< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1499. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Haklarınız ortada. Bıkkınlıkla sindirme arasında gitgeller olacak :/. Zamana bırakırsanız inandırıcılığınız zorlaşabilir ama dışardan olmayan bir görsel kusursa aylar geçse de serviste ücretsiz işlem hakkınız vardır.
Karar sizindir. Bence o lekemsiden emin olun dışarıdan kaynaklı olmadığına ...
-
Aklını ve mantığını kullanan S25Ultra'ya geçmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iphone 14 pro max telefonu bırakarak yakın zamanda S24 Ultra'ya geçtim. Kamera ayarI konusunda önerisi olan var mı? Kamera dışında Apple'dan daha iyi cihaz.
S23Ultra sahibi olarak ben de S29Ultraya kadar devam başgan. Yok öyle zırt pırt telefon değiştirmek. Millet parayı sokakta bulmuş gibi telefon değiştiriyor. Ayranları yok içemeye tahtı revanla giderler bilmem ne yapmaya
Bir telefon aldıysam o telefonu bozulana dek kullanmam gerek
Arkadaşlar. Benim s24u yd cihaz, galaxy watch 6 saatim yurt içi. Bu yüzden samsung health monitör uygulaması çalışmıyor aynı bölge değil diye. Çözümünü bilen var mı?
Beta yı bitiren güncellemesi sızdı. Bizlere bakalım ne zamana gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekliyoruz güncelleme şubat ayını bulur tahminen yakın gibi görünüyor
Telefon bölgesini değiştirin sizde çok basit....
Coşkun Aksoyyoutube
Samsung Android Telefonlarda Arama ve Çağrı Görüşme Kaydı Nasıl Yapılır? -Root ve Rom Gerektirmez-https://www.youtube.com/watch?v=W9248U3Qd08
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Samsung accounttan mı değiştiriyoruz
Videoyu izleyin lütfen, bölgeyi ILO yapabilirsiniz tavsiye olarak
Çok teşekkür ederim hocam 🙏
Beta dan Final e geçiş ilk güncelleme alanlar olacaktır. Beta olmadan güncelleme alımı daha geç olacaktır.
Erkenden Final sürümü almak için Beta ya geçip son yayınlanacak Beta yı sonlandıracak güncellemeyle ilk alanlar olacaktır.
Beta dan Fina sürümüne geçilir geçilmez full wipe tam silme öneririm.
Gelişmeler ben veya benim gibi takip edenlerce bu başlıkta haberdar olunacaktır.
-
Telefondan wifiniz kapalı olsada bt açık olduğundan araba da wifiyi kendiliğinden açarak kablosuz android auto ya sizlerde de bağlanıyor mu? Otomatik bağlanma nasıl engellenir öneriniz var mıdır ?
Wipe nedir? Dfu gibi miquote:
Orijinalden alıntı: smart1978Beta dan Final e geçiş ilk güncelleme alanlar olacaktır. Beta olmadan güncelleme alımı daha geç olacaktır.
Erkenden Final sürümü almak için Beta ya geçip son yayınlanacak Beta yı sonlandıracak güncellemeyle ilk alanlar olacaktır.
Beta dan Fina sürümüne geçilir geçilmez full wipe tam silme öneririm.
Gelişmeler ben veya benim gibi takip edenlerce bu başlıkta haberdar olunacaktır.
Evet, Bluetooth kapatınca engelleyebiliyorum ben.
Ama sadece Bt ye bağlı olmak istiyorum. Tek çare Android Auto geliştirici ayarından kablosuzu kapatmak görünüyor.
Wipe dediğim gibi silme yapar. Format değildir. Format ta elbette silme yapar ama kendi kendine format atılamaz.
Wipe telefonun açıkken ayarlarından veya recovery kurtarma modunda da yapılır. önbellek cache wipe ise dosyalar programlar kalır ama bu dosyaların uygulamaların kırıntılarını temizler. Ara ara önbellek temizlenmelidir.
DFU modu Apple dan bahsediyorsun onun tam karşılığı Samsung larda Download Mode dur.
-
Yıllarca iphone kullanıp s24u ya geçtiğim için aklımda dfu benzeri gibi bir şey olabilir diye tahmin etmiştim. Peki, wipe işlemi nereden ve nasıl yapılıyor?quote:
Orijinalden alıntı: smart1978Wipe dediğim gibi silme yapar. Format değildir. Format ta elbette silme yapar ama kendi kendine format atılamaz.
Wipe telefonun açıkken ayarlarından veya recovery kurtarma modunda da yapılır. önbellek cache wipe ise dosyalar programlar kalır ama bu dosyaların uygulamaların kırıntılarını temizler. Ara ara önbellek temizlenmelidir.
DFU modu Apple dan bahsediyorsun onun tam karşılığı Samsung larda Download Mode dur.
Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. O nokta yüzeyde değil sanırım yüzeyin altında. Arka kapakta katmanlı saydam bir kapak mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X