< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (146. sayfa)
-
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.ÇASTAK görevi bitti sonunda :) -
Tek sorun da bu zaten :D
-
Kapalı mekanlarda cidden oyun 10 yıl geri gidiyor - diye yazdım sonra bir üstteki SS'i fark ettim Cidden şu bazı kapalı alanlara baksak 2010 grafikleri falan diyeceğiz. Oyuna fener gölgesi modu kurdum biraz daha iyileştirdi ama kurtarmıyor tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 22 Aralık 2024; 9:52:6 > -
Arkadaşlar 300 gblık patch gelmedi mi hala ne zaman düzelecek sorunlar?
-
Önceki oyunları oynasaydın bazı mekanları görünce hatırlardın. Haritayı güzel aktarmışlar. Mesela Cordon'daki köyde Sidoroviç baba var adamın mekana gidince hala Firelake - Dirge for Planet dinliyor 😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitki örtüsü işin içine girinci oyunların çoğunda grafikler çok güzelleşiyor ama kapalı alana filan girince grafikler tam zıttı olu veriyor. Açık alanda grafikleri muhteşem olup kapalı alana girince grafikleri o seviyede olmayan çok oyun var hatta çoğu oyunda öyle. Bazı oyunlar var açık alanda bakınca grafikler çok aşırı gerçekçi oluyor. Otur saatlerce izle. Ama aynı oyunda kapalı alana girince şu görev bitse de açık alana tekrar çıksam diyorsun. Böyle çok oyun var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Aralık 2024; 11:3:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu işe yaradı bende, oyuna girmiyordu. Ama bir zararı yoktur sanırım oyunun grafiklerine.
-
Indiana jones da tam tersi kapali alanlar muhtesem disarisi daha dusuk
Oyunun en başında giriş yaptığımız şu köy-base Zalissya'da herkesle sohbet ederken bir yerde Cordon ismi geçti ve hemen 2007'deki Shadows of Chernobyl (S:SoC) aklıma geldi, dedim bu Kordon sanki ilk oyunda bir yer olması lazım yada özel bir Stalker ismi miydi neydi tam da hatırlayamıyorum.
Sidorovic ismini de böyle bir sohbette duymuştum, hatta köye yaklaşırken "Dede" dedikleri kişiyi S:SoC'deki Sidorovich sandım vay be dedim adam hala hayatta görürsek bir hal hatır sorarız belki eski anılarından bahsederiz falan tabii bizim Sidorovic dede'miz dediğim buradaki Zelissa'daki Dede değilmiş.
Bilmiyorum eski oyunlardan tanıdık mekanlar ileride karşımıza çıkacak mı Pripyat'ın olduğunu biliyorum. Yani bende çok isterdim ilk üçlemedeki (S:SoC, S:CS, S:CoP) özel terk edilmiş devasa mekanları STALKER 2'de görebilsek. Mesela S:SoC'den ilk hatırladığım Jupiter Radyo İstasyonu/Fabrikası'mı neydi etkileyici bir yer vardı, Pripyat'daki otel binası yüzme havuzu çevresi vardı bildiğim. STALKER 2'de yine herkesle konuşurken arada "X Projesi" lafı geçti S:SoC'deki X-Lab'ları hatırladım öyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 22 Aralık 2024; 12:12:23 >
-
Cordon'daki Rookie Village'a giderken tren yolu köprüsü var. Köprü altı da enkazla kapalı ve haydutlar vardı. Son oyunda da haydut vardı çatışırken gülme tuttu beni hala burdalar mı diye 😁 Şu oyundu diye hatırlamıyorum ama bir bina, enkaz falan gördüğümde hemen geçmiş oyunlardan tanıdık geliyor. Bunu bitirince önceki oyunlara tekrar başlayasım geldi.
evet hocam youtube'da 1-2 video denk geldi,bu konularla ilgili eski oyunlara baya göndermeler mevcutmuş :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AR416 daki reload animasyonu kullanımı çok zevkli yapıyor diğer silahlar içinde böyle birşey olsaydı keşke birde holodan daha küçük optik takılabilse harika olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Aralık 2024; 14:18:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu var TeamYellowyoutubeSTALKER 2 vs. Original STALKER Trilogy: Locations Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?v=AqN6v_97ruc&feature=youtu.be
Indiana Jones daha fazla VRAM kullanıyor galiba. 4050 ekran kartıyla sorunsuz oynarken 1 saatin sonunda VRAM yetersiz diyerek kapandı. Tekrar açınca da ana menü gelmeden yanı hatayı verip atıyor.
-
Series x'de oynuyorum pek bug yok. Oyun direk goty benim için, inanılmaz sardı. Şu an oyunun sonlarındayım ama hiç bitmesini istemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekonomik gerçeklere göre yorum yazdım.
-
Normalde bu dediğinizi yapmak zordur hocam.
İç mekanlar daha güzel olur dışta batırırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
indiana jones için 2 önceki driver'ı kurarsanız hata vermiyor (güncel driver'ı ddu ile kaldırın)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X