büyük twist kaymanov sonunda.
Tepkilerim şu şekil oldu.
Korshunov: Hadiiii
Scar: Tüyler ürperticiydi
Strelok: Hmmm...
Kaymanov: Vay vay vay
Strelok seçince dönüşü olmayan nokta uyarısının bir anlamı kalmıyor gibi bir yerden sonra yine açık dünyada özgür kalıyoruz göreve devam etmezsek.
Scar ve Kaymanov sonu çok daha fazla soruya cevap veriyor hikaye bütünlüğü açısından ikiside görülmeli.
Strelok ve Kaymanov sonlarındaki müzikleri beğendim pek çok detayda değişiklik yapılmış her son için.
Alternatif sonun doruklarında oyun resmen ders vermiş.
Eğer başta PDA yı Korshunov'a değilda Scar'a gösterirseniz sonlara doğru bir pod a girme olayı var girmeden önce bir save alın oradan itibaren 3 sonuda oynayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Aralık 2024; 15:32:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim. Bugün deneyeceğimquote:
Orijinalden alıntı: StarbornUzak yerlerde zaman geçirip uyuyun başka görev alıp yapın önerisi var bu bug için.
https://escorenews.com/en/article/64302-how-to-fix-in-search-of-past-glory-quest-bug-in-stalker-2-why-don-t-dvupalov-take-blueprints-in-s-t-a-l-k-e-r-2
Oyunda bug olmuş olsa gerek çünkü o kapı bir defa açıldıktan sonra normal de bir daha kapanmıyor.
-
Eyvah eyvah.quote:
Orijinalden alıntı: NoctivagantOyunda bug olmuş olsa gerek çünkü o kapı bir defa açıldıktan sonra normal de bir daha kapanmıyor.
Zaten depoya girerken açıktı , kapıya yaklaşınca kapandı. Sonra konuşma sesleri ve bir daha açılmadı.
Bakayım noclip hilesi var mı? Kapıdan geçmeyi deneyeyim
Ben bu oyun kadar karanlık bir oyun görmedim gece vakti dolanırken hem hava karanlık hem de bulutlu olunca burnunun ucunu göremiyorsun, üstüne ağaç orman taş tepe arasından npcler 300 metre öteden vuruyor seni ıskalamadan anında kanatıyor, sen sniperı alayım adamları keklik gibi avlayayım diye bir şey yok. Ben onları göremiyorum onlar beni görüyor o yüzden hep pompalı ile dolaştım biri sıkınca üstüne rushladım.
-
Aydınlık havada bile çoğu zaman düşmenı çok uzaksa göremiyorsun. Sniper silahla oynanacak oyun değil o sebeple.
Ben gece karanlık olma olayını oyundan parlaklık ve gamma ayarlarını kurcalayarak çözmüştüm.
-
vuruş hissinin gerçek hayattakine benzemesini istiyorsanız stalker 2 fling trainer indirin, trainer menüsünden damage multiplier'i 7 yapıp bu seçeneği aktifleştirin, vuruş hissi çok daha iyi oluyor.
-
-
Hocam o görselleri spoir içine alsaydınız iyi olurdu.
-
Spoiler içermiyorlar.
Oyunla alakalı birkaç güzel görsel Strelok diyorsanız onu sağır sultan duydu oyun çıkmadan önce ana karakter o olacak diyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Aralık 2024; 18:19:2 >
Onu kast etmemiştim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Görsellerin biri final bölümden sonra yani oyun bittikten sonraki videoya ait ondan dolayı dediğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X