Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.132
Cevap
81
Favori
92.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar yılın son güncellemesi de geldi. umarım bu sefer sorunlar çözülmüştür. çünkü son güncellemeden sonra hiç yaşamadığım ram sorunu yaşattı oyun bana. 3-5 dakika oynadıktan sonra 16gb ram doluyor ve pc donuyor.

x (formerly twitter)
    S.T.A.L.K.E.R. OFFICIAL (@stalker_thegame) on X
    https://x.com/stalker_thegame/status/1871092600985235874?s=46&t=SQ_eWfLytG39tQvd-Gvnsg

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• The Alim kullanıcısına yanıt

Ben de sabah çıkarken downloada bıraktım. Evden aradılar elektrik kesildi bir şey mi indiriyordun diye. 🤦🏻

Üstüne şimdi nete girince gördün, yine patch gelmiş. 💀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Salınımlardan sonra tekrar çıkıyorlar.

• RxCan kullanıcısına yanıt

.pak dosyası iniyor bunu nasıl açıyoruz?

• Ravenholm kullanıcısına yanıt

Fast travel bunlar yapıyor rehber olarak geçiyor.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Uyku gibi üsden üsse gidilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Aralık 2024; 11:46:34 >
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt

Gerek kalmadı son güncelleme ile kendileri kaldırmışlar ama yinede

E:\SteamLibrary\steamapps\common\S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl\Stalker2\Content\Paks\~mods

Diye klasör oluşturup bu .pak dosyasını buraya atın.

Anomalilere yaklaşırken çıkan beep sesini kapatan modu tekrar öneriyorum kafanız rahat etsin.

https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/37?tab=files

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Aralık 2024; 11:49:39 >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

neyi kaldırmışlar anlamadım? gölgelendirici yükleme ekranı mı kalkmış? ben gamepassten oynuyorum buraya güncelleme verilmedi mi halen bende gölgelendirme yükleme ekranı geliyor halen.

Aynen güncellemeden sonra ilk açılışta tekrar deniyor derlemeyi eğer donarsa çökerse sonraki açılışta şu mesaj çıkıyor derleme yapmıyor.

• Starborn kullanıcısına yanıt

şimdi tekrar baktım halen gölgelendirme ekranı geliyor. gamepass gelmemiş olabilir son güncelleme.

• RxCan kullanıcısına yanıt
    Bu mod gerçekten işe yaradı teşekkürler tekrardan. Oyunda eksisini göremedim zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar modu yama olarak sunuyor.

• Ben de de halen son güncellemeden sonra shader yüklemesi yapıyor kaldırılan bir şey yok.

• Oyun başında yükleme yaparken crash verdi. Böylece ben de teknik sorun yaşayanlar kervanına katılmış oldum.

Oraya geç geliyor siz modu kullanın.

• Nvidia kartlarda Afterburner üzerinden gpu power göstergesini açmak stutter yapıyormuş bu oyunla alakalı değil genel bir durum.
    www.youtube.com/watch?v=bQH3DYNboM0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Aralık 2024; 14:38:8 >

• Giris yazılarını gecmek icin su modu kullanıyorum. Safe olanda sadece yapımcının logosu cıkıyor. Diğerinde direk atlıyor. Safe olanı tavsiye ederim. Diğerinde de sorun yasamamıstım.

Baska modlarda kurdum ama performans ile ilgili değil. Ağırlık stamina yan görevlerin süresini kaldıran mod falan. Tekgezerler kızmasın ben haritanın her yerini gezmeyi seviyorum. Sürekli kosmam lazım.

1.1 güncellemesi bende de cökme yapmıstı. 1.1.1 ile dÜzelmis görünüyor.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobyl
    Skip Intros
    https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/917?tab=files
  • Güncelleme gamepass'e de gelmis. 1.1.3

• Indiana Jones 1 saat oynayınca 200gb okuma yapıyordu bu oyun 2 saatte anca 20gb okuyor ssd den.

• Benim oyun bozuldu galiba iyice güncellemelerden sonra, hem performans düştü hem açılışta donup duruyor yüklenmiyor hem de hava devamlı yağmurlu ve bulutlu güneşi görmüyorum 10 15 saattir. Yarın bitireceğim artık çok bile uzadı. eğlendik ettik ama süresinin hakkını vermiyor oyun şu şekilde.

• Şuanki favori silahımla iki ss bırakayım susturuculu ve 1x optikli Mark 1 EMR.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.