Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Bu seriye başlıyorum.İlk oyunu oynamıştım fakat ısınamamıştım pek.Bir şans daha veriyorum.Bakalım bu sefer saracak mı?

Oynadığım en güzel oyunlardan birisi.
    Atmosferi bu kadar güzel veren oyun sayısı çok çok azdır ama sana tavsiyem kesinlikle complate mode 2009 u yüklemen
    bu sayede oyuna gece ve gündüz olayı geliyor her zaman aydınlık degil yani o karalıkta ufacık ışıkla kocaman arazinin ortasında
    tek başına ve çıkan seslerde muhteşem.Bazen yagmur, şimşek, silah sesi ve mutant çığlığı bir birine giriyor eyvah ki ne eyvah
    oyundaki hazzı yaşamanı isterim anlatırken bile heyecan yaptım

Oyunun herşeyi bir yana bu atmosfer için oynanır hemde sömürür gibi

Katılmamak elde değil.

quote:

DRACON1C arkadaşımızın bahsettiği modda bu varmı yokmu bilmiyorum.

Ultimate mod'da gecenin karanlığını abartmışlar. Fenere ayar çekmeden oynamak mümkün değil o şartlarda ama Complete mod'da gerçekten dengeli. Tam kararında olmuş. Ay ışığının gölgesi dehşet bir görsellik katıyor ayrıca.
    Ben de boş durmamıştım tabi Complete'den gece gündüz ve hava durumunu kontrol eden dosyayı Ultimate mod'a aktarmıştım.

Bahsettiğim modun tam ismi: Oblivion Lost U.L.T.I.M.A.T.E.
    Kuracak olan varsa filefront'daki yamalarını mutlaka yüklesin. Çok fazla mini-mod barındırdığından hata ile karşılaşılma ihtimali yüksek.
    Seride tecrübesi olmayanlar için kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hayatta kalma simulasyonu gibi bir şey çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 9 Mayıs 2012; 3:28:04 >

• Freedom ların kampı haşat ettim tabiri caizse sonra red forset a daldım geri döndüğümde freedomlar yine ordaydı
    biraz tecrübe puanı kasayım dedim bir daha elden geçirdim
  • beyler
    yan görevlerde x stalkerı öldür gibi görevler oluyor. şimdi bu görevi aldık, stalkerın olduğu bölgeye gittik ve stalkerı öldürdük. bunun arkadaşları hemen bize düşman oluyor. sadece bu arkadaşları mı bize düşman oluyor yoksa bu gruptaki tüm adamlar bizi nerde görse saldıracaklar mı?
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben bu oyuna dün başladım. 2 görev yaptım daha ama bu görevi yaparkende 20 kez ölmüştür benim adam.
    Elimde ki silah uzaktan isabet saplamıyor. O nedenle yanaşmam gerekiyor düşmana. Öyle olunca da düşmanlar dalıyorlar benim adama.

Böyle oyunmu olur diyorum, silesim geliyor. Sonra da sabret diyorum, güzel silah birşeylerden buluruz diye bekliyorum.
  • tüm S.T.A.L.K.E.R. kardeşlerime şu modu şiddetle tavsiye ediyorum:

STALKERSOUP MEGA MOD -http://www.tecnobacon.com/index.html

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

tüm S.T.A.L.K.E.R. kardeşlerime şu modu şiddetle tavsiye ediyorum:

STALKERSOUP MEGA MOD -http://www.tecnobacon.com/index.html

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

Bu modlarda neler değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Merhaba arkadaşlar.
    Ben bu oyuna dün başladım. 2 görev yaptım daha ama bu görevi yaparkende 20 kez ölmüştür benim adam.
    Elimde ki silah uzaktan isabet saplamıyor. O nedenle yanaşmam gerekiyor düşmana. Öyle olunca da düşmanlar dalıyorlar benim adama.

Böyle oyunmu olur diyorum, silesim geliyor. Sonra da sabret diyorum, güzel silah birşeylerden buluruz diye bekliyorum.

Complete mod'u tavsiye ederim. ->http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009
    Ayrıca Complete mod için silah hasarı ve isabet oranını düzenleyen iyi bir mini-mod var.

http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009/downloads/sc-realistic-weapons-add-on

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 10 Mayıs 2012; 18:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Complete mod'u tavsiye ederim. ->http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009
    Ayrıca Complete mod için silah hasarı ve isabet oranını düzenleyen iyi bir mini-mod var.

http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009/downloads/sc-realistic-weapons-add-on

oyunu türkçe dil yaması ile kullanıyorum. onu etkiler mi sizce?

• quote:

oyunu türkçe dil yaması ile kullanıyorum. onu etkiler mi sizce?

Dil yaması çalışıyormuş da bazı hatalar meydana geliyormuş. Türkçe yamasıyla oynamanızı tavsiye etmem.

Eğer Türkçe yamayı mutlaka kullanmam gerek diyorsanız. Mod'suz halinde yukarda verdiğim silah modunu deneyin. Belki sorunsuz çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 10 Mayıs 2012; 20:00:50 >
  • Arkadaşlar oyunu uzun süredir oynamak istiyordum ama erteleye erteleye yıllar olmuş yeni fark ettim. Çernobildi, plutonyumuydu, uranyumuydu, radyumuydu, amerikyumuydu vs derken karşıma çıktı ve 3 oyunu da indiriyorum şu an. Ufak bir araştırma yaptım ama Gta'da olduğu gibi S.t.a.l.k.e.r.'de de mod olayı derya deniz. Boyut ve sistem sorunum yok, oyunu ya da oyunları gerek grafiksel gerek oynanış açısından en kaliteli hale getiren modlar hangisi ya da hangileridir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Arkadaşlar oyunu uzun süredir oynamak istiyordum ama erteleye erteleye yıllar olmuş yeni fark ettim. Çernobildi, plutonyumuydu, uranyumuydu, radyumuydu, amerikyumuydu vs derken karşıma çıktı ve 3 oyunu da indiriyorum şu an. Ufak bir araştırma yaptım ama Gta'da olduğu gibi S.t.a.l.k.e.r.'de de mod olayı derya deniz. Boyut ve sistem sorunum yok, oyunu ya da oyunları gerek grafiksel gerek oynanış açısından en kaliteli hale getiren modlar hangisi ya da hangileridir?

Bende şu an oynuyorum oyunu. Hakikatten çok acayip bir oyunu kaçırmışız. Harika oyun.
  • quote:

Bende şu an oynuyorum oyunu. Hakikatten çok acayip bir oyunu kaçırmışız. Harika oyun.

Kesinlikle. Ortalama 3 saat gecikmeyle ben de başlayacağım.
  • quote:

Arkadaşlar oyunu uzun süredir oynamak istiyordum ama erteleye erteleye yıllar olmuş yeni fark ettim. Çernobildi, plutonyumuydu, uranyumuydu, radyumuydu, amerikyumuydu vs derken karşıma çıktı ve 3 oyunu da indiriyorum şu an. Ufak bir araştırma yaptım ama Gta'da olduğu gibi S.t.a.l.k.e.r.'de de mod olayı derya deniz. Boyut ve sistem sorunum yok, oyunu ya da oyunları gerek grafiksel gerek oynanış açısından en kaliteli hale getiren modlar hangisi ya da hangileridir?

Az yukarda bununla ilgili konuşmalarımız mevcut arakdaşım

Ben daha öncede oynamıştım oyunları geçenlerde aklıma geldi kurdum sonra konuya bakınca complate mod 2009 olduğunu gördüm ve denedim
    şiddetlede tavsiye ederim.Adı üzerinde complate mod grafik, eşya, silah hasarı gibi oyunun orjinal halinde sorun olan şeylerin tamamını düzenliyor.
    Ve yukardada bahsettiğim gibi oyuna gelen gece gündüz olayı falan dehşet birşey mutlaka dene pişman olmazsın

Not.:Oyuna yeni başlayan arkadaşlar Bar'a geldiginizde arenada kapışacaksanız eşyalarınızın hepsini bi zulaya saklayıp öyle gidin
    yoksa arenadan çıkınca dım dızlak kalabiliyorsunuz

DRACON1C@

Hocam ben bu sniper lardan bi halt anlamadım herifi bariz kafadan vuruyorum ölmüyor varmıdır bir bilgin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 20 Mayıs 2012; 3:19:24 >

• quote:

Ben daha öncede oynamıştım oyunları geçenlerde aklıma geldi kurdum sonra konuya bakınca complate mod 2009 olduğunu gördüm ve denedim
    şiddetlede tavsiye ederim.Adı üzerinde complate mod grafik, eşya, silah hasarı gibi oyunun orjinal halinde sorun olan şeylerin tamamını düzenliyor.
    Ve yukardada bahsettiğim gibi oyuna gelen gece gündüz olayı falan dehşet birşey mutlaka dene pişman olmazsın

Not.:Oyuna yeni başlayan arkadaşlar Bar'a geldiginizde arenada kapışacaksanız eşyalarınızın hepsini bi zulaya saklayıp öyle gidin

DRACON1C@

Hocam ben bu sniper lardan bi halt anlamadım herifi bariz kafadan vuruyorum ölmüyor varmıdır bir bilgin?

Kendi mesajıma kendim cevap verecektim ki senin yazını gördüm, teşekkür ederim öncelikle yardımcı olduğun için.

Oyunu dün kurdum, sanıyorum ki şak yüklenecek başlayacağım. Önce mod araştırdım, piyasada 2 tane sağlam mod var bildiğim kadarıyla. Birisi genel olarak bilinen complete 2009, diğeri de K10 rc1 denilen texture modu. K10, complete'den daha fazla çözünürlükte textureleri olduğunu söylüyor, yanılmıyorsam 2048x2048. Ben de ikisini de indirdim.(Complete modu 600mb civarlarında, K10'a 900 olması lazım tam hatırlamıyorum boyutlarını)

Baktım ki oyuna patch gerekiyor. Neyse bi' boy da onları indirdik tabi.

Tam kurup başlayacağım derken, oyuna yeni başlayınca gelen videodan sonra bizi kurtaran vatandaş konuşuyor. Görevi alıyoruz ve arkadaki kapıdan çıkmamız gerekiyor. Tam kapıya dokununca oyun çöküyor. İnternette araştırdım sorunu, neredeyse sorunu yaşamayan kalmamış. Onlarca kez oyunu silip yükledim, bir o kadar da modlar arasında önce birini, sonra diğerini yükleme kombinasyonu denedim. Olmadı. Her seferinde tamamdır bu defa kesin oldu derken çat yine aynı hata. Tam oyunu oynamadan oyundan soğumaya başlamıştım ki bu bahsettiğim modların(K10 zaten manuel, otomatiğini görmedim hiçbir yerde) otomatik değil de manuel yükleme için upload edilen versiyonlarını buldum. Bir boy da onların inmesini bekledim. Oyunu son defa olmak üzere tamamen sildim ve baştan tertemiz bir şekilde yükledim. Patchleri attım, ardından manuel şekilde Complete 2009 modunun son sürümünü yükledim. Açıklamasını dikkatli okumanız gerekiyor bu aşamada, birkaç oyun dosyasını notepad ile açıp içinden dizinleri değiştirmeniz gerekiyor. Daha sonra oyuna girip kontrol ettim, baktım sorun yok ilerleniyor. Sonra K10 paketini yükledim manuel biçimde. Ondan sonra da tekrar kontrol için oyuna girip baştan açtım ve tıkır tıkır çalışıyordu oyun. Tek bir şey kalmıştı geriye, o da Türkçe modu. Hemen onu da yüklemeye koyuldum ama nereden kıllandım bilmiyorum onu da otomatik oyunun içine değil de boş bir dosyayı kaynak gösterip oraya açarak manuel şekilde atayım dedim. İyi ki de öyle yapmışım, Türkçe modda bulunan fsgame.ltx dosyası diğer modlarda bulunan ve ayar yaptığımız dosyalardan birisi. Fsgame.ltx haricinde tüm dosyaları oyun klasörüne kopyaladım ve sorun tamamiyle çözülmüş oldu, sorunsuz bir şekilde oynamaktayım. İleride sorun yaşayan arkadaşlar için uzun uzun anlatma gereksinimi hissettim, sıktıysam affola.

(Bu arada, arenada kapıştıktan sonra arenacı vatandaşın sağ tarafında bulunan kutudan eski silahlarınızı alabilirsiniz.)

• quote:

quote:

DRACON1C@

Kendi mesajıma kendim cevap verecektim ki senin yazını gördüm, teşekkür ederim öncelikle yardımcı olduğun için.

Oyunu dün kurdum, sanıyorum ki şak yüklenecek başlayacağım. Önce mod araştırdım, piyasada 2 tane sağlam mod var bildiğim kadarıyla. Birisi genel olarak bilinen complete 2009, diğeri de K10 rc1 denilen texture modu. K10, complete'den daha fazla çözünürlükte textureleri olduğunu söylüyor, yanılmıyorsam 2048x2048. Ben de ikisini de indirdim.(Complete modu 600mb civarlarında, K10'a 900 olması lazım tam hatırlamıyorum boyutlarını)

Baktım ki oyuna patch gerekiyor. Neyse bi' boy da onları indirdik tabi.

Tam kurup başlayacağım derken, oyuna yeni başlayınca gelen videodan sonra bizi kurtaran vatandaş konuşuyor. Görevi alıyoruz ve arkadaki kapıdan çıkmamız gerekiyor. Tam kapıya dokununca oyun çöküyor. İnternette araştırdım sorunu, neredeyse sorunu yaşamayan kalmamış. Onlarca kez oyunu silip yükledim, bir o kadar da modlar arasında önce birini, sonra diğerini yükleme kombinasyonu denedim. Olmadı. Her seferinde tamamdır bu defa kesin oldu derken çat yine aynı hata. Tam oyunu oynamadan oyundan soğumaya başlamıştım ki bu bahsettiğim modların(K10 zaten manuel, otomatiğini görmedim hiçbir yerde) otomatik değil de manuel yükleme için upload edilen versiyonlarını buldum. Bir boy da onların inmesini bekledim. Oyunu son defa olmak üzere tamamen sildim ve baştan tertemiz bir şekilde yükledim. Patchleri attım, ardından manuel şekilde Complete 2009 modunun son sürümünü yükledim. Açıklamasını dikkatli okumanız gerekiyor bu aşamada, birkaç oyun dosyasını notepad ile açıp içinden dizinleri değiştirmeniz gerekiyor. Daha sonra oyuna girip kontrol ettim, baktım sorun yok ilerleniyor. Sonra K10 paketini yükledim manuel biçimde. Ondan sonra da tekrar kontrol için oyuna girip baştan açtım ve tıkır tıkır çalışıyordu oyun. Tek bir şey kalmıştı geriye, o da Türkçe modu. Hemen onu da yüklemeye koyuldum ama nereden kıllandım bilmiyorum onu da otomatik oyunun içine değil de boş bir dosyayı kaynak gösterip oraya açarak manuel şekilde atayım dedim. İyi ki de öyle yapmışım, Türkçe modda bulunan fsgame.ltx dosyası diğer modlarda bulunan ve ayar yaptığımız dosyalardan birisi. Fsgame.ltx haricinde tüm dosyaları oyun klasörüne kopyaladım ve sorun tamamiyle çözülmüş oldu, sorunsuz bir şekilde oynamaktayım. İleride sorun yaşayan arkadaşlar için uzun uzun anlatma gereksinimi hissettim, sıktıysam affola.

(Bu arada, arenada kapıştıktan sonra arenacı vatandaşın sağ tarafında bulunan kutudan eski silahlarınızı alabilirsiniz.)

Kutuyu hiç görmedim iyimi

Sende baya sorun yaşamışsın hocam ben patch leri kurdum complate mod u kurdum Tükçe yamayıda kurup sorunsuz başladım oyuna
    Sanırım sizin denediginiz mod yüzünden sorunlar olşuştu.

• quote:

Sende baya sorun yaşamışsın hocam ben patch leri kurdum complate mod u kurdum Tükçe yamayıda kurup sorunsuz başladım oyuna

Aksine esas kelek yapan Complete 2009 modu oldu. O olmadan denediğimde çalışıyordu ama onu yükleyince tak çalışmayı durdurdu hatası. Olayı da o ufak dosyaymış meğer işte.

(Her öldürdüğüm ve her gördüğüm adamdan eşya alma hastalığı olduğundan dolayı üzerimdeki askeri cephaneliği taşımak için trainer kullanıyorum. O cephanelik giderse oyunu silerim o yüzden direk ilk işim eski eşyalarımı aramak oldu. )

• quote:

quote:

t
    Aksine esas kelek yapan Complete 2009 modu oldu. O olmadan denediğimde çalışıyordu ama onu yükleyince tak çalışmayı durdurdu hatası. Olayı da o ufak dosyaymış meğer işte.

(Her öldürdüğüm ve her gördüğüm adamdan eşya alma hastalığı olduğundan dolayı üzerimdeki askeri cephaneliği taşımak için trainer kullanıyorum. O cephanelik giderse oyunu silerim o yüzden direk ilk işim eski eşyalarımı aramak oldu. )

Hocam trainer la sarmıyor oyun.
    Bende denedim ama bütün zevki kaçtı.Asıl zevk orda mermi bitti bitecek josef joseff

• quote:

Hocam trainer la sarmıyor oyun.
    Bende denedim ama bütün zevki kaçtı.Asıl zevk orda mermi bitti bitecek josef joseff

Trainer olmadan da çok az silah taşıyabiliyoruz yeri geliyor roketatar kullanıyorum yeri geliyor pompalı.
  • oyuna ait türkçe yama varmı acaba kullandığınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

oyuna ait türkçe yama varmı acaba kullandığınız

Stalker ShOC Türkçe Paket 0.9.91 diye aratırsanız bulabilirsiniz internette.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.