Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyun çıktığı zamanlar oyunu denemiştim lakin vuruş hissinin 0 olması nedeniyle devam edemediydim, bu sorunu kökten çözen bir mod var mıdır, varsa tekrar başlamama vesile olabilir..
  • www.moddb.com adresine git orda serinin üç oyunu içinde çeşitli modlar var . modların açıklamalarını okursan kafana göre birşeyler bulabilirsin.
    shadow of chernobyl için oblivion lost ve old good stalker evolution modlarını öneririm. clear sky için mystery modu , call of pripyat içinse misery modu harikadır ama yüksek sistem gereksinimleri vardır. ayrıca her üç oyun için ayrı ayrı stalker complete modları var onlarıda deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko_lee

şimdi bu oyun fps özelliklerinin yanında adventure tarzı oyunların özelliklerinde barındırıyor. bunun en önemli öğeside inventory (envanter) olayı. "I" tuşuna basarak istediğin an inventory'i açabilirsin. yanlız taşıdığın malzemelerin belirli bir ağırlık limiti var. inventory açtığında orda bir yerde ağırlık limitini gösteren bir rakam var genelde 50 veya 60 kg civarı oluyor. bu ağırlığa kadar fazla bir sorun yok rahatlıkla koşabiliyor zıplayabiliyorsun bu limitten sonra ise extra bir 10 kglik limitin daha var ancak o zaman çok çabuk yoruluyorsun ve yorulduğunda bir süre hareketsiz kalıyorsun. eğer bu extra limitide aşarsan bu sefer hepten hareketsiz kalıyorsun ve yük atman gerekiyor. o yüzden fazlalıkları satarsan iyi olur. pratikte bir ana silah birde tabanca taşıman yeterli yeterli miktarda cephane medkit bandage ve yiyecek taşıdınmı tamamdır.
    silah değiştirmek için inventory'i açıp almak istediğin silahın üzerine çift tıkla otomatikman değişecektir.
    eğer oyunu ilk defa oynuyorsan keşfetmen gereken daha çok şey var istersen google dan bu oyunun incelemelerini aratıp bir oku bayağa bir şey öğreneceğini düşünüyorum.
    gerçi ben bu oyunu hiçbir yazı okumadan kendim oynaya oynaya öğrenmiştim öğle çokdaha zevkli ama içinden çıkamadığın şeyler olursa sor elimizden geldiğince cevaplarız

sağolasın çanta tuşunu da bulmuştum sonradan lakin bu seferde ağırlığı fazla kaçırıyorum ne var ne yok topluyunca

çantada aynı makineli tüfekten 5 tane var küçük tabancadan 6-7 tane var bunun bi faydası yok heralde satmak dışında :S

yani her silahtan 1 tane olsa mermisi bol miktarda olsa yetmezmi ötekileri boşa taşımaya gerek yok sanırım :S

ayrıca bol miktarda ekmek votka radyasyon ilacı bandaj falan var bunlardan zarar gelmez heralde ??

oyun benim hoşuma gitti oldukça kör topal ilerliyorum bir şeyler öğrenmeye çalışarak bakalım :) :) takıldığım yerler olursa yine sorarım rahatsız etmezsem

• quote:

Orijinalden alıntı: eko_lee

www.moddb.com adresine git orda serinin üç oyunu içinde çeşitli modlar var . modların açıklamalarını okursan kafana göre birşeyler bulabilirsin.
    shadow of chernobyl için oblivion lost ve old good stalker evolution modlarını öneririm. clear sky için mystery modu , call of pripyat içinse misery modu harikadır ama yüksek sistem gereksinimleri vardır. ayrıca her üç oyun için ayrı ayrı stalker complete modları var onlarıda deneyebilirsin.

Şöyle bir göz attım da, complete paket de yapay zeka ve ragdoll fiziklerini geliştiriyormuş, bu süper oldu, ilk fırsatımda yeniden başlayacağım !

• Soc için yapılmış en iyi mod L.U.R.K. modudur adamlar tüm silah sesini silah modellemesini ara yüzleri aklına gelebilecek herşeyi kendileri yapıyoru toplama modlardan ayrı bir yapmıyorlar son derece gerçekçi silah kulanmları ayrı bir olay zaten yeni bi stalker deneyimi sunuyor.
  • 3 stalker oyununu da 2-3 kez bitirmişimdir ama hiç multiplayer kısmını denemedim. Nasıl boş mu serverlar oyun çeşitleri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obaa ssleri görünce dedim büyük sistem ister de istemiyormuş hemen oynamam gerek.
  • Bazı modlarda inventory'i açtığımda inventory'nin içindeki item'lerin resimleri karmakarışık oluyor. yani baktığında neyin ne olduğu belli değil ancak rastgele üzerlerine tıkladığında yan tarafta ismi çıktığında ne olduğu belli oluyor. ancak inventory kalabalık olduğunda bunu yapmak (tek tek itemlerin üzerine tıklayıp isimlerine bakmak) uzun sürüyor. aynı şey trader'ların satış listesi içinde geçerli. oyunun oynayışını son derece zorlaştıran bu sorunun nedenini ve çaresini bilen varmı acaba.
  • Geçenlerde bir konuda oyunun çok zor olduğunu görünce oynama kararı aldım. 2 gün önce girdim ve zorluğu direk master yaptım tabi ki ama ilk çatışmada öldüm. Sonra çıktım birazdan devam ederim demiştim ama unutmuştum oyunu iyi oldu bu konuyu gördüğüm. Sabah olsun da bir devam edeyim gece oynanmaz.
  • yaw bir arkadaş spoiler içinde oyunun sonunu ve konusunu hatırlatabilir mi? oynayalı çok oldu clear sky oyununa başladım ancak ilk oyundan karakterleri ve ilk oyunla paralel ilerliyormuş havasını görünce ilk oyunu hatırlama gereği hissettim ama aklımda pek bir şey kalmamış.. nerdeyse indirip oynuyacağım o derece yani..
  • FATAL ERROR

[error]Expression : e_parent
    [error]Function : xrServer::Process_event_reject
    [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\xrServer_process_event_reject.cpp
    [error]Line : 11
    [error]Description : parent not found. id_parent=7979 id_entity=7985 frame=1244730

yaw arkadaşlar bu sorunun nedenini bilen varmı
    stalkersoup (narodnaya solyanka)modunu oynarken bazen oyundan atıyor ve log dosyasında bu yazı oluyor
    hayır sistemimde gayet iyi yani oyunu en üst düzey sistemde hemen hemen hiç kasmadan oynuyorum ama bazen durup dururken atıyor işte
  • bu aralar stalker'a biraz ara verdim ee nede olsa black mesa source çıktı . henüz fazla ilerlemedim ama gerçekten muhteşem olmuş
    yani ne bileyim eskiden o dönemin grafikleriyle severek oynadığımız bir oyunu bugün yeni grafiklerle tekrar oynayabilmek benim çok hoşuma gidiyor.
    önce serious sam first ve second encounter ın hd lerini çıkardı. daha sonra quake 1 ve 2 nin hd grafiklilerini keşfettim ve şimdide half life hadi bakalım darısı diğer oyunların başına :))

zaten bir soru sorduk onuda cevaplamadınız :P
  • dutylere sinir oluyorum garpagedeki kapıdan geçirmiyorlar beni clear skyda çok yardım ettim onlara her yerde ateş ediyolar bara giremiyorum freedomlara katıldım hiçbiri sağ bırakmıcam
  • Up beyler.D&R'dan satın alacağım oyunu, aşağıdaki sistemle oyun maksimumda açar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckZor

Up beyler.D&R'dan satın alacağım oyunu, aşağıdaki sistemle oyun maksimumda açar değil mi?

1280x1024 gibi bir çözünürlükte [aa kapalı] max ayarlarda oynarsanız 30 fps'nin altına pek düşmezsiniz. Fakat daha yüksek çözünürlükte ekran kartınız yetersiz kalır.
    Ayrıca çatışmanın yoğun olduğu veya ekranda bulunan obje sayısının fazla olduğu yerlerde işlemci kaynaklı fps düşüşleri de olabilir.

Yalnız sonuç her ne olursa olsun bu oyuna verilen para helaldir. Bir klasiktir kendisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Up beyler.D&R'dan satın alacağım oyunu, aşağıdaki sistemle oyun maksimumda açar değil mi?

1280x1024 gibi bir çözünürlükte [aa kapalı] max ayarlarda oynarsanız 30 fps'nin altına pek düşmezsiniz. Fakat daha yüksek çözünürlükte ekran kartınız yetersiz kalır.
    Ayrıca çatışmanın yoğun olduğu veya ekranda bulunan obje sayısının fazla olduğu yerlerde işlemci kaynaklı fps düşüşleri de olabilir.

Yalnız sonuç her ne olursa olsun bu oyuna verilen para helaldir. Bir klasiktir kendisi..

Söylediklerin için teşekkürler dostum, bayram bitimi sipariş edeceğim oyunu, ayrıca takıldığım yerlerde konuya da yazabilirim o yüzden bu konuyu da arada incelersen sevinirim.

• quote:

Söylediklerin için teşekkürler dostum, bayram bitimi sipariş edeceğim oyunu, ayrıca takıldığım yerlerde konuya da yazabilirim o yüzden bu konuyu da arada incelersen sevinirim.

Rica ederim.

Tabi, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • Stalkersoup moduyla tekrar oynamanızı öneririm arkadaşlar.. oyun gerçekten bu modla devasa bir haritaya kavuşuyor.. malzeme çantası kullanılan ekipmanlar silahlara hiç değinmiyorum.. kesinlikle kurun

Burdaki bu modu öneren arkadaşımız aklıma gelmiyor ama sana teşekkürlerimi sunuyorum:)
  • thq medley packle geldiğinde başladım bu oyuna ne cevhermişte bizim haberimiz yokmuş atmosfer harika oyun yalnızlık hissini müthiş hissettiriyor. Bu oyun bitince hemen clear sky ve call of pripyat ıda alacağım.
  • mmorpg geliyor şimdiden hayırlı olsun çok fena olucak gibi işte yeni görüntüler sanırım yine atmosferin dibine vuracağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vishera -- 6 Ocak 2013; 22:52:33 >

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.