< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (148. sayfa)
-
-
Ben de sabah çıkarken downloada bıraktım. Evden aradılar elektrik kesildi bir şey mi indiriyordun diye. 🤦🏻
Üstüne şimdi nete girince gördün, yine patch gelmiş. 💀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salınımlardan sonra tekrar çıkıyorlar.
-
.pak dosyası iniyor bunu nasıl açıyoruz?
-
Fast travel bunlar yapıyor rehber olarak geçiyor.
Uyku gibi üsden üsse gidilebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Aralık 2024; 11:46:34 > -
Gerek kalmadı son güncelleme ile kendileri kaldırmışlar ama yinede
E:\SteamLibrary\steamapps\common\S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl\Stalker2\Content\Paks\~mods
Diye klasör oluşturup bu .pak dosyasını buraya atın.
Anomalilere yaklaşırken çıkan beep sesini kapatan modu tekrar öneriyorum kafanız rahat etsin.
https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/37?tab=files
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Aralık 2024; 11:49:39 > -
neyi kaldırmışlar anlamadım? gölgelendirici yükleme ekranı mı kalkmış? ben gamepassten oynuyorum buraya güncelleme verilmedi mi halen bende gölgelendirme yükleme ekranı geliyor halen.
-
Aynen güncellemeden sonra ilk açılışta tekrar deniyor derlemeyi eğer donarsa çökerse sonraki açılışta şu mesaj çıkıyor derleme yapmıyor.
-
şimdi tekrar baktım halen gölgelendirme ekranı geliyor. gamepass gelmemiş olabilir son güncelleme.
-
Bu mod gerçekten işe yaradı teşekkürler tekrardan. Oyunda eksisini göremedim zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar modu yama olarak sunuyor.
-
Ben de de halen son güncellemeden sonra shader yüklemesi yapıyor kaldırılan bir şey yok.
-
Oyun başında yükleme yaparken crash verdi. Böylece ben de teknik sorun yaşayanlar kervanına katılmış oldum.
-
Oraya geç geliyor siz modu kullanın.
Nvidia kartlarda Afterburner üzerinden gpu power göstergesini açmak stutter yapıyormuş bu oyunla alakalı değil genel bir durum.
www.youtube.com/watch?v=bQH3DYNboM0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Aralık 2024; 14:38:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Giris yazılarını gecmek icin su modu kullanıyorum. Safe olanda sadece yapımcının logosu cıkıyor. Diğerinde direk atlıyor. Safe olanı tavsiye ederim. Diğerinde de sorun yasamamıstım.
Baska modlarda kurdum ama performans ile ilgili değil. Ağırlık stamina yan görevlerin süresini kaldıran mod falan. Tekgezerler kızmasın ben haritanın her yerini gezmeyi seviyorum. Sürekli kosmam lazım.
1.1 güncellemesi bende de cökme yapmıstı. 1.1.1 ile dÜzelmis görünüyor.
nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobylSkip Introshttps://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/917?tab=files -
Güncelleme gamepass'e de gelmis. 1.1.3
-
Indiana Jones 1 saat oynayınca 200gb okuma yapıyordu bu oyun 2 saatte anca 20gb okuyor ssd den.
Benim oyun bozuldu galiba iyice güncellemelerden sonra, hem performans düştü hem açılışta donup duruyor yüklenmiyor hem de hava devamlı yağmurlu ve bulutlu güneşi görmüyorum 10 15 saattir. Yarın bitireceğim artık çok bile uzadı. eğlendik ettik ama süresinin hakkını vermiyor oyun şu şekilde.
-
Şuanki favori silahımla iki ss bırakayım susturuculu ve 1x optikli Mark 1 EMR.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X