Şimdi Ara

s2000 yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar s2000 almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim? Genelde s2000 kazalı oluyor orjinalini bulmam biraz zor olucaktır ama benim için o fazla önemli değil. Büyük kazası olmasın o bana yeter. Motoru yürürü iyi olsun sanayide uğraşmak istemiyorum. S2000 alıpta kendimi sürekli sanayide bulurmuyum bunu çok merak ediyorum :) s2000 alırken nelere dikkat etmeliyim?

• Hocam Honda motorları insanı üzmez. Aklınıza yatan bir araç bulduğunuzda servise götürüp gösterin. Eğer ilk arkadan itişli spor arabanızsa vsa sız modellerinden almayın, eğer hızlı kullanacaksanız yolda hakimiyeti zordur. Kronik sorunu yoktur sadece soğuk havalarda vitesler kemikli geçer. Fren mesafesi çoğu spor honda modelleri gibi çok iyi değildir (ki sorun değil brembo kit ile halledilir). Lastikler kalın olduğundan yol sesi vardır. Atmosferik olarak dünyada üretilmiş en sağlam motorlardandır. 2.0 240 hp ! Bmw geçer seni almayın fln laflarını bol bol duyacaksın hiçbir bmw aynı klategoride 2000 motorla sana kafa tutamaz ! Şehir içi 16 lt yakarsın. Bakımları 10,000 km de bir yapılıyor aracın önceki sahibi düzenli bakımlarını yaptırdıysa servis kağıtlarını istersin. Ekspertiz yaptırmadan sakın alma derim o zaman hiç başın ağrımaz

• eskiden saxo vts sahibiydim birazda aceleye geldi ilk arabamdı oyüzden motordur yürürüdür bunlara baya önem veriyorum nerdeyse 2 haftada bir sanayiye gidip hem araba başında bekleyip hemde para vermekten bıkmıştım çok şükür sattımda kurtuldum :) varsın 15 lt falan yaksın yeterki sanayi köşelerinde süründürmesin beni yol sesi falan hiç önemli değil sonuçta spor araba alıyoruz :) kesinlikle expertiz yaptırıcam herşeyini bilipte almak istiyorum hem benim içim rahat olsun hem satın aldığım adamın arkasında konuşmamış olayım :) bmw konusuna gelecek olursa bitek cabrio katagorisi olarak z4 3.5 geçebilir diğerleri geçemez herhalde hem z4 3.5 te aynı katagori sayılmaz.
  • Expertiz yaptırırken ustanın yanında kalın sürekli, satan adamın yanında pek birşey demiyorlarda tenhada size araç hakkında extra bilgi verirler. Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Expertiz yaptırırken ustanın yanında kalın sürekli, satan adamın yanında pek birşey demiyorlarda tenhada size araç hakkında extra bilgi verirler. Şimdiden hayırlı olsun

teşekkürler 2.el ilanı verilen sitelere düşmemiş s2000 uygun fiyata bulabilsem daha iyi olabilir benim için ama bakalım kısmet aldıktan sonra sanayide yada serviste dolaşmak zorunda kalmam inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Expertiz yaptırırken ustanın yanında kalın sürekli, satan adamın yanında pek birşey demiyorlarda tenhada size araç hakkında extra bilgi verirler. Şimdiden hayırlı olsun

teşekkürler 2.el ilanı verilen sitelere düşmemiş s2000 uygun fiyata bulabilsem daha iyi olabilir benim için ama bakalım kısmet aldıktan sonra sanayide yada serviste dolaşmak zorunda kalmam inşallah :)

İnşallah memnun kalacağınız ve kazasız, belasız süreceğiniz bir araba alırsınız. Yine de ben sanayi konusunda sizinle hemfikir değilim, siz yine de servise baktırın ve saniyedeki ustalara güvenip aracı teslim etmeyin.

• s2000 ile sakin kullanımda 500 600 km yapmak mümkün mü? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.