Ultimate Sürümü ön sipariş geçtim sonuçta. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (8. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun hocam. Bir güncelleme gelse Ultimate sürümü 1999 liraları görür sanki. Kıçı kırık oyunlar güncelleme alınca 899 liralardan başlar oldu.
-
Valla hocam bu zamana kadar bu fiyatta kalması bile mucize. Gördüğüm kadarıyla eskiden 30-50 lira bandındaki oyunlar bile 250-300 liraya çıkmışken bu oyuna istenilen para çok cüzi kalıyor.
-
nihayet çaktım 600 lük paketi. valla o kadar korktum ki fiyatı uçacak diye..
-
i5 6500 , rx480 8 gb oynatır mı
-
Hocam bu oyunu sipariş verdik bekliyoruz. Bu sene çıkacak mı var mı bir gelişme?
Ben sanki seneye ertelenecekmiş gibi hissediyorum.
-
Gamescom da oynamış demosu yayınlanacakmış. Geliyor gönlümüzün efendisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne zaman yayın ve çıkış tarihi oyunun
-
Çıkış tarihi bi erteleme olmazsa Aralık 2023. Gameplay demo Ağustos 25-28 arası olması lazımdı.
-
Standart sürümü iade edip Ultimate mi alsam diye düşünüyorum. Gamescom dönemi yurtdışında olacağım, şansımıza oyun zam falan yer kesin.
-
Ben sizin yerinizde olsam öyle yapardım. 2 büyük genişleme paketi gelecek hikayeyi devam ettiren. Tırt dlclere bile 100 150 lira isteniyorken artık aradaki fiyat farkı bence son sürüm almaya değer.
-
Oyun 2024 sonuna anca çıkar 2023 den ümidi kesin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade talebini oluşturdum. Umarım bu süre zarfında zam yemez. Şansım ile inancım pekişiyor.
-
Ultimate aldım.
-
İadem kabul oldu. Ultimate çekerek geldim yine.
-
@FORZAFATHER @Zebercet ikinizede hayırlı olsun o zaman. Güzel seçim yapmışsınız.
-
Artık her alım düne göre pahalı fakat yarına göre ucuz. Umarım beklentileri karşılayan bir yapım olur.
-
çok bekletti kendini bu oyun, çoktan çıkmalıydı. millet yıllardır 100 lerce çıkan modlarla avunuyor, benim gibi.
umarım muhteşem bir oyun olur ve onun için de 100 lerce mod çıkar...
-
Hocam yeri geldi madem mod öneriniz var mı? Oyunların vanilla halleri oynanmıyor.
-
S.T.A.L.K.E.R. OP2.2
S.T.A.L.K.E.R. Anomaly
S.T.A.L.K.E.R. Gamma
S.T.A.L.K.E.R. OGSR Gunslinger
bunlar muhteşem modlar bence, mutlaka denenmeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X