Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende stalker shadow of chernobyl var oyunu zamanında eski bilgisayarımdan indirmiştim daha sonra onu boş bir cdye yüklenmemiş olarak attım ilacı falan herşeyi var sonra o laptobu sattım yenisini aldım ona takıyorum cdyi oyun sorunsuz 5-10 dkde yükleniyor ama yükleme bitince pencerede iki bölüm çıkıyor birinde user name soruyor diğerinde cd key soruyor ilaç denemedim daha ama bi el atsanız acillll.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekayaci

arkadaşlar bende stalker shadow of chernobyl var oyunu zamanında eski bilgisayarımdan indirmiştim daha sonra onu boş bir cdye yüklenmemiş olarak attım ilacı falan herşeyi var sonra o laptobu sattım yenisini aldım ona takıyorum cdyi oyun sorunsuz 5-10 dkde yükleniyor ama yükleme bitince pencerede iki bölüm çıkıyor birinde user name soruyor diğerinde cd key soruyor ilaç denemedim daha ama bi el atsanız acillll.......

İlac denemeden imkani yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: ekayaci

arkadaşlar bende stalker shadow of chernobyl var oyunu zamanında eski bilgisayarımdan indirmiştim daha sonra onu boş bir cdye yüklenmemiş olarak attım ilacı falan herşeyi var sonra o laptobu sattım yenisini aldım ona takıyorum cdyi oyun sorunsuz 5-10 dkde yükleniyor ama yükleme bitince pencerede iki bölüm çıkıyor birinde user name soruyor diğerinde cd key soruyor ilaç denemedim daha ama bi el atsanız acillll.......

İlac denemeden imkani yok.

tamam denicem çok teşekkürler

• arkadaşlar clear sky save dosyası tam olarak nereye kaydediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

arkadaşlar clear sky save dosyası tam olarak nereye kaydediyor

documents and settings-users-public-stalker cs.... şeklinde
  • oyunu en iyi sonla bitirdim ama şimdi oyunun dosyalarında extra content sihirbazı var onu açıyorum iki kod soruyor kodları öğrendim ama acaba yaparsam oyuna ne olur haritası falanmı değişiyor benimki shadow of chernobyl acilll.... yoksa çatlıycam
  • en son 23 mayıs 2012 tarihinde yazmışım

canım çok sıkkın bana bir stalker 4 lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

en son 23 mayıs 2012 tarihinde yazmışım

canım çok sıkkın bana bir stalker 4 lazım.

hocam stalker 2 gelecekti sorumlu firma iptal etti daha doğrusu GSC battı Sergiy Grygorovych denen baştaki adamda işi inada bindirdi kimseye satmıyor isim haklarını dolayısıyla yetim kaldı stalker serisi.
    bunun yerine aynı atmosfere sahip ama biraz daha online, multiplayer ağırlıklı olan survarium diye bi oyun gelecekbiş ama banane ben stalker' i istiyorum diyenlerin sayısı, benim gibi düşünenlerin sayısı bir hayli fazla elimde olsa kesecem adamı, bloodsucker' lara atacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Ya Artık Korkunç Yaratıklar Mutasyona Uğramış Fareler,Enükler Görmek İstemiyorumm

Her Önüne Gelen Oyunların Babası kabul Edilen hL'a özeniyor Canawr Felan Koyyrlar

bence cvwr Olunca Oyunun Gerçekciliği Kalmıyor Bana Göre Zatende Oynamıyorum Böyle Oyunları neyse...

Ssler Çok Berabt Ya Tutmaz Bu Oyun

Hocam naptın ya tutmamış tahminin :)
  • Tutmaz mı? Bence gelmiş geçmiş en güzel oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 22 Mart 2013; 14:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Tutumaz mı? Bence gelmiş geçmiş en güzel oyun.

Hocam bu oyun tutmaz demiş o yüzden söyledm bunu.
    Hocam bu oyunu sevdiğinizi çok iyi biliyoruz sizin ssayenizde TR olarak oynadk bu oyunu benmde defalarca bitirdiğim bi oyundr bu.
    Ayrıca belirtmek istiyorum seriye yazık ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay yanlış anlamışım pardon ya. Diğer arkadaşa yazacaktım ben. Pek oyun oynayamaz oldum bu aralar, Stalker 2 söylentileri dolaşıyordu ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Ay yanlış anlamışım pardon ya. Diğer arkadaşa yazacaktım ben. Pek oyun oynayamaz oldum bu aralar, Stalker 2 söylentileri dolaşıyordu ne oldu ?

Hocam o iş firma batınca iptal oldu onun yerine aynı atmosfere sahip Survarium adında bi oyun yapacaklarmış daha çok online ağırlıklı olacakmış oyun(stalkerin yerini asla tutmaz)
    Bikaç başarılı firma biz stalker 2 yi yaparız isim haklarını satın deselerde GSC işi inada bindirdi satmadı isim haklarını şu anda askıda olay ki sonu pek parlak görünmüyor.
  • shadow of cernobile tekrar başlamayı düşünürüyorum.
    grafikleri, atmosferi, sesleri iyileşsin, hataları en aza insin istiyorum. hangi mod u önerirsiniz?

kendim biraz araştırdım. Complate 2012 modu var.
    bilgiler kısmı baya dolu. grafikleri, sesleri, atmosferi vs bir ton şeyi düzeltiyor falan yazmışlarda. izlediğim vidyolarda grafiklerde falan ben pek iyileşme göremedim. bide yürürken ki kamera sallantısını da kaldırmışlar. karakter sanki yürümüyo kayıyor gibi olmuş.

bu modu önerir misiniz? veya sizin önerdiğiniz başka bir mod var mı?
    bir de mod lar türkçe yamayla uyumlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

shadow of cernobile tekrar başlamayı düşünürüyorum.
    grafikleri, atmosferi, sesleri iyileşsin, hataları en aza insin istiyorum. hangi mod u önerirsiniz?

bilgiler kısmı baya dolu. grafikleri, sesleri, atmosferi vs bir ton şeyi düzeltiyor falan yazmışlarda. izlediğim vidyolarda grafiklerde falan ben pek iyileşme göremedim. bide yürürken ki kamera sallantısını da kaldırmışlar. karakter sanki yürümüyo kayıyor gibi olmuş.

Complete 2012 türkçe mod ile uyumlu..

Onun dışında ben stalkersoup modunu oynuyorum ama türkçe mod ile uyumlu değil.. Bu mod 7GB dolaylarında ve 3.oyunun tüm haritalarını ve ek haritaları bir arada topluyor.. ek görevler,ekipman,companionlar,silahlar,yaratıklar vs vs hiç bahsetmiyorum zaten.

Harita bu..

Özüne sadık kalmışlar tabiki..

Karar verirsen nasıl kurulacağını yazabilirim.

Saygıılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

shadow of cernobile tekrar başlamayı düşünürüyorum.

Complete 2012 türkçe mod ile uyumlu..

Onun dışında ben stalkersoup modunu oynuyorum ama türkçe mod ile uyumlu değil.. Bu mod 7GB dolaylarında ve 3.oyunun tüm haritalarını ve ek haritaları bir arada topluyor.. ek görevler,ekipman,companionlar,silahlar,yaratıklar vs vs hiç bahsetmiyorum zaten.

Harita bu..

Özüne sadık kalmışlar tabiki..

Karar verirsen nasıl kurulacağını yazabilirim.

Saygıılar.

stalkersoup da güzelmiş de türkçe olsun istiyorum hocam. complate modu bir deneyim ben.

• Bu oyunu xbox gamepadi ile oynamak mümkünmü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

Bu oyunu xbox gamepadi ile oynamak mümkünmü.

Oynaması mümkün olsa bile denemenizi tavsiye etmem.. gamepad da çok zorlanırsınız malum saf fps oyunu değil çünkü.
  • Yıllar önce Level dergisinde küçük bir resim ve ufak bir yazı sayesinde tanışıp, en çok beklediğim oyunlardan biri olmuştu. Ama tüm Stalker oyunlarını almama rağmen, hiç birini bitirmek mümkün olmadı. Hep bir aksilik çıktı, SOC'de oyunun bir yerinde hata olduğu ve güncelleme yapılması gerektiğini okumuştum, ama güncellemeden sonra oyun hata vermeye başlamıştı. Clear Sky, ekran kartımı değiştirdiğim bir zamana denk gelmişti, oynarken bir süre sonra atıyordu, tekrar yükleyeyim derken salaklık işte, save'leri yedeklemeden silip, yüklemişim. COP'da ise her şey on numara giderken atmosfear ile ilgili bir problem yaşadım. İçimde hep bir yaradır Stalker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 25 Mart 2013; 12:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Saygıılar.

hocam STALKER Complete 2009 1.4.4 .exe [recommended] indiriyorum.
    bunu direkt oyunun üstüne mi kuruyoruz, patch falan yapmam gerekir mi? birde win8 de çalışır mı?
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.