Şimdi Ara

S2 3G Sorunu Anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar dün gece itibari ile 1000 Dk + 1000 SMS ve 1GB internet paketim aktif oldu.

Yukarı ayarlardan GPRS açtığımda internete giremedim. Zatende öyle değilmiş. Ayalardan kablosuz ağlardan mobil ağlara tıkladığımda ;

1-) paket Veri kullan

2-) Veri dolaşımı

başlığında 2 ana konu var.

Şimdi faturama ekstra işlemeden hakkım olan 1 GB interneti yol boyunca kullanırken, neleri açmam gerekir.

Ayretten açık (etkinleştirilmiş) olarak kaldığında hakkımdan düşüş yaşarmayım ? Girerken açmam daha mantıklımı ?

Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim, cevap aradım ama bulamadım bu arada ...

• İnterneti kullanabilmen için ilk önce apn ayarını yapman gerekiyor, bu ayar operatörüne göre değişiyor. Nette araştırırsan telefonuna nasıl apn ayarı yapacağını bulursun.

Belirttiğin ayarlardan ilki 3g yi açıp kapatır ikincisi ise farklı operatörden veri kullanıp kullanamayacağını belirtir. Benim gibi aycell sim kartlı ve avea kullanıcısıysan kartın R (Rooming) modda çalışıyor bu durumda her iki seçeneği işaretlemen gerekiyor, bu durumda değilsen sadece ilkini işaretlemen yeterli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.