dün sırf bu konuyu gördüm diye tekrar yükledim soc'u. o ana menüdeki müzik bile insana yalnızlık hissi vermeye yetiyor.
o müziğe bayılıyorum
beyler şu freedom base'in olduğu bölgedeyim. oynarken tam kaydedicem, oyunda atıyor. bende 1.0005 yamasını yükledim bu seferde kayıtlı oyunları açmıyor. bu kayıtlı oyunları çalıştırabilmek için yapabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
bi sorum olacak: yan görevlerde x stalkerı öldür gibi görevler oluyor. şimdi bu görevi aldık, stalkerın olduğu bölgeye gittik ve stalkerı öldürdük. bunun arkadaşları hemen bize düşman oluyor. sadece bu adamlarmı bize düşman oluyor yoksa bu gruptaki adamlar bizi nerde görse saldıracaklar mı?
bi yardım edin yav öldürmem gereken bir stalker var
quote:
quote:
bi sorum olacak: yan görevlerde x stalkerı öldür gibi görevler oluyor. şimdi bu görevi aldık, stalkerın olduğu bölgeye gittik ve stalkerı öldürdük. bunun arkadaşları hemen bize düşman oluyor. sadece bu adamlarmı bize düşman oluyor yoksa bu gruptaki adamlar bizi nerde görse saldıracaklar mı?
bi yardım edin yav öldürmem gereken bir stalker var
quote:
Orijinalden alıntı: svstrgmr
o müziğe bayılıyorum
ah be nasıl özlemişim canım çekti şimdi. saolasın.
düne kadar mis gibi çernobilin önüne gelmiştim. w7 yükledim oyunum gitti
4. oyun çıkacak deniyordu, o ne oldu biliyonuz mu?
Şu oyunu cesaret edipte indirim zamanı almadım ya resmen kafamı duvarlara vuruyorum
Sıfırdan başlamaya cesaret edemedim, çünkü o kadar çok mod - yama - eklenti var ki, uğraşmaktan tırstım sanırım... Halbuki yarım alırdım bu konudan....
Keşke yılbaşında yine indirime girse...
quote:
Orijinalden alıntı: Merl
4. oyun çıkacak deniyordu, o ne oldu biliyonuz mu?
oyunda silah işaretçisini nasıl açıyoruz şimdiden teşekkürler
ayda yılda bi soru sorduk onuda kimse cevaplamadı
Banzai! oyunu unutmuşuz valla tüm grup düşman oluyor diye hatırlıyorum
fearfactorhalo game optionstan olabiilir
tekrar teşekkürler hocam sende olmasan napcaz biz ben en iyisi öldürmeyim adamı
beyler daha önce söylendi mi bilmiyorum ama wish granterdan çıkmanın başka yolu var hatta dileklerinizi de siz seçiyorsunuz taşa tamamen yaklaşın ve etrafında dönün dönerken altyazı olarak dilekleriniz gelecek ekrana ilk zengin olma dileği ikinci olarak zone nun yok olması üçüncüsü dünyaya hükmetme dördüncüsü insanları yok etme beşincisi ölümsüz olma son olarak çıkış yolu da zone nun gizemini çözme dileği var onu dilediğinizde bi kapıya ışınlanıyosunuz kapı kendiliğinden açılıo sora monolithlerin sırrı görevine başlıyoruz böylece mutlu sona ulasıyoruz...önceki doktor görevini yapmaya gerek yok yani
burayı uplıyorum bu oyun ölmeyecek
quote:
Orijinalden alıntı: fearfactorhalo
beyler daha önce söylendi mi bilmiyorum ama wish granterdan çıkmanın başka yolu var hatta dileklerinizi de siz seçiyorsunuz taşa tamamen yaklaşın ve etrafında dönün dönerken altyazı olarak dilekleriniz gelecek ekrana ilk zengin olma dileği ikinci olarak zone nun yok olması üçüncüsü dünyaya hükmetme dördüncüsü insanları yok etme beşincisi ölümsüz olma son olarak çıkış yolu da zone nun gizemini çözme dileği var onu dilediğinizde bi kapıya ışınlanıyosunuz kapı kendiliğinden açılıo sora monolithlerin sırrı görevine başlıyoruz böylece mutlu sona ulasıyoruz...önceki doktor görevini yapmaya gerek yok yani
kendimde bitirdim ve vidolarada baktım öyle bir son yokki ?