Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 ay önce bundle olarak almıştım anca oynama fırsatı buldum oyunla ilgili bir kısımda yardıma ihtiyacım var gece çatışmaya girdiğimde düşmanı göremiyorum fakat onlar beni görüp ateş ediyorlar. bunun üzerine el fenerini kapatıp denedim fakat zifiri karanlıkta bile fark edilebiliyorum biraz saçma olmuş. ayarlar kısmında Nightvision gece görüşü olarak "N" tuşu atanmış. gece görüş sistemini edinmek için görev mi yapıyoruz yoksa tamamen şans eseri bir yerlerden mi bulacağız?

edit: Kendin pişir kendin ye kaliteli suitler vasıtasıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3pisode -- 30 Mart 2012; 12:26:23 >
  • Arkadaşlar oyunu açıyorum hata veriyor..
    Stalker Shoc'u yükledim.
    Önce 1.005 patch'i sonra 1.006'yı yükledim.
    Ardından Stalker Complete 2009'u yükledim.
    Türkçe yamayı kurdum. 1.005 seçeneğinde..
    Crack yaptım ama şöye bi hata alıyorum:

XR_3DA.exe - Giriş Noktası Bulunamadı
    (altında ise)
    ?Logfile@@3v$xr_vector@vhsared_str@@v?$xalloc@vshared_str@@@@@A yordam giriş noktası, xrCore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

bunun çözümü nedir? Yardımcı olun lütfen....
  • Uzun bir aradan sonra oyun aklıma düştü kurdum oynuyorum bu oyun varken kim takar mw3 bf3 stalker'a devam

Yanlız oyunda daha öncede oynarken şimdide oynarken bu eşya taşıma işi bana cinnet geçirtriyor bendede bir huy var
    para edicek herşeyi illaki değerlendirmem lazım bazen marketler arası mekik dokumak işkence oluyor keşke market sayısı
    fazla olsa idi her bölümde 1 zula yapıyorum fazlalıkları oraya sonra markete bazen 2-3kez git gel bile yapıyorum ama işin zevkide
    orda sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Arkadaşlar oyunu açıyorum hata veriyor..
    Stalker Shoc'u yükledim.
    Önce 1.005 patch'i sonra 1.006'yı yükledim.
    Ardından Stalker Complete 2009'u yükledim.
    Türkçe yamayı kurdum. 1.005 seçeneğinde..
    Crack yaptım ama şöye bi hata alıyorum:

XR_3DA.exe - Giriş Noktası Bulunamadı
    (altında ise)
    ?Logfile@@3v$xr_vector@vhsared_str@@v?$xalloc@vshared_str@@@@@A yordam giriş noktası, xrCore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

bunun çözümü nedir? Yardımcı olun lütfen....

Sorun..:

quote:

Orijinalden alıntı: coolasicebu

bir sorunum var cevaplarsanız sevinirim... shodow of chernobily i kurdum, oyun sorunsuz çalıştığını gördüm. sizin türkçe yamanızı kullanabilmek için patch 1.0005 world wide i kurdum. oyunu bu sefer çalıştırdığımda hata aldım.

xr_3da.exe giriş noktası bulunamadı başlığı altında
    xrLUA.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı şeklinde bir mesaj aldım. Fakat oyunun kurulu olduğu dizin içindeki bin klasöründe bu ve diğer dll dosyaları bulunmakta. Ne yapabilirim ?

Çözüm..:

quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Pekala Oyunun ana dizinini açıp şu yolu izleyin ...\gamedata\config\text\eng\ klasörünü açın stable_game_credits isimli dosyayı not defteriyle açın!
    İlk satırlarda "#include "text\eng\stable_closecaption.xml"" isimli satırı silip bir deneyin, kaydedin. eğer olmazsa başka birşey önereceğim...

Daha önce görmüştüm bunu biraz aradım buldum arkadaşımız sorunun çözümünü yukarda anlatmış ve aynı sorunu yaşayan arkadaşımıza çare olmuş
    umarım sendede işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 4 Mayıs 2012; 3:44:28 >

• Abi yuhh yaa yanlışlıkla Çernobil bölümüne girdim şimdide bir türlü çıkamıyorum bir sürü de görev vardı henüzz
    Yanlız bu yanlışlık sayesinde oyunun daha önce bitirmediğim şekilde bitirdim oyunu ama daha çok vardı
    Baştan alıcaz.
  • ben de bugün 3d vision ile deneyeyim dedim
    ne yazık ki static lighting dışında 3d çalışmıyor
    bir de croshair yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 6 Mayıs 2012; 2:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

ben de bugün 3d vision ile deneyeyim dedim
    ne yazık ki static lighting dışında 3d çalışmıyor
    bir de croshair yok

Arkadaşım oyuna tekrardan başlıycam kaç adet patch çıktı bu oyuna bilgin varmı?
    Birde sanırım - değişik mod var hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 6 Mayıs 2012; 1:12:39 >
  • STEAM ÜZERİNDEN OYNADIĞIM İÇİN PATCH OTOMATİK YÜKLENİYOR
    bilmiyorum
    mod olayını sevmediğim için mod da bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

o müziğe bayılıyorum

• Patch leri indirdim kurulum da XR_3De hatası veriyor yukardaki hata ile aynı degil ama bilgisi olan varmı?
  • Bütün patch ler mod tamam startı verdim oyuna

Bu complate mode neymiş böyle çok başarılı

Arkadaşlar bu göre sürelerini kaldırmanın bir yolu varmı ben bazen saatlerde öte beri dolanıyorum çoğu zamanda pda yı kontrol etmiyorum
    görev başarısız oluyor

Ayrıca bu oyunda nerde ne var kesip biçmeye çalışcam base falan dinlemeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 7 Mayıs 2012; 15:08:21 >

• http://stalker.filefront.com/file/STALKER_Oblivion_Lost_ULTIMATE;105043

Şu modu tavsiye ederim. Yapay zeka çok çok iyi. Kafadan yediğin tek mermi ile ölebiliyorsun. Aynı şekilde düşmanları da öldürebiliyorsun. Ciddi şekilde zorlaşıyor fakat daha gerçekçi hale geliyor.
    Dost olduğun gruptan adam toplayıp mekan basabiliyorsun. Çok kullanışlı olmasa da araç kullanma var. Yeni silahlar var. Birçok silahın modellemesi daha iyi.
    Yanlış hatırlamıyorsam görev süresi de yoktu. Bölgedeki mutant ve NPC'ler düzenli aralıklarla tekrar doğuyor. Yeni mutant türleri var. Mutantlar herhangi bir bölgeyi basabiliyor. Bu sayede bölgeler daha hareketli hale gelmiş.

Bunların dışında birçok güzel mini-mod eklenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

http://stalker.filefront.com/file/STALKER_Oblivion_Lost_ULTIMATE;105043

Şu modu tavsiye ederim. Yapay zeka çok çok iyi. Kafadan yediğin tek mermi ile ölebiliyorsun. Aynı şekilde düşmanları da öldürebiliyorsun. Ciddi şekilde zorlaşıyor fakat daha gerçekçi hale geliyor.
    Dost olduğun gruptan adam toplayıp mekan basabiliyorsun. Çok kullanışlı olmasa da araç kullanma var. Yeni silahlar var. Birçok silahın modellemesi daha iyi.
    Yanlış hatırlamıyorsam görev süresi de yoktu. Bölgedeki mutant ve NPC'ler düzenli aralıklarla tekrar doğuyor. Yeni mutant türleri var. Mutantlar herhangi bir bölgeyi basabiliyor. Bu sayede bölgeler daha hareketli hale gelmiş.

Bunların dışında birçok güzel mini-mod eklenmiş.

Şu an oyunun sonlarındayım arkadaşım akşam bitirrim muhtemelen gerçi Freedom ların kampını talan ettim şimdi Duty lerde sıra
    biraz ugraştırıyor ama zevkli

Sonra yine başlıyacağım oyuna bu seferde tavsiye ettiğin modla oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 8 Mayıs 2012; 11:32:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Şu an oyunun sonlarındayım arkadaşım akşam bitirrim muhtemelen gerçi Freedom ların kampını talan ettim şimdi Duty lerde sıra
    biraz ugraştırıyor ama zevkli

Sonra yine başlıyacağım oyuna bu seferde tavsiye ettiğin modla oynarım

Fazla ilerlemedim ama Complete mod da hoşuma gitmişti.
    Bitirince Ultimate'i dene derim. Gerçekten zor oluyor ama zevkli de oluyor.

En güzel eklenti de, dost olduğun gruptan adam toplayabiliyorsun. 7-8 kişi ile Bandit kampına dalmak gibisi yok. Tabi o arada mutantlar da basarsa tam cümbüş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 8 Mayıs 2012; 19:18:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Fazla ilerlemedim ama Complete mod da hoşuma gitmişti.
    Bitirince Ultimate'i dene derim. Gerçekten zor oluyor ama zevkli de oluyor.

En güzel eklenti de, dost olduğun gruptan adam toplayabiliyorsun. 7-8 kişi ile Bandit kampına dalmak gibisi yok. Tabi o arada mutantlar da basarsa tam cümbüş oluyor.

Evet ben gibi cümbüş sevem adama buda ilaç gibi gelir Yanlız tek tabanca takılmayı severim

• Ben de tek takılmayı severim ama oyunu o kadar çok bitirdik ki artık farklı şeyler arıyor insan.

Clear Sky gibi olmuyor aslında, istersen yanına adam almayabiliyorsuın. Yani her 2 tarza da uyuyor.

Ama şunu belirteyim. Oyunu daha önce bitirmemiş arkadaşlar için tavsiye etmem mesela, çünkü mutantlara karşı bağışıklık kazanıyorsun, oyunun başlarında bile çok fazla mutant türü gördüğün için korku temasını biraz kötü etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 8 Mayıs 2012; 19:50:26 >
  • Bu seriye başlıyorum.İlk oyunu oynamıştım fakat ısınamamıştım pek.Bir şans daha veriyorum.Bakalım bu sefer saracak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Bu seriye başlıyorum.İlk oyunu oynamıştım fakat ısınamamıştım pek.Bir şans daha veriyorum.Bakalım bu sefer saracak mı?

Hemen vazgecip kapatmazsan oyun ilerde çok pis sarıyor.Başlarda genel olarak sıkıcı olmasının sebepi neyi nasıl yapıyoruz tam olarak bilmediğimizden.Çözdüğümüz zaman oyun kopup gidiyor zaten.Benim 3 ayımı almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis Caelum

quote:

Bu seriye başlıyorum.İlk oyunu oynamıştım fakat ısınamamıştım pek.Bir şans daha veriyorum.Bakalım bu sefer saracak mı?

Hemen vazgecip kapatmazsan oyun ilerde çok pis sarıyor.Başlarda genel olarak sıkıcı olmasının sebepi neyi nasıl yapıyoruz tam olarak bilmediğimizden.Çözdüğümüz zaman oyun kopup gidiyor zaten.Benim 3 ayımı almıştı

Fallout 3 ve Skyrim oynarken tekrar Stalker serisine başlarsam beyin gömçürtmesi geçirebilirim

• quote:

Oynadığım en güzel oyunlardan birisi.
    Atmosferi bu kadar güzel veren oyun sayısı çok çok azdır ama sana tavsiyem kesinlikle complate mode 2009 u yüklemen
    bu sayede oyuna gece ve gündüz olayı geliyor her zaman aydınlık degil yani o karalıkta ufacık ışıkla kocaman arazinin ortasında
    tek başına ve çıkan seslerde muhteşem.Bazen yagmur, şimşek, silah sesi ve mutant çığlığı bir birine giriyor eyvah ki ne eyvah
    oyundaki hazzı yaşamanı isterim anlatırken bile heyecan yaptım

DRACON1C arkadaşımızın bahsettiği modda bu varmı yokmu bilmiyorum.

Oyunun herşeyi bir yana bu atmosfer için oynanır hemde sömürür gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 9 Mayıs 2012; 3:06:23 >

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.