Ben de aslen aynı dertten muzdaribim. S24 ile iPhone 16 aynı yıl içinde çıktı. 16, 7-8 ay sonra çıktığı için hadi s24'ü iPhone 15 ile kıyaslayalım, olmaz derseniz 14 ile kıyaslayalım ama 2021 model 13 ile de kıyaslamayalım. O zaman pandemi vardı pandemi unutuldu üstüne 4 tane telefon çıkardı ama biz 2021de çıkmış iPhone ile 2024de çıkmış s24e takasta aynı fiyatı çekiyoruz. Samsung yanlış politakalara devam ediyor kızgınlığım buna.s24 ile s25 arasında işlemci ve bir kameraya 50mp haricinde hiç fark yok. Üzerine kalemden Bluetoothu kaldırmış ama benim s24üme 41bin yazıp kendi s25ine 90bin yazmış. S24 ile 25 arasında 50bin lira fark olmamalı.. lansman kodum var ek hediyeler var ama yine de s25e geçmek içimden gelmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1527. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
S24 serisi jenerasyon olarak iphone 15'lere denk hocam 16 değil. S24 ultra 15 pro max dengi olmasına rağmen düz iphone 15 fiyatından satıldı. 15 pro max'ten 20k daha ucuzdu hatta daha fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam şimdi geri alırken de yine aradaki fark bundan kaynaklanıyor bence. Ben 57 küsüre aldım 24 ultrayı şimdi takas desteği falan derken 49.950 veriyor aldığımdan kaba hesap diyelim 7 bin aşağısı yani kullanım bedelim bence kabul edilebilir. İkinci el ilana koy satılmasını bekle uğraş falan. Bu kadar fark iphonelarda da var onları da kendi içinde değerlendirirsen aynı aşağı yukarı makasları.
S25'lerin bekleneni verememesi pahalı olması falan ayrı bir konu o konuda haklısınız ben aklımın ucundan geçirmiyorum 25 ultrayı.
Birkaç ay sonra bir daha bakmak lazım fiyatlar düşerse dengeye oturacaktır bence. Alt segment telefondan geçenler için o zaman iyice avantajlı olacaktır. Örneğin ben 9k'ya aldığım a34'ü 2 ay sonra takas desteğiyle 13k'ya geri verdim samsunga.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 7 Şubat 2025; 20:38:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim. Bakacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok takip edemiyorum. 11 şubat'a kadar almazsam sanki 49950 de vermeyecekler diye de tırsmıyor değilim. Ek 8bin TL Değişim kampanyası 11 şubattan sonra da devam eder mi etmezse dediğiniz gibi bu fiyata da satamayız sonra..
Tahminimce bataryadaki kapasite kayıplarından. Pil durumu sıfır cihazda %100 iken, 1 sene kullanılmış cihazda daha aşağı bir seviyededir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilemiyorum hocam onu yaparlar mı yapmazlar mı ben satmayı falan düşünmüyorum 24 ultrayla 3-4 yıl giderim gibi o yüzden orasını çok düşünmüyorum. Hepsiburada falan yapıyordu arada sırada bu geri alım kampanyalarını samsung yapmasa bile bence böyle olacaktır ara sıra ama tabi olmayabilir de zarar yani nerden baksan.
Onları şimdi denedim hocam Samsung'un 49950 dediğine Hepsiburada, vatan, mediamrkt gibi yerler 29-30 veriyor
Valla bana kalırsa 256 fiyatına 512 kampanyası üzerine bu fiyattan s24 ultrayı verip kodla hediyeleri falan da alanlar avantajlı çıkacaktır bu değişimden. Kamu indirimi iyzico indirimi falan derken bence kötü kampanya da değildi cihazın iyiliği kötülüğünden bağımsız.
Her yerde oneui 7 reklamını yaptırıp güncelleme vermeyen bir samsung var. Güncellemeyi umarım şubatta alırız. S25te devrim yaratan farklılıklar olsa derim bütün ilgiyi ona vermişler ama o da yok :D bos beleş bir firma artık gözümde
-
Katılıyorum ben de s24 ultramı satıp gidip iphone 15-16 falan alacağım 17 serisi ile 120hz de gelecek zaten artık samsung almanın anlamı kalmıyor benim için.
-
Bende 15-16 pro max geçeyim diyorum ama kafam karışık
90 hz düz 17'ye bile tamamım. İPhone'dan geçtik hata ettik.
-
Güncelleme muhabbeti yüzünden ,90 hz e ben de tamamım.quote:
Orijinalden alıntı: Bourne9090 hz düz 17'ye bile tamamım. İPhone'dan geçtik hata ettik.
Aynen 90hz bile yeter ama 120hz dedikoduları vardı düz modeli seve seve alırım böyle güncelleme için aylarca milleti bekletmez en azından Apple.
-
O sırada apple'ın verdiği güncelleme: artık uygulamayı ana ekranda istediğiniz yere koyabileceksiniz vaaoov 😂
Yine çıktı güncellemeciler, güncelleme gelmeyince iPhone'a geçecekler yahu! Hemen çıkın, geçin; bir gün bile beklemeyin. iPhone güncelleme verince ne oluyor gördük; verdikleri güncellemede yapay zekanın esamesi bile okunmuyor. Ayrıca iddia ediyorum, 6.1 güncellemesinde gelen özellikleri bile doğru düzgün kullanmıyorsunuz.
Ultra modeline geçen sene 70k küsür para verdik daha güncelleme göremedim kamera sorunları çözülecek diye diye 1 yıl beklettiler şimdi de S25 Ultra satılsın diye bize güncellemeyi geç veriyorlar en azından Apple aynı gün veriyor güncellemeyi herkes yapay zekayı 7/24 kullanmıyor olabilir 7 yıl güncelleme vereceğim deyip geçen senenin modelini şimdiden böyle bekletiyorsa seneye hatta ondan sonraki sene ne olur tahmin bile edemiyorum. Bu kadar para verip en üst modeli alıyorsun o güncelleme gelmeli o sorunlar düzelmeli ben niye her sene telefon değiştireyim?
-
Cihazi elden satip almak kamu indirimiyle paha bicilemez. Ustune birde 1000 tl iyzico :))
quote:
Orijinalden alıntı: Angry ToadUltra modeline geçen sene 70k küsür para verdik daha güncelleme göremedim kamera sorunları çözülecek diye diye 1 yıl beklettiler şimdi de S25 Ultra satılsın diye bize güncellemeyi geç veriyorlar en azından Apple aynı gün veriyor güncellemeyi herkes yapay zekayı 7/24 kullanmıyor olabilir 7 yıl güncelleme vereceğim deyip geçen senenin modelini şimdiden böyle bekletiyorsa seneye hatta ondan sonraki sene ne olur tahmin bile edemiyorum. Bu kadar para verip en üst modeli alıyorsun o güncelleme gelmeli o sorunlar düzelmeli ben niye her sene telefon değiştireyim?
Hocam android tarafı böyle senin burada olman bu telefonu alman bile hata. Yine iddia ediyorum android tarafında en iyisi samsung gerisini sen düşün. En azından güncellemenin er ya da geç geleceğini biliyorsun diğer androidlerde o da yok. İşinize geliyorsa böyle gelmiyorsa sizin bu telefonu alıp android tarafına geçmeniz en baştan beri hata zaten bu zihniyetle. Daha çoook söylenirsiniz böyle benim tavsiyem en kısa sürede iphone tarafına geçmeniz.
-
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X