Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: besiktasjk87 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.404
Cevap
603
Favori
1.399.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 14981499150015011502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen bu fake bir paylaşım. Xda da da aynısı var.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Cihaz açıkken ayarlarında bir de recovery mode da var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKOĞLU_06 T kullanıcısına yanıt

Arka cam kapak renkleri içten kaplamadır. Belli ki sizden kesinlikle kaynaklı değil. O şekilde olması acaba bir parçası çıkıntı mı yapmış yoksa... Neticede müsterih olun kimse kullanıcı hatası diyemez içten beyanınıza bakarsak.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bu guncelleme ile herşey daha iyi olacak diye bir hissiyat var içimde. Şubat sonu bekliyorum ben en erken yada Mart

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shumensko81 kullanıcısına yanıt
    Kamerası oturmuş bir cihazın One UI 7 alacak olması gerçekten çok heyecan verici. Yeni arayüz resmen akıyor. One UI 6.1'deki tüm defolar giderilmiş gibi görünüyor. İzlediğim beta videolarına göre söylüyorum bunu. Şubat ayında alacağız gibi duruyor. İnşallah marta kalmaz.

• 1 aydır YD S24 Ultra kullanıyorum aynı zamanda İP 12 var. Yani Çift telefon kullanıyorum. Düşüncelerim;

1. Yüz tanıma İphone a göre çok kötü çalışıyor. Kıyas kabul etmez
    2. Parmak izi okuma ekran koruma camını taktıktan sonra okumamaya başladı bazen delirtiyor
    3. Geri dönmek için kenardan çekme olayı kararsız çalışıyor. Diğer kullandığım android markalarında daha rahattım.
    4. Köşeli tasarım konforsuz ama çok şık

bunun dışında genel olarak çok memnumum. Çok güzel bir cihaz yapmış Samsung sırf kamerası ve ekranı için bile alınır bu cihaz. Yukarıdaki olumsuzlukları aşmak için öneri varsa alabilirim.

S25 Ultra ile ilgili olarak;

-İşlemci dışında kafa karıştıran bir durum yok. Köşeler yuvarlatılmış mutlaka ergonomi daha iyidir. Fakat uzaktan babamın samsung M31 inden ayırt etmek zor olacaktır. Yani biraz sıradanlaşmış.

-Yinede ilk defa bu seriye geçecek olanlar maddi sıkıntısı yoksa S25U alabilirler. Fakat kesinlikle S23U tavsiye etmiyorum çünkü cihaz zaten günlük kullanımda 6-7 gb ram kullanıyor. Mutlaka en az 12 GB ramli bir model alın.

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Parmak izlerini sil ve ekran koruyucu ile birlikte tekrar tanıt. Faydası olacaktır

Ekran koruyucu taktıktan sonra parmaklarınızı tekrar tanıtın. Eğer güzel çalışmazsa kayıtlı parmak izlerini silip tekrar tekrar deneyin. Bende öyle düzeldi.

S24 FE ye ait görsel diyenler var.

Bize kasıtlı S25 Ultra ya göre belirlenecek. Ara yüzü aynı. Önceki yıllarda yeni çıkan modeller her daim x.1 olarak çıkardı aylar öncesinde de eskiyecek olana gelirdi.

Yani Samsung S25 serisine ONE UI 7 çıkarması saçmalıktır içerik ONE UI 7.1 gibi ... Bazı yazılımsal özellikler S24 Ultra betasında bile yok.

Netice de hayal kırıklığına da hazır olunmalıdır. Beklentiler her daim düşük olmalıdır ki aynı içerikler gelirse sürpriz etkisi yaratmış olur.

Şubat ta kesin gelir.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Aynen bende izledim ve mest etti. Sonunda yüzümüzü güldürecek s24u. İnşallah dediğiniz gibi Şubat'ta alırız. Kamera yazılımı da iyilesirse tadından yenmez ben 3 4 yıl degismem. Şu an biraz patlatiyor renkleri, ama. S25u da paylaşılan resimler gibi az bir ayar cekerlerse çok daha iyi olacak. Zoom için kaydirmali ayar filan, hoş yenilikler var , heyecanla bekliyorum

Özellikle S25U almayı düşünenler için şunu söylemeliyim. ONE UI 7'yi bekleyin biraz görün. Kampanyalar bitecek korkusu yaşamanıza gerek yok çünkü S24U çıktığında S25U'dan daha fazla ilgi görmüştü ona rağmen kampanyalar uzayıp durdu. Güncelleme ile birlikte gerçekten mükemmel bir deneyim bizleri bekliyor diye düşünüyorum.

parmak izlerini tekrar tanıtma konusunu arkadaşlar zaten söylemiş + olarak ekran hassasiyeti ayarı açık değilse muhakkak açın ve aynı parmağı birden fazla kez tanıtırsanız daha da hızlı oluyor açılması

geri dönmek için kenardan çekmeyi hassas olarak ayarlamak için one hand operation plus yükleyin (samsungun kendi uygulaması)

yüz tanıma zaten biraz yalandan, koymuş olmak için koyulmuş. iphone'daki gibi özel donanım yok, sadece kamerayla da bu kadar oluyor

iyi kullanımlar

Ben de bir ara iPhone ile birlikte kullandım fakat yüz tanıma da asla Samsung un hakkını yiyemem. Oldukça hızlı ve seri bir şekilde tanıyıp açıyor kilidi ve iPhone da yüz tanıdıktan sonra son kaldığın ekrana da götürmüyor kalıyor öylece kilit ekranında bu saçma. Bence tekrar ayarlayın gün ışığında ön kamera temiz olacak şekilde.

Parmak izi konusunda da bir şikayetim yok şahsen ekran koruyucu takıldıktan sonra tanıtmanız gerekiyor ve ayarlardan hassasiyet arttır özelliğini açmanız gerek. Son ihtimal de kalitesiz bir ekran koruyucu kullanıyor olabilirsiniz.

Geri dönmek için kenardan çekme olayının hassasiyet ayarları var bulup bakabilirsiniz ben hiç değiştirmedim gayet iyi.

• S24 Ultra ana konusunun sahibine argo ve hakaret içerikli yorum yapan ve rahatsız olan kişilerin bir çoğu Samsung'un kamerasını kötüleyip iPhone'nun kamerasını övmesi beni hiç şaşırtmadı 😄 Eeee ne demişler "Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış"

Tüm AI özelliklerini betada verselerdi tanıtıma organizasyona gerek kalmazdı dimi... S24 Fe olayı yalanlandı bu arada..

• Öz eleştiri filan pişmanlık veya hak vermeler itiraflar beklemem. Ama çok ta önemsemem. Şahsileştirmem ama öyle de yapmazsam azıtıyorlar . Göstermelik yapıyorum. Yoksa gerçekler kaynaklar ortada. İnsanlık hali tek tük hatamız da olsun ama temeli hatalı mı ona bakılır.

Ben de bir sonraki cihazım Pixel olabilir. Samsung un yazılım güncellemelerinden çok çektim. Türkiye resmi garantili olsun genel özelliklerine göre tartıp karar kılıyordum ama güvenlik ve beyan edilenleri vaktinde sunması benim için öncelikliymiş ve diğer artı kısımlarıyla harmanlayamamışım veya imkansızmış.... Neyse .

Unutmayın aralarında kindarlık seviyesinde olanlar hatta gizli gizli davrananlar kadar açık açık engelleyerek te gösterenler var... Blokesini kaldıranı da görüyorum. Bunları nasıl fark ediyorum derseniz : Denk geldiklerime cevap vereyim diyorum dh not özelliği her üyeye oluşturabiliyoruz zaman ve içerikleri birden fazla sunmaktadır. Ben de öyle anlıyorum süreci ... Bazıları da harbiden bilmiyorum ama vardır toplamdakilerin sayısı da görebiliyorum.

Tüm bunlar sebebi biraz günlük bir süre olan dertleri vs istemsizce deşarjları ve yoğurdum ekşi diyememeler veya gerçekleri anladı kabullenememeleri absürt tepkileri çocuksu olanları da . Kibar tepki gösterenleri de pasif agresiflikler vs ... Neredeyse her türden karakterliler var.

İçten pazarlıklıları da burada gördüm... Sanal ortam üstelik. Enteresan :D ....

Kamera için bazı şeyler yazılımsal çözülebilir de. Halen umut vardır. S25 Ultra da aşırı renkli abartılı renkler ve aşırı işleme özellikle çekim sonrası halleri başkaların kısmi testlerine kıyaslamalarına göre iyileştirmişler.

Bakalım bunu getirecekler mi ? Yıllardır Samsung bu tür kamera iyileştirmeleri ortalama 1-2 yıl sonra sunmaktadır. Umarım 1 yıl yetmiştir ...

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Samsung yine S25 Ultra ya has yazılımsal özellikleri verdi ama ONE UI 7 olaraktan! Önceki yıllarda bunu 6.1.1 olarak verirdi 6.1 li eski amirale 1-2 ay sonra da gelirdi ...

Sanırım S24U ile S25U arasında kayda değer farklılıklar olmadığı için bu şekilde yaklaşmış olabilirler.

Kamerası ana kamerası aynı sadece bir tanesi 50 MP oldu ultrawide te gerisi selfie ön kamera filan alayı birebir aynı ... Bir de S25U kamera çerçevelerinde siyah bir kalın çerçeve yaptılar. Bize ne o kalınlaştırılmış kamera çerçevesindeki halkalardan ... Boş gösterişler ... ALGI mı yapıyorlar anca budur ama nafile .

Halen esaslı inceleme kıyaslamaları yok...

S24FE e ait değilse o ONE UI 7 güncellemesi hangisine ait acaba ?

Şayet One UI 7 baştan aşağı tekrar yapılmasaydı ve 2 ay önce yayınlansaydı bugün One UI 7.1 veya 7.5 bekliyor olurduk. One UI geç çıktığı için bu süreç birleşmiş oldu. Bu hafta yayınlanmasını umuyorum artık umarım saatdeki gibi saçmalamazlar aylarca hazır olan UIyi beklemeyiz.

Şuan OTA ile gelen yeni bir beta veya ONE UI 7 yok. Test sunucularına yükleyip duruyorlar hep biliyorsun checkfirm ile görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 14981499150015011502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.