Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
29.670
Cevap
610
Favori
1.357.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14701471147214731474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Navigasyon çubuğunu Tuşlar seçili olarak kullandığımızda daha hızlı optimizasyonu daha iyiyken Kaydırma hareketleri'ni seçtiğimiz zaman daha kötü optimizasyon oluyor bu düzelir mi ileride? Mesela tuşlar seçiliyken reels izlediğimizde ana ekrana dönünce sesler anında kesiliyor, çubuk olanda gecikme oluyor sesler hemen kesilmiyor

• cangüney kullanıcısına yanıt
    Çok iyi tespit. Belki ONE UI 7'de düzelir ama evet tuşlar varken lag olmuyor. Ne yazık ki kaydırma çubuğu olduğunda ana menüye dönüşleridr vs laglar oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tunen T kullanıcısına yanıt

S23U çıkalı 2 yıl oldu 3 güncelleme daha alacak, S24U çıkalı 1 yıl oldu 6 yıl daha desteklenecek. Net şekilde S24U alınmalı. Video çekerken lens geçişleri, yansıma önleyici ekran gibi artıları da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikarichi kullanıcısına yanıt
    Oğlum sen ne ayaksın yaw bırak milleti geçmek isteyen geçer parasını sen mi veriyorsun yoksa😄

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

Gsmarenanın anketinde ezmiş s24 ultra yine baba telefon zirvede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo610 -- 12 Ocak 2025; 15:26:55 >
  • turbo610 T kullanıcısına yanıt
    Ülke vatandaşlarının paralarını dışarıya kaptırmasına, cari açık oluşmasını gönlüm el vermiyor

• mikarichi kullanıcısına yanıt
    Ne düşünceli arkadaşsın gözlerim yaşardı valla😉

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo610

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

Gsmarenanın anketinde ezmiş s24 ultra yine baba telefon zirvede

Ancak anketlerde ezer ama gerçek hayatta herkes iPhone alır satış rakamları arasındaki uçurum malum  

• cangüney kullanıcısına yanıt

Bu sanırım androidlerin genel sorunu. Xiaomi'de de böyleydi en son biraz düzeltmişlerdi ama hala tuşlu kullanım androidde en stabil olanı.

Olması gereken bu zaten. Cam gibi kamera var. Sezarın hakkı sezara

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Şu yorumu yapanlar genel olarak kendinizi abd ve avrupa ülkeleri ile kıyaslamanız çok komik. Diğer ülkelerde iphone ile kafa kafaya fiyatlar çünkü. Yine de en çok satan genel olarak androidlerdir. Gidin kendi konularınızda kendi telefonunuzu ilgilendiren sohbetler yapın.

Ama içlerinde herzaman bi samsung aşkı vardır ve samsung forumlarından çıkamayıp,bok atmaya devam ederler.

Iphone alanları çoğunun Whatsapp durumu "Sadece Whatsapp" olduğundan ve iphone cihazı da sırf öyle kullandıklarından, çoğunun cihazın özelliklerini bilmediğinden, ortamda masaya koymaktan başka bişey yapmadıklarından, sadece kaç paraya satacağını düşünürek aldıklarından, herhangi bir S serisi cihaz ile kıyaslanması dünyadaki en gereksiz iştir.

• Dostlar biraz sıkıldığımdan betaya geçiş yapayım diyorum :D olmazsa olmaz özelliğim otomatik arama kaydı. Bunu eux beta sürümünde yapabiliyorum bir sorun olmaz değil mi? şuan yurt dışı cihaz kullanıyorum israil sürümünde. Birde beta da yaşayabileceğim bilinen bir eksiklik sorun var mıdır test ettiğiniz kadarıyla?

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben bu iPhone konusunda biraz farklı düşünüyorum biliyorsunuz ama WhatsApp durumu yorumunuz bayağı iyiydi

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Sizi biliyorum hocam sözlerim meclisten dışarı 😉

• Şarj aleti düşünenler için iyi fiyat. 50 tl kuponu da var.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

• erditepe kullanıcısına yanıt

Hocam bi özelliği yok ki iphone'ların sonra stabil derler 3bin küsür mah pil ile optimize olduğundan uzun gidiyor derler ama çift uygulama desteği, çoklu uygulama kullanım desteği falan bir çok android özelliklerinden mahrum sadece alo alo ve app'ler ile dümdüz kütük telefon. Ben aslen iphone kullanıcısıydım android tarafına geçince fark ettim akıllı telefon ne demek. Yine de kötü demiyorum herkes böyle olmak zorunda değil hatta büyük çoğunluk için yeterli kalıyor ama android ile kıyaslamak elma armut bile değil ayrı dünyaların cihazları. Boş boş kıyas görünce saçma sapan bi triggerlanıyorum. S24 ultra alabilen bir insanın ekonomik bir problemi iphone kıskançlığı yoktur gelip böyle gereksiz muhabbet açmaya çalışmaları ayrı saçma. Gidin kendi telefonunuzun konusunda konuşun demem o yüzden.

Herkeste karalıyor cillop gibi cihazı. Bu senenin en iyi cihazı s24 ultra bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14701471147214731474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.