Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.103
Cevap
81
Favori
91.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 90 saat sonunda bitirdim, bu sene en çok beklediğim oyundu sırada onca oyun olmasına rağmen oynadım. Teknik sorunlar başta ben de yokken gelen her patch ile oyun bozuldu ben de hatta son asansör kısmında oyun çöktü durdu ben de bir önceki save ile kurtardım. Oyunla ilgili daha öncede çok yorumda bulundum zaten. Oyun teknik sorunlardan ziyade eksik çıkmış bence ve bunlar düzeltilecek işler değil.

Oyunda item sayısı zaten bir kere çok az ona rağmen yüzlerce zula var oyunda ve zulaların yarısı oyunun başındaki çöplük acemi bölgesi yabani ada ve zoton bölgesinde. Ve buralarda çıkan zulalarda sadece su alkol medkit mermi gibi çer çöpler yer alıyor. İlk dönüm noktası olan bilim bölgesine kadar oyunu 50 saat oynadım. O zamana kadar boş bölgelerde boş zula kovalatmış oyun neredeyse. O bilim bölgesinden sonra oyun çok zorlanıyor her yer asker kaynıyor naçizane tavsiyem oyunu oynayanlar görevleri çok ilerletmeden batıya doğru gitsin. İyi silah ekipman blueprint hep batıda. Pripyata 80 saatin sonunda vardım ve bir kere bile güneşli görmedim oyunun sonunda artık bıkkınlık verdiği için şehri gezmedim bile. Götür beni oyunun başında keyfi çıksın artık 80 saatin sonunda gidince anlamı yoktu.

Oyunu strelok sonuyla bitirdim iyi mi kötü mü tam anlamadım.

Stalker 2 genel olarak mutant çeşitliliği eksikliği, item azlığı, teknik sorunlar, vurucu iyi karakter eksikliği ile heba edilen bir oyun olmuş. Yine de atmosferi ortamı ve türü ile kendine beni bağladı günün sonunda 75 80 arası puan veririm dlcler iyi çıkarsa dönerim oyuna 1 2 yıl sonra.

• Valla ben sildim oyunu. Niteliksiz gelistiricilerin elinde berbat olan bir oyun daha besliyorlar. Bitiremiyorsan bekle oyunu yayinlama sicma sivama. Yillarca beklenildi sonucta savasti suydu buydu kimse sopa göstermedi. Her güncellemede tam duzeldi diyorsun hop yeni bir sorun cikiyor oyunun en heycanli yerinde cat oyun cöküyor.

Rus-Ukrayna ayni kafa cok bilmislik ve hep eksik hep ückagitcilik. Bu haliyle oynayanlara yinede bol sabirlar ve bol eglenceler diliyorum S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

UE5 de kar görmek güzel olurdu hemde bu oyunda.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Merhaba, yanıtınız için çok teşekkürler okuduktan sonra tekrar girdim ama sadece bir hoparlör ve monitör bağlı onları da seçtiğim halde olmuyordu. Fakat bir çare dedim şu ayarları sıfırla yapayım... Ve oldu bir anda ses geldi şu anda arayüzdeyim ses geliyor çok mutlu oldum 50 şer kere stalker 3 lemesini bitirmiş biri olarak daha ilk ön siparişe açıldığında almışken bunu oynayamayacağımı düşünmek üzüyordu beni içim rahatladı tekrar teşekkürler ben oyuna gireyim :D

• Tsr çok iyi olmuş sanki çıktığında xess,fsr,tsr denemiştim ama bu kadar iyi değildi.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt

İyi eğlenceler, sevindim işe yaramasına S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Yan görevleri de yaptın mı? Oyun bir yerden sonra sıkmaya başladı. Büyük hevesle oyuna giriyorum ama 1 saat sonra oynayasım gelmiyor. Nedendir bilmem. Şimdilik 22 saat oldu. 90 saati görür müyüm bilemem.

• Oyunun sonlarına doğru görev ilerlemesinde sorun yasayanlar icin birkac ipucum var. Eğer böyle bir sorununuz yoksa okumayın.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Eğer strelok ile diyalog baslamıyorsa ve rihterle ışınlanma diyaloğu cıkmıyorsa verdiğim steam linkindeki cözümü uygulayın.https://steamcommunity.com/app/1643320/discussions/0/603016959722858798/?ctp=2Rihter ile birlikte korsunovla savastıktan sonra Elçi (yesil hologram) ile konus görevi baslamıyorsa linktekini uyguladıktan sonra 7. kısımda f10 ile konsolu acıp asağıdaki kodu yapıstırın. Görev acılacaktır.XSkipToQuestNode E14_MQ02_SetDialog_E14_MQ02_Dialog_Scar_AfterRepresentativeElci ile konusurken Dr. Dalin kaybolmussa "kim yardım etti?" seceneğine tıklamayın. Yoksa ilerlemiyor. Oyunu yeniden baslatmak zorunda kalıyorsunuz.

• The Alim kullanıcısına yanıt

Son bölge dışında bulabildiğim tüm yan görevler ve zulaları yaptım toplasan 10 zula vardır alınmayan. Zaten öyle bir yan görev fazlalığı ve çeşitliliği yok oysa ne hikayeler çıkardı...

Oyun çok karanlık cidden bayıyor insanı yarın sponge bob indirip oynayacağım az renklenelim.

• Oyunu bıraktım sürekli fps düşmesinden olur olmaz yerde donmasından yan görevi bitirdiğim halde bitmemiş saymasından gına geldi artık. Bir önceki yamada oyun gayet iyiydi ama şu son yamadan sonra oyun iyice kafayı yedi düzeldiğine kanaat getirmeden artık oynamam bu saatten sonra. İyice soğuttu oyun herifler devasa haritaları bomboş yapmışlar çevreyi güzel gösterip milleti resmen kandırmışlar.

• Clusterf#@k bomba atar ve drum ile adına yakışır bir hale geldi.

• Oyun açılış ana görev serisinin bitişini temsilen verilen kuzey geçiş noktası (kapı)anahtarı ile tam kuzeye yönelseydim sonraki bölgeye geçseydim mesela, sonradan buraya Cordon'a bir yan görev falan bir dönüş imkanı sunacak mıydı merak ettim? Oyunda ana görevlerden giderken belki Cordon & Sidorovich ile tanışma amaçlı ileride görev verilecekse boşuna önceden keşfetmiş olmayalım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 25 Aralık 2024; 13:6:5 >

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Faust'u öldürdüm bir merkeze geçtim oyunu kapattım. Devam etme hevesim pek yok. Zulalardan da öyle ahım şahım bir şey çıkmıyor ve zorlama ile zorlamışlar bazı yerleri.

Oyunda çok can sıkıcı buglar da var. Mesela kamp gibi bir yere geldim adamlar oturuyor ben de yanlarına oturdum. Biraz oturduktan sonra bunlar bir anda saldırmaya başladı haliyle öldüm. Sonra aynı noktaya tekrar gittim bu sefer kimse yoktu :D kamp ateşi yanıyordu ama.

Daha sonra çatışma halindeyken bir anda ateşi kesen düşmanlar vardı. Sonra alandan çıkınca arkamdan tekrar sıkmaya başlıyorlardı. Acayip acayip şeyler yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 25 Aralık 2024; 8:26:48 >
    Kesinlikle 2025 in oyunu değil. oyun hala 2007 den kalma olduğu için maalesef. Ama oynuyoruz işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RxCan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bu mod gözümden kaçmış. Sorunsuzca oyuna giriyorum artık.

• Reddit'te yapımcı firmadan post atmışlar 2 gün önce. Millet memory leakten oyun 5 FPS'e düşüyor oynayamıyoruz, ne zaman çözeceksiniz artık filan demiş. Firmanın yanıtı da "en son patchte çözmeye çalıştık ama hala steam ve reddit gibi yerlerde bu sorunu yaşayan ve çözüm önerisi sunan vs.çokça kişi görüyoruz. Şuanda bir şey öneremiyoruz ama oyunu güncellemeye devam edeceğiz" demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 25 Aralık 2024; 12:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DUGA mevzusunu bitirdikten sonra bir apartmana girdim girer girmez bir ses kaydı çaldı sokak ve apartman adı söyledi neydi o öyle bilen varmı apartmandan birşey çıkmadı kilitli bir kapı vardı.

Oyunda buglardan daha sıkıcı şeyler oyunun kendi mekaniği bir yerden sonra yaptığınız tercihler sonucu Rostok dışında kamp alanı kalmıyor batı ve güney bölgesinde neredeyse. Fast Travel zaten yok 2 3 km uzaklık ve sırtımda yük ile 1 hafta boyunca Rostok bölgesine mal taşıyıp durdum. Malakit Duga kızıl orman, kimya tesisi, yanık orman, Yantar bölgelerinde kamp yok hangi saçmalık ve salaklıkla bunu yaptılar anlamadım.

Oyunu kapatıp baştan yapmaları lazım. Güncelleme falan yemez artık. Aşırı çok eksik var.

• TSR ue5 in kendi upscaler özelliği daha iyi görüntü vermekle kalmıyor fsr dan 1.5gb daha az vram kullanıyor dlss zaten sorunlu.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.