son güncellemeden sonra shader ekranını geçip bu sefer herhangi bir tuşa bas ekranında donup kalıyor. şu oyunu bir adam edemediler. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (149. sayfa)
-
-
abi bir oyun düşünün, her güncellemeyle sorunlar daha da artsın... ben böyle bir oyun görmedim arkadaş ne kadar küfretsem az. artık adamlara güncelleme çıkarmayın diye yalvarmak zorunda kalacak millet, son güncellemeyle 10 dk oynadıktan sonra ortaya çıkan feci kasmalar, şimdi oyunu açar açmaz başlıyor sever misin sabaha mı bırakırsın... bu bir oyun değil kod yığını resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 23 Aralık 2024; 18:26:43 > -
Kimya tesisi yazan bölgeye geldim görev icabı ama içeri girilmiyor adam kapıda duruyor. Sağdan soldan zıplayrak gidirince de tüm kapılar kilitli ve herkes düşman oluyor. Ben bu alana girebilecek miyim ? Muhafızlara yardım ettiğim içim yolum buraya düşmüştü. Komutanı görmeye gidiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 23 Aralık 2024; 19:7:39 > -
Abi adamların oyunda harf değiştirmesi 7.2 GB ile başlıyor. Bu kadar oyuncuyu düşünmeyen bir yapımcı daha yoktur sanırım. Savaş bahanesi ile bozuk oyun çıkart yaptığın her güncellemeyi gram sıkıştırmadan oyunculara itele geç üstüne üstlük yapılan bir ton güncelleme ile de %5 sorun çözülmüştür kalıbımı basarım. Gerçekten komik bir topluluğuz adamlar sırf savaşta diye yaptıkları her şey görmezden geliniyor. Oyuna o kadar iyi puanlar verildi ki adamlar çıkartırken hatim indirerek çıkarttıkları oyuna kendileri bile şaşırarak bakıyor... Böyle fanatikliğe devam.
-
Soruna cevap olurmu bilemiyorum. Birinci oyunda atık tepesinde albaydan rozeti aldıktan sonra kimya tesisine gitmemiştim (acemiydim:) bilim adamlarının olduğu yerde muhafızları seçtikten sonra orası açıktı. İkinci oyunda rozeti almadım kimya tesisi açık değildi. Seçtiğin tavırlara göre bazı yerler açık olmuyor. Hele özgürlükçüleri seçersen baya yorucu oluyor. İlk oyunda tavsiyem her yerde muhafızı seçin daha sonra zamanın varsa ikinci oyunda özgürlükçüleri seçersiniz.
-
tamamdır sağol
-
STALKER 2'ye başladığımız giriş yaptığımız ilk base/köy Zalissya (sanırım Zalissyakaya dersek Rusçası oluyor) ulaştığımızda S: Shadows of Chernonyl'den (S:SoC, 2007) meşhur eski Stalker'lardan "Strelok" ismi geçiyordu. İşte burada Zalissya'da "Dede" denilen adamı da ilk duyduğumda S:SoC'deki bizim eski toprak "Sidorovich" amcamız sanmıştım meğer hiç alakası yokmuş.
---
Bazen STALKER 2 inanılmaz korkutucu kasvetli tedirgin edici oluyor. Bulutlara alacakaranlığın sarı/turuncu rengi düşünce etrafa gece karanlığı çökmeye başlayınca öyle gerçekçi yapılmış ki çoğu kez zamanı ilerletmelik / zaman geçirmelik bir şeyler olsun istiyorum hani güneş doğsun ilerleyeyim diye, Fallout 4 veya The Long Dark oyunlarındaki gibi bir uyku tulumu taşısaydık yada yatacak bir yer bulunca uyuyup sabahı edeceğimiz bir imkan olsaydı yakışırdı. Gün boyunca keşfetmişim tüm loot'ları yüklenmişim tam base'ye dönüş yolunda gece çökünce sabaha kadar günün ilk ışıklarına kadar beklemek istiyorum bazen. Bir oyunda böylesi karanlık gerilim tedirginliğin gerçekçiliğini ben en son "Silent Hill 2 Remake" oyunun da hissetmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 24 Aralık 2024; 9:4:36 >
-
-
Anomolinin altına girersen seni bir yere ışınlıyor.
-
En son ki güncellemede herhangi bir çökme olmadan 2 saat kadar oynadım. Duga Bölgesi'ne gönderdi beni ama sıkıldım kapattım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncellemeden sonra fps düşmesi olmadı 1 saat oynadım.
-
İyi kötü oynuyorduk son güncelleme ile iyice tüy dikmişler sonunda. Tüccar ekranında kitlenmeye başladı oyun.
-
Ben de güncellemelerle toparlasınlar öyle oynarım diye bekliyorum ama konuya bakınca gidişat pek öyle değil gibi. 6900XT ile 1440p de performans çok iyi değildi.
Kimin dost kimin düşman olduğunu nasıl anlayabiliyoruz? Bazen yolda yürürken birkaç kişiye rastlıyorum uzaktan dost mu düşman mı anlayamıyorum. Bazen yakınlaşınca kurşun sıkıyorlar bazen bazıları herhangi bir şey yapmıyor. Bunu anlamanın bir yolu var mı
Sana ateş etmeden anlamıyorsun çünkü oyunda en azından net görebilmek için dürbün yok üstüne birde belirli bir seviyeden sonra tüm npc ler ceket giyerken birden ağır zırhlar kaliteli silah ve ekipmanla karşına çıkınca çoğu zaman kimin kim olduğunu anlayana kadar öbür tarafı boyluyorsun.
-
Aynı soruyu ben de çok sordum. Nişan aldığımda imleç yeşil oluyorsa dost diyorum. Yaklaşınca da bir şey yapmıyorlar.
Sonra üstte kırmızı olunca etrafta düşman olduğunu anlıyorum.
Atmosfer mükemmel görünüyor ya...
-
-
Bu mekanın olduğu yerde yaşadığım tek sıkıntı sıkıntı oldu ama o da ağırlık yüzünden di envanteri boşaltınca bu kısmı kolayca geçtim. Sanırım sizlerin yaşadığı sıkıntıyı yaşamayan bir tek benim.
-
Hocam oyun içinden ses ayarlarına baktınız mı? Ses sistemi ne seçili. Bazen oyunlar bilgisayara bağlı ses sistemini seçmiyor ve o durumda ne yaparsanız yapın ses alamıyorsunuz. Oyun içinden o kısma gelip bilgisayarınıza bağlı olan ses sistemini seçmeniz gerekiyor.
Genelde oyunlarda varsayılan der ama bazı oyunlarda varsayılan yerine pc bağlı olan ses sistemini seçmeniz gerekiyor. Diablo 4 başıma gelmişti. Normal de varsayılan seçili iken ses veren oyun bir defasında ses vermedi. Ben de pc bağlı olan ssistemi seçince oyun ses vermeye başladı.
O kısımda var olan tüm seçenekleri sırayla deneyim illa biri ses verecektir. Vermezse başka sorun olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X