Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz, Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz…
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz, Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz…
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip; Varlığını ilikler misin ömrüme?
Çok güzel, bu.
Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: "Acımadı ki !"
- Sunay Akın -
O kadar yoruyorki hayat, bıkıyorsun istemesende. Sorun değil birşeyim yok. Bakkala gidiyorum deyip 10 yıl kaybolasım var sadece...!
- Sunay Akın -
Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona herşeyini verdin.
- Sunay Akın -
"Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim.. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti".
- Sunay Akın -
Bazen dünyanın en zor mesleğidir...kendi duygularına tercüman olmak...!
- Sunay Akın -
...Sevmek Güzel meslek Ama zor Can dayanıyor Dayanmasına Ama yürek Gitti gidecek..
BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU
geceler, kıyasıya tekil serüven geceler kan taşı geceler, ayrı düşmüşleri birleştiren yalnızlık
Murathan Mungan
Ne ses ne nefes ne de bu rüzgâr bağışlar seni; simsiyah gecelerde budanırken ah ömrüm, dönüp sırtını giderken kimler karşılar seni?
Yılmaz Odabaşı
''Sevgili dediğin güzelliğiyle seni kendine aşık eden değil, Sana kendin olabilme şansını verendir.'' Can Dündar
hayat hayal edebildiğin kadar güzel, yaşayabildiğin kadar hızlıdır. Sen hızlı hayal et ama düzgün yaşa d; sağol pier (:
Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle...
Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla İçinde gözyaşı vardı Küçükcük bir kadınla
Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla İçinde gözyaşı vardı Küçücük bir adamla.
Çaresiz bütün kelimeler Bir yalan gibi hep suçlu Senin hala gözlerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün büyüyen çığlıklar var Olsun zaten aşklar hep böyle... http://www.youtube.com/watch?v=ZPWV4rddHZE
Halil Sezai Paracıkoğlu dan .. OLSUN..!
İlk başta her şey kolay gibidir Onca yükün birden hafiflemiştir Dert olmaz ayrılık hiç hatta hayat ne güzel
Sonra birden Hasret vurunca Yalnız kalınca Unutmak zor ki ne bela Gel de buna alışsana...
Konuşma Konuşma Kalbim sen konuşma dayan Boş versene sevinçle Hayır vardır her işte Ona değil kadere inan...