Şimdi Ara

S2 GÜNCELLEME USB PORT BOZUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GT- i9100 cihazım var.. yazılım güncellemek istediğimde güncelleme yok diyor fakat android 2.3.3 sürümü yüklü.. usb portum şarj alıyor fakat bilgisayar üzerinden telefonumu göremiyorum.. kies ya da üzerinden güncelleyemedim bu nedenle.. usb flexi değişti ama bilgisayar üzerinden gözükmüyor.. belki programsaldır diye güncellemek istedim zaten.. yardımcı olursanız sevinirim..

• Usbde flex yoktur. Şarj soketinin düzgün lehimlenmemesi yüzünden pcye bağladığınız zaman usb ayhıtı tanınmadı uyarısı alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRangulity kullanıcısına yanıt
    https://www.google.com.tr/search?q=samsung+s2+inside&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kFGuVNONNYT3UOqggbgO&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=samsung+s2+usb+flex

Şarz soketinde bir sorun yok.. komple flex de bir sorun yok çünkü başka bir cihaza taktım aynı flexi ve çalıştı o cihazın flexsi benim cihazımda çalışmadı. programsal bir hata olabilir mi?

• Glaucous G kullanıcısına yanıt
    Usb flexSUB PBA denir onaSıfır SUB bulup onu takman lazım yine çalışmazsa anakart arızası vardır büyük ihtimalle.
  • Ayryca ?arz de?il ?arj :D
  • Eyvallah beyler... cahilligimle yerden yere vurmussunuz ama sayanizde yanlisimi duzeltmis oldum.. Yenisini aldim taktirdim calismadi.. hatta eskisini baska cihaza taktik calisti.. yani soylediginiz gibi anakart sorunu sanirim.. Nasil nerede tamir ettirebilirim? Nasil update edebilirim cihazimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek ile BIOS Update!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.