Arkadaşlar merhaba, galaxy s2 almayı planlıyorum çok yakın bir zamanda. Teknosa, GOLD veya Vatan'dan alıcam. Bu şirketlerin garantisi nereyle anlaşmalı? Bunu bılen var mı ?
VATANIN VE TEKNOSANIN SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ OLARAK BİLİYORUM
büyük yazdım ama kusura bakmayın
hepsi burada dan aldım ben oda samsung türkiye garantili geldi "başarı belgeli"
quote:
Orijinalden alıntı: JrMaster
VATANIN VE TEKNOSANIN SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ OLARAK BİLİYORUM
büyük yazdım ama kusura bakmayın
hepsi burada dan aldım ben oda samsung türkiye garantili geldi "başarı belgeli"
Samsung Türkiye garantili olması en makbulüdür herhalde ?
Yanıtın için teşekkürler
evet telpa başarı brigtstar felan bakıyor o zaman yanlış hatırlamıyorsam
quote:
Orijinalden alıntı: JrMaster
evet telpa başarı brigtstar felan bakıyor o zaman yanlış hatırlamıyorsam
eyvallah hocam sağol
Ben Samsung'dan almıştım telpa garantili olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Onurcan91
müşteri hizmetlerine sorucam artık hangısı içimi sindirirse fiyatları cok yakın bırbırıne hepsının
GOLD Bilgisayar önermiyorum, kendileri tüketici haklarının geçersiz olduğunu söylemişlerdi. Aynı şekilde şikayetimi Gold Müşteri hizmetlerine de aktardığımda, müşteri temsilcisi tüketici hakları bizi ilgilendirmez, bizim mağazamızda bizim kurallarımız geçerlidir diye cevap vermişti. Aksini sağlamak için de tüketici hakları mahkemeleri ile uğraşmanız gerekecektir, ödemenizi almanız için de icra davası açmanız gerekiyor, eğer bunlarla uğraşmak istemezseniz Gold Bilgisayar firmasından alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: TheJournalist
quote:
Orijinalden alıntı: Onurcan91
müşteri hizmetlerine sorucam artık hangısı içimi sindirirse fiyatları cok yakın bırbırıne hepsının
Yalnız Gold bende tavsiye etmiyorum daha önce telefon olmasada birkaç problem yaşadım garanti ile ilgili adamlar bakkal dükkanı gibi kendi kurallarını ilan ediyorlar..
arkadaşlar az önce teknosa'dan geldim. Garanti firmaları bulunmuyormuş. Telefon direk Samsung Türkiye garantiliymiş. Sizce nasıl?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme