Beta4 zaten beyan edilmişti birçok sızıntılara teyidi edilmiştir. Güya ekran renkleri bozulmuş beta3 de onu anca düzeltmişler..... Yalan mı yoksa bu gerçeği bilerek mi kullandılar amaç güncelleme geç verilmesi mi? Birkaç yeni özellik s24u beta larında yoktur. S25 Ultra da alan yani S24 Ultra sahibi biri olarak ta yazılımsal ne varsa S24 serisine gelmesini diliyorum. Geçilmesinde artık esaslı gerekçeler fiziksel tasarımsal farklılıklar olmalı. Samsung yazılımı eşit içerikleri de aynı olan Ses silme yapay zeka özelliği ve kamera da LOG desteği ile expret raw de 200 mp de kullanımını beklerim. Çekim sonrası absürt aşırı kötü işleme de umarım S25 serisindekiler gibi yazılımsal çözümü de gelir. Artık 7.1 ile gelmeyen S25 serisinde kırpılmış One UI 7 ile umarım gelmez... Aksi halde S25 serisinin de seneye akıbeti aynı olacaktır keza rezalettir... Samsung böyle bir aymazlığı tercih etmez umarım. Google Pixel lerde nasıl veriyorsa aynısını yapsın. 1 veya 2 ay geç gelecek olsun pazarlama stratejisi yeni şeyleri sattırma niyetleri firma gözünden mantıklı ama 2 ay sonrası eski modellere de sunsun bari Pixel lerde yıllardır böyle. Bu çizgide olursa Samsung tutunur aksi halde sonu Nokia gibi olur... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1526. sayfa)
-
-
Samfirm ile ilerliyor işler.
Android yazılımı da sammobileden indireceksin.
Youtube 2-3 video izle her şeye hakim olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Smart hocam, artık beta kurulamıyor mu? CSC ILO'da One UI 7 kurmayı denedim ama AXKA diye bir kod söylüyor. Benim yazılım kodum AXKA değil, kafam karıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yabancı ülkelerdeki kullanıcılar bile samsungun bunu s25 serisi satılsın diye bilerek yaptığını söylüyor. s24 bilerek geriye atıldı. mayısta stabil 16 geldiğinde s24 2 yıl geriye gider şu an ki yazılımda kalırsa düşün artık samsungun rezilliğini.
-
Merhaba S24 Ultra telefon aldım, şarj cihazı olarak 25W mı 45W mı önerirsiniz? Yani 45W arasındaki fiyat farkına değer mi? Bir de 65W var ama bizim telefonlar desteklemiyor sanırım 65W
Orijinal samsung sitesinden alacağım. Diğer alternatif Anker vs
markaları gördüm ama batarya sağlığı için zararlı olur diye kullanmak istemiyorum açıkcası.
evet ama en çok 1 yıl sonra da aynısını s25 serisine yapacak iphone ise 2019 yılındaki cihazına anında güncelleme vermeye devam ediyor. samsungun bu kadar şımarmasının sebebi android de rakibinin olmaması. çinliler de hikaye bakmayın son zamanlarda kamera ve ekranda ileride olmalarına yazılımsal destekleri kötü ayrıca avrupa pazarına premium modellerini getirmeyerek samsungun ekmeğine yağ sürüyorlar.
-
25 wat ile 45 arasında 15 dakika fark ya var ya yok ama 45de en önemli fark ilk yüzde 50lik dilimde kendini belli ediyor. ben iş yerinde 45 wat evde ise 25 wat kullanıyorum ikisini de tavsiye ederim almışken 45 alın yine de
-
Hiç One UI 7 kurmadıysanız ve aylık güncellemeleri düzenli yaptıysanız doğrudan betaya geçemezsiniz sürüm düşürmeniz gerekiyor öncelikle.
-
ODIN ile sıfırlama olmadan sürüm düşürebilirmiyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam selamlar, bazen aynı anda 3 cihaz kullandığım oluyor. Genelde 1. cihazım hep iphone, 2.cihazım samsung 3.cihaz da deneme amaçlı aldığım; honor, huawei, xiaomi, poco, oneplus vs.. her türlü markayı deneyip tecrübe ediyorum.
teşekkürler; ancak cihaz aldıktan saatler sonra hevesim geçti.. plus serisi telefonlardan bıkkınlık geldiği için bu
cihazı çok sevemedim açıkcası..
merhaba, daha cihazı bugün aldım. Biraz zaman geçsin kamera ile ilgili o zaman daha sağlıklı yanıtlar verebilirim. Hoparlör bir tık daha iyi olabilir gibi evet ama sanki ses kalitesi değil, ses seviyesi yükseltilmiş gibi.
-
Kabaca anlatayım:
İlk one uı7 final sürümü beta dakiler alacak.
Beta da olmak hem deneyim hem de final sürümü almak için mantıklı bir tercih ve yaklaşım olacaktır.
Önceki aylara ait firmware e geçilmelidir. Sonra beta ya geçiş dosyaları uygulanır.
İlk sayfamızda mantığı anlatılmıştır her seviyeden herkese hitap edilmektedir.
Cevap için teşekkür ederim, connevtivity labs seçeneğinin olmadığını gördüm benim s24u'da. :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumvs1 -- 7 Şubat 2025; 14:52:53 > -
Ekranında çizikler farkettim hocam indirimi bekleyene kadar daha çok çizilir 😀 alırım artık
Beklemedeyim hocam o zaman hepsini kullanmış biri olarak en iyi karşılaştırmayı siz yaparsınız. Aslında karşılaştırmalarda izlediğim kadarıyla 1xde karanlık ama telefon zoom yaptıkça rengi açılıyor gibi.
Bana yazın özellikle konserler var onlarda video çekmek için lazım olacak karanlıkta zoom özelliği iyi olan telefon. Hani baktım karşılaştırmalara hiç birinin öyle güzel görüntüsü yok çamur yapıyolar yakınlaşınca ama kötünün iyisini arıyorum. Karşılaştırmalara bakarken hiç aklımda yokken iphone 16 pro alasım geldi ne kadar doğru renkler ışık dengesi falan diğerlerine göre, ama onda da zoom bir yere kadar işte.
-
2021 yılında çıkmış iPhone 13 pro ile 2024de çıkmış Samsung'un en üst en son ve en iyi amiral telefonunu aynı kefeye mi koyalım diyorsun?
mesajınızda 5 yıldır telefon yenilemediğinizden bahsetmişsiniz. O kısmı atladım ben sanırım. Şimdi gidip 0 telefon alacak birine kimse geçen senenin amiral gemisi s24 ultra'yı önermez, kamu indirimi ile falan arada 7-8k fark kalıyor s25 ultra ile..
sanırım tek telefon kullanacaksınız. o yüzden ios mu android mi konusunda da karar vermeniz lazım..
sizin için kamera bu kadar önemliyse bu konu ayrı bir uzmanlık gerektiriyor. Ben kamera konusunda uzman sayılmam çok önemsediğim bir konu başlığı değil ancak ön kamera, selfie gibi konularda bana iphone her zaman daha iyi geliyor; ama zoom denince iphone seçenekler arasından çıkıyor bence..
2 telefon birden kullanma hakkım olsaydı. 1.Telefonum her zaman iphone olurdu.
1 telefon'u tercih etmek zorunda kalsaydım, samsung bir telefon alırdım; çünkü iphone daki kısıtlamalar ve özelleştirme kısıtlılığı falan belli bir süre sonra bayıyor.
saf android sevmiyorum, o yüzden oneplus'ı seçeneklerden çıkarırdım, xiaomi ve poco zaten yazılım çöp bana göre.. huawei deseniz o kadar para verip de kaçak göçek market uygulamalarını indirmektense bu telefonları önerenleri engellemeyi tercih ederim.. honor güzel bence ama o parayı etmez, realme ve vivo'da aynı şekilde.
-
Koymasın hocam koymuyor da zaten olanı söyledim. Şuan 14 pro max 15 pro civarı fiyat veriyor s24 ultra için. Ben aynı fiyata çıkmış düz 15 fiyatına almıştım 24 ultrayı. Düz 15'e 37'ye kadar veriyor 24 ultraya 48-49'a kadar. Bence gayet makul veriyor yine de Samsung fiyat politikasını düşününce. 5-6 daha fazla verse daha iyi olacak tabi ama gönülden geçen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 7 Şubat 2025; 17:47:4 >
45 watlik sarj cihazinin en buyuk avantaji telefonu dogrudan prizden besleyebiliyorsun almisken 45 watt olani alin derim
ben anker 45 watt olani kullaniyorum karar sizin
-
Spigen Cyrill s24 ultra yı Aralık ayında aldım ve kılıfı da yorumlara göre sipariş vermiştim aşırı memnunum bakmanızda fayda var derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X