Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz onu sormadik ki ama. yinede teşekkürler
  • bişi diil
  • dün sırf bu konuyu gördüm diye tekrar yükledim soc'u. o ana menüdeki müzik bile insana yalnızlık hissi vermeye yetiyor.
  • o müziğe bayılıyorum
  • beyler şu freedom base'in olduğu bölgedeyim. oynarken tam kaydedicem, oyunda atıyor. bende 1.0005 yamasını yükledim bu seferde kayıtlı oyunları açmıyor. bu kayıtlı oyunları çalıştırabilmek için yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bi sorum olacak: yan görevlerde x stalkerı öldür gibi görevler oluyor. şimdi bu görevi aldık, stalkerın olduğu bölgeye gittik ve stalkerı öldürdük. bunun arkadaşları hemen bize düşman oluyor. sadece bu adamlarmı bize düşman oluyor yoksa bu gruptaki adamlar bizi nerde görse saldıracaklar mı?

bi yardım edin yav öldürmem gereken bir stalker var
  • quote:

quote:

bi sorum olacak: yan görevlerde x stalkerı öldür gibi görevler oluyor. şimdi bu görevi aldık, stalkerın olduğu bölgeye gittik ve stalkerı öldürdük. bunun arkadaşları hemen bize düşman oluyor. sadece bu adamlarmı bize düşman oluyor yoksa bu gruptaki adamlar bizi nerde görse saldıracaklar mı?

bi yardım edin yav öldürmem gereken bir stalker var

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

o müziğe bayılıyorum

ah be nasıl özlemişim canım çekti şimdi. saolasın.
  • düne kadar mis gibi çernobilin önüne gelmiştim. w7 yükledim oyunum gitti
  • 4. oyun çıkacak deniyordu, o ne oldu biliyonuz mu?
  • Şu oyunu cesaret edipte indirim zamanı almadım ya resmen kafamı duvarlara vuruyorum

Sıfırdan başlamaya cesaret edemedim, çünkü o kadar çok mod - yama - eklenti var ki, uğraşmaktan tırstım sanırım... Halbuki yarım alırdım bu konudan....

Keşke yılbaşında yine indirime girse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merl

4. oyun çıkacak deniyordu, o ne oldu biliyonuz mu?

http://forum.donanimhaber.com/m_53454189/mpage_1/key_/tm.htm
  • oyunda silah işaretçisini nasıl açıyoruz şimdiden teşekkürler
  • ayda yılda bi soru sorduk onuda kimse cevaplamadı
  • Banzai!
    oyunu unutmuşuz valla
    tüm grup düşman oluyor diye hatırlıyorum

fearfactorhalo
    game optionstan olabiilir
  • tekrar teşekkürler hocam sende olmasan napcaz biz ben en iyisi öldürmeyim adamı
  • beyler daha önce söylendi mi bilmiyorum ama wish granterdan çıkmanın başka yolu var hatta dileklerinizi de siz seçiyorsunuz taşa tamamen yaklaşın ve etrafında dönün dönerken altyazı olarak dilekleriniz gelecek ekrana ilk zengin olma dileği ikinci olarak zone nun yok olması üçüncüsü dünyaya hükmetme dördüncüsü insanları yok etme beşincisi ölümsüz olma son olarak çıkış yolu da zone nun gizemini çözme dileği var onu dilediğinizde bi kapıya ışınlanıyosunuz kapı kendiliğinden açılıo sora monolithlerin sırrı görevine başlıyoruz böylece mutlu sona ulasıyoruz...önceki doktor görevini yapmaya gerek yok yani
  • burayı uplıyorum bu oyun ölmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactorhalo

beyler daha önce söylendi mi bilmiyorum ama wish granterdan çıkmanın başka yolu var hatta dileklerinizi de siz seçiyorsunuz taşa tamamen yaklaşın ve etrafında dönün dönerken altyazı olarak dilekleriniz gelecek ekrana ilk zengin olma dileği ikinci olarak zone nun yok olması üçüncüsü dünyaya hükmetme dördüncüsü insanları yok etme beşincisi ölümsüz olma son olarak çıkış yolu da zone nun gizemini çözme dileği var onu dilediğinizde bi kapıya ışınlanıyosunuz kapı kendiliğinden açılıo sora monolithlerin sırrı görevine başlıyoruz böylece mutlu sona ulasıyoruz...önceki doktor görevini yapmaya gerek yok yani

kendimde bitirdim ve vidolarada baktım öyle bir son yokki ?

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.