< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (152. sayfa)
-
-
4 Sonlada bitirince Steam başarımlarıda açıldı yüzdelere göre çoğunluk Strelok ile bitirmiş.
Scar en az kimseye güven vermedi heralde ama favorim.
Son olarak Scar favorim ama yine baştan oynasam dönüş olmayan yere kadar Korshunov giderdim görsellik ara sahneler mekanlar çok daha fazla aktivite yan görev vs.
Zaten albay launch trailerda vermiş mesajı.
"Eğer bizimle savaşırsan asker, sadece kendinle savaşırsın"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Aralık 2024; 3:21:5 >
-
3090ım var. Gamepassden oynamak için buyuk bir hevesle yükledim. 4K DLSS performans 60 FPS altına iniyor. Güncelleştirme gelene kadar bekleyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlemciden iniyor bunu ancak amd zen6 işlemciler toparlar tek ccd 12core olacakmış tabi intelden bir 16p core işlemci çıkarmazsa.
O zaman kadar 6core sistemler zaten hiç indirmesin benim 5900x var 12core diyen biride 8core işlemciden daha kötü sonuç alır çünkü 6+6 iki ayrı ccd den oluşuyor çok yüksek ihtimal sadece tek ccd kullanır intelden benim 16 core işlemci var diyen 6p core 10e core sahibide heyecanlanmasın sadece 6p core kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Aralık 2024; 14:38:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5800X3Dden bildiriyorum kardes.
-
Dediğim gibi ilk ccd yada p core sayısı 8 in üstüne çıkmadığı sürece yada oyun intelden E core ları amd de ikinci ccd yi kullanabilecek şekilde güncellenmediği sürece nereden bildirdiğinizin bir önemi yok.
Ana akım tüm işlemciler 60 altına düşüyor.
Kısaca 8core yetmiyor bu oyuna.
Dropların arkasındaki gerçek şuan bu ona göre oynayın yada oynamayın size kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Aralık 2024; 17:37:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyle olsa ekran karti kullanimi dusuk olur. 400W cekiyor ekran karti surekli. Islemci bottlenecki degil bu.
-
Acayip boğucu bir ortam.
-
Konuda neden birileri inat etmişcesine muhtemel spoiler içeriği paylaşıyor? Oyun çıktığında beri oynuyorum ancak daha bitirmedim zira oyun çok büyük. Herkes yaldır yaldır oynuyor veya oyun hakkında haberleri izliyor değil. Biraz anlayış belki.
-
Ankara veya İstanbul sokaklarından daha ferah hocam
-
Strelok oyunun trailerında var attığım ss lerden 2 si dahil 4 sonuda oynamış biri olarak spoiler konusunda benden dikkatlisi olamaz.
Bu arada son sinematiklerini izleyip bırakmayın sonları oynarken de çok değişik şeyler görüyoruz özellikle Scar.
Spoiler mevzusunu birileri çoook fazla abartıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Aralık 2024; 23:2:7 >
İsterse 9800x3d olsun inecek o FPS. 4080 de kullansan inecek FG kullanmıyorsan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Aralık 2024; 0:16:49 > -
Simdi kardes islemci bottlenecki oldugu zaman bunu anlamanin yollari var. Benim konfigurasyonumda islemci bottlenecki yok, bottleneck ekran kartinda.
-
Hocam o dönüşü olmayan yol dediğiniz yer bölüm tam nerede geliyor önümüze? Görevin tam ismi nedir bilelim de dikkat edelim. Oyunda 4 sonu varmış dediğiniz yerden sonra her bir sonu oynamak mümkün mü merak ettim.
Ben daha oyunun en başındayım Zalissya/Cordon taraflarında etrafı keşfetmekle geziyorum görev yapıyorum Acemi Bölgesinden çıkış yapmadım.
Birde BURER denilen şu yerden bitme varlığı en kolay nasıl hallederiz var mı bir önerisi olan? Beyinyakan telekinesis varlığı bile bu kadar zorlamadı üstüne bir-iki şarjör boşaltıp öldürmüştüm.
Burer kendine kalkan oluşturuyor elimizdeki silahları (bıçak bile olsa fayda yok) alıp kendi kendimize ateş ettiriyor derken canımız çok çabuk azalıyor, sanırım oyunun en başında olduğumuzdan (Cordon'daki Burer'dan bahsediyorum) zırhlar silahlar geliştirilmemiş haldeyiz diye böyle neyse. Sanırım bir şeyin arkasına köşeye siper alıp saklana saklana vur-kaç yapa yapa en iyi taktik olacak ama canımızı hemen %50'nin altına düşürüyor iki hamlede öldürüyor.
-
Önceki sayfada 3 sonuda oynamak için save alınması gereken yeri yazmıştım. Dönüşü olmayan yer Pripyat'ta haritanın en tepesindeki bölge hikaye akışında baya bir ilerlemedikçe girilmiyor o bölgeye. Dönüşü olmayan yere girerken de ekranda uyarı çıkıyor.
4 farklı sona oyunda yaptığın 2 3 görevdeki kararlar götürüyor seni. Biri oyunun ortalarında oluyor kalanı sona doğru.
O dönüşü olmayan yolu oyun zaten sana diyor bu göreve girersen açık dünya yok artık işin gücün varsa hallet diye. Ama merak etme zaten anlıyorsun orada artık hikaye gereği sona geldiğini ve zaten o bölgeye gelesiye kadar tüm bölgeleri hemen hemen dolaşmış olacaksın. o cübbeli elemanları en rahat bomba atarak öldürebilirsin, ve sana yaklaşırken sinir bozucu bir patırtı ile yaklaşıyor etrafta boşta ne kadar silah varsa topla sana saldıracak silahı kalmasın o zaman bir şey yapamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 28 Aralık 2024; 13:1:16 > -
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Ultimate Edition şu anda steam'da 71,09 dolar
alınır mı?
-
Öncelikle cpu 6 çekirdekse almayın. 140 saat oynadım ultimate upgrade paketi olsa satın alırdım şuan tekrar başlardım.
-
Sistemim şu şekilde:
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 Pro, Sürüm 10.0.19045
DirectX Çalışma Zamanı Sürümü: DirectX 12
Sürücü: Game Ready Sürücü - 566.36 - Thu Dec 5, 2024
CPU: AMD Ryzen 9 5900X 12-Core Processor
RAM: 16.0 GB
Depolama (5): SSD - 1811.8 GB,HDD - 931.5 GB,+3 daha fazla
Grafik kartı
GPU İşlemcisi: NVIDIA GeForce RTX 4080
Ekran (1): LG Electronics LG TV SSCR2
Çözünürlük: 3840 x 2160 (önerilen)
Yenileme Hızı: 120 Hz
Masaüstü Renk Derinliği: En yüksek (32-bit)
Ekran teknolojisi: G-SYNC Uyumlu
-
Birkaç videodan 5900x thread kullanımına baktım bu oyunda 12 adet kullanıyor yani sadece ilk 6 core kullanılıyor oyun tarafından diğer 6 core olan ccd kullanılmıyor bu yüzden bir 5800X den daha fazla drop yaşarsınız ama frame gen. ile kurtarır diyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X