KARŞILIĞINDA METALİC HİTMONCHAN 85 LEVEL SUPER POWER EKLİ GAEDEVIİR 65 EXP GRADON DRATİNİCE DRATİNİLİC KYOGRE VEREBİLİRİM VE YA BİRKAÇINI
s treecko var s scizor var doom desire+fury cutter ekli ve 65k exp'li bunlar olmaz başka neler verebilirsin??
quote:Orijinalden alıntı: Droogies treecko var s scizor var doom desire+fury cutter ekli ve 65k exp'li bunlar olmaz başka neler verebilirsin??S TERECKO YA YAZDIĞIM POKELREDEN BEĞENMEDİNMİ
quote:Orijinalden alıntı: ünayS TERECKO YA YAZDIĞIM POKELREDEN BEĞENMEDİNMİAlıntıları Göster bende s sczior var doom ve fury cutter ekli 60k expli ama bunlara vermem
quote:Orijinalden alıntı: SH4K3Rbende s sczior var doom ve fury cutter ekli 60k expli ama bunlara vermemAlıntıları Göster benim arkadasta s scyhter var zaten satacaktı konuşuyum yarın haber veririm
quote:Orijinalden alıntı: bekocan26benim arkadasta s scyhter var zaten satacaktı konuşuyum yarın haber veririmAlıntıları Göster TAMAM YARIM PM ATARSIN
quote:Orijinalden alıntı: ünayTAMAM YARIM PM ATARSINAlıntıları Göster konuştum ben arkadasla dratinire istiyomuş karsılığında
quote:Orijinalden alıntı: bekocan26konuştum ben arkadasla dratinire istiyomuş karsılığındaAlıntıları Göster BN VERİRİM DRATİNİRE BANA VER S. SCHYTER LAZIM
quote:Orijinalden alıntı: cnkforeverBN VERİRİM DRATİNİRE BANA VER S. SCHYTER LAZIMAlıntıları Göster s. scizor war
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_s. scizor warAlıntıları Göster WERMİOSUN Kİ S. SABLEYE 60K EXP + CRUNCH VERİCEM
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_s. scizor warAlıntıları Göster S ABRA AVAR M HİTMONCHAN İ İSTERİM S ABRA DEĞERLİ ÇÜMKÜ TRADE YE KOY POKEYİ
quote:Orijinalden alıntı: ngerekliS ABRA AVAR M HİTMONCHAN İ İSTERİM S ABRA DEĞERLİ ÇÜMKÜ TRADE YE KOY POKEYİAlıntıları Göster bide lotad, armaldo yada metagross isterim
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_bide lotad, armaldo yada metagross isterimAlıntıları Göster S. SABLEYE + S. LOTAD = S.SCİZOR
quote:Orijinalden alıntı: cnkforeverS. SABLEYE + S. LOTAD = S.SCİZORAlıntıları Göster bekonun dediği arkadaş benim ortakta ben tradeye koyyom nick matematikçi zalp teklif gonder dratinireyi
quote:Orijinalden alıntı: miayaslibekonun dediği arkadaş benim ortakta ben tradeye koyyom nick matematikçi zalp teklif gonder dratinireyiAlıntıları Göster dratinire yokmuş yaa ama dratinice dratinlic vs çoğu efsane var istediini atarım
quote:Orijinalden alıntı: cnkforeverS. SABLEYE + S. LOTAD = S.SCİZORAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cnkforever S. SABLEYE + S. LOTAD = S.SCİZOR kbl ama lotadın ve sableyenin ilk sıraya ancient alırım
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_quote:Orjinalden alıntı: cnkforever S. SABLEYE + S. LOTAD = S.SCİZOR kbl ama lotadın ve sableyenin ilk sıraya ancient alırımAlıntıları Göster atak fln eklemem daha hem lotad hem sableye crunch ekli zaten
quote:Orijinalden alıntı: cnkforeveratak fln eklemem daha hem lotad hem sableye crunch ekli zatenAlıntıları Göster ben geliştirmiycem lotad olarak kullanacam ayrıca scizorda iki atak ekli veriyosan aliim hemen ancientleri ekle
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_ben geliştirmiycem lotad olarak kullanacam ayrıca scizorda iki atak ekli veriyosan aliim hemen ancientleri ekleAlıntıları Göster s. schter aldım gerek kalmadı
quote:Orijinalden alıntı: cnkforevers. schter aldım gerek kalmadıAlıntıları Göster tamam ben dratinire veririm