Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metinuyar , sonar055 , metinuyar Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
30.561
Cevap
600
Favori
1.406.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 15231524152515261527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşhirdeki test cihazlarında mağaza modu açık olduğu için tüm ayarlar normalin üzerinde performans gösterecek şekilde ayarlı olduğu için öyle görünüyor... Fark bu nedenle oluşuyordur büyük ihtimalle...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir guncelleme verecek uzaya uzata bir hal pldu adamlar sirf bir guncelleme icin kim gidip s25 ultra falan alir bu da benim son samsung telefonum oldu bir daha bulasmam bu lanet firmaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brave353 kullanıcısına yanıt

Sonuç olarak (en azından ekran açısından) S25 Ultra'ya geçmek için bir gereksinim değil.

• FİT GYM kullanıcısına yanıt

Bu ayar nerede? Ben bulamadım.

• imtr kullanıcısına yanıt
    Evet bence değil, ben S24U dan devam ediyorum. Oneui 7 ile performans iyileşmeleri de yaşama ihtimali yüksek S24 serisinin diye düşünüyorum...

Hocam bi ihtimal yansıma önleyici katmanın iyileştirmesinden kaynaklanan bir durum da oluşmuş olabilir. Detaylı incelenmesi gerekir bunun da anlaşılabilmesi için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • twisterpolat kullanıcısına yanıt

Ben de bir gaza geldim arkdadaş 13'e 41 veriyorlar diyince de baktım düz 13 128'e 22bin veriyor yani durum öyle değilmiş pro max'e veriyor 41 o da 1tb modeline pil 95-100 arası kusursuz kozmetik ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman gelecek arkadaş bu modele one ui 7? Andriod ile İos arasında ki fark burada meydana çıkıyor sanırım. Bir taraf bi yazılım çıkarınca anı anda veriyor bütün cihazlarına bir diğeri ise son çıkana ekliyor diğerlerini bekletiyorda bekletiyor.

Seneye one ui 8 gelecekse eğer s25 sahipleride bekleyecek parayı bayılıp s26 alanlar yararlanacak. Madem büyük şirketsin ver hepsine aynı anda arkadaş ne bekletiyosun böyle. Ocak 1 güvenlik sürümü bile şubatın 5inde geliyor. Böyle bir iş bilmezlik olabilir mi ya

Kesinlikle haklısınız

• EuroAsia E kullanıcısına yanıt

Maalesef android tarafında durum böyle. Dua edin oneui 7'nin geleceğini biliyorsunuz er ya da geç diğer markalarda onu bile bilemiyorsunuz. Bu konuda en iyisi yine Samsung gerisini siz düşünün 😅

• s25 ultra'ya geçtim bugün itibariyle.

Tam olarak beklediğim gibi oldu, genelde ultra kullanıcıları plus modellerini tecrübe etmemiştir. Çok uzun süre s23+ , s24+ ve s21+'da kullanan biri olarak.. ultrayı resmen plus'ın bir tık büyüğüne çevirmişler..

samsung s24 ultraya mümkün olduğunca one ui 7.0 güncellemesini geciktirmesi kendileri açısından anlamlı. çünkü s24 ultra one ui güncellemesi de aldıktan sonra, bu telefonu almak için hiçbir sebep yok.. ekranı daha kaliteli diyen kalibratör arkadaşlar var ancak bu da tamamen fan'ların ürünü hype'lamaya çalışması..

s25 ultra alan arkadaşlar kendini haklı çıkarmak için birşeyler buluyorlar ancak bu tamamen yoğurdum ekşi diyememekten kaynaklanan Türk hastalığı..

bence s23 ultra'dan s24 ultraya geçmek için çok daha geçerli sebepler vardı

*Yansıma azaltıcı ekran

*7 yıl güncelleme desteği.

s25 ultrada ise doğru dürüst elle tutulur gerekçeler olmadığı gibi önden tasarımı daha ucuz plus serilerinin aynısı gibi olmuş..

benim geçiş sebebim s24 ultra'mın şarj portunda meydana gelen arıza sonucu anakart değişti, imei'ler değişti satmak istesem satamıyorum çünkü kutudaki imei ile gerçekteki imeiler farklı bu sebeple takas programı ile değiştirmek durumunda kaldım.

• Güncelleme s24u için gecicek.diye birşeyler okudum iceuniverse paylaşmıştı...inşallah çok gecikmez...herkes altına satışları düşmesin diye güncellemeyi vermiyor diyor.. beta 4 gelecekmiş

• Beta 4 muhabbetleri dönüyor zerre ihtimal vermiyorum beta 4 ün çıkmasına. Sizce gerçekten beta 4 diye bir saçmalık yayınlarlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-DRAGO -- 7 Şubat 2025; 11:37:30 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

5 sene oldu tel yenilemeyeli 25 ultra düşünüyordum ama 24'e göre fiyat farkı vermeye değmez mi?

s pen özelliklerini eksiltmişler heralde (kimsenin çok umrunda değildir heralde kalem ama neden eksiltilsin ki özellik)

kamera daha karanlık çekiyor gibi incelemelerde izlediğim kadarıyla (9-10 karşılaştırma izlemişimdir) s24'e ve diğer iphone16 x200'e göre ama emin değilim ikisini de kullanan birine sormak lazım

hoparlör bayağı iyiymiş s25'in öyle diyorlar

zoom konusunda biraz daha iyi diyorlar s24'e göre

• Hocam yanıtla yapamıyorum mesajlarınızı sebebini bilmiyorum 😁

Tespitleriniz harika. Hepsine katılıyorum. Hayırlı olsun güle güle kullanın

• S24 kullanıyorum s25 geçip kapali kutu olarak satıp s24 ultra alma fikri iyice sıcak gelmeye başladı s25 u hic beğenmedim

• forumvs1 F kullanıcısına yanıt

Wifiye girin ayrıntılar kısmına tıklayın,sağ üstdeki 3 nokta üstüste kısmına basın, intelligent wi-fi ye basın sonra ekranın en altında connevtivity labs'a girin yine ekranı alta çekin orda :))

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Biraz önce teknoloji mağazasında s24ultra &s 25ultra canlı olarak fiziki görünümünü yanyana her yönden inceledim. Kesinlikle S24ultra daha premium duruyor. S25ultra sıradan görünüyor, yanında duran s25plus ve s25 modeliyle aynı görünüyor. Sadece ekran daha canlı göründü gözüme. Değişimde aradaki fark15-20bin olsa belki değerlendirilebilir, şu andaki fiyat farkıyla asla, geçmeye değmez.

Bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

5 sene oldu tel yenilemeyeli 25 ultra düşünüyordum ama 24'e göre fiyat farkı vermeye değmez mi?

s pen özelliklerini eksiltmişler heralde (kimsenin çok umrunda değildir heralde kalem ama neden eksiltilsin ki özellik)

kamera daha karanlık çekiyor gibi incelemelerde izlediğim kadarıyla (9-10 karşılaştırma izlemişimdir) s24'e ve diğer iphone16 x200'e göre ama emin değilim ikisini de kullanan birine sormak lazım

hoparlör bayağı iyiymiş s25'in öyle diyorlar

zoom konusunda biraz daha iyi diyorlar s24'e göre

Öyle demeyin kalem deklanşör tuşu olarak sık sık kullandığım bir özellik. Size de tavsiye ederim

• Olanlara bakarsak, samsung s25 öncesi serileri infaz edecek. Apple'a kaydiracak milleti.

• 
Sayfa: önceki 15231524152515261527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.