Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada! (1578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: leventamadeus , smart1978 , smart1978 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31.677
Cevap
589
Favori
1.475.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 15761577157815791580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bende de öyle. IMEI 2'de sim kart ibaresi yazılı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • imtr kullanıcısına yanıt

Son aylardaki 6.1 yazılımıyla geriye dönülürken format isteyecektir kaçarı yok o yüzden home csc ile değil yedekleme alınıp csc li olanla format atılması gerekir.

İlk sayfamızda herşey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nisan sonunda hep beraber göreceğiz demekki
    Hakkimizda hayırlısı olsun kayıt konusunu takipteyim bakarsiniz o zamana kayit yaptirip kurtulurum

• KinZhull kullanıcısına yanıt

siz söyleyince ben de baktım çok şükür benim gelen 120 ve 90 gün mesajlarında imei 1 yazılı.

ayarlarda da imei2 görünüyorsa mesajın öyle gelmesi normal, anormal olan siz sim1e simi taktığınız halde telefonun onu sim2 ve iemi2 olarak algılaması. bir de anlamadığım yıl başı gecesi neden telefonu kapatıp simi çıkarıp yılbaşı sonrası tekrar taktınız ki? ben de geçen seneden beri kullanıyorum sim1de hiç kapatmadım aynen devam etti ilk günden beri.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Camera asistan güncellemesi ile auto hdr ve videoyu harici depolamaya kaydetme özelliği s24e de geldi. Az önce güncelledim s24 ultramda.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada!

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Bana gelmemiş güncelleme nerden yaptınız

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

Uygulamaya basılı tutun pil'e tıklayın kısıtlanmamış var onu işaretleyin.

Benim yilbasindan once sim1 de takiliydi hic cikarmadim yilbasindan sonra sim1 icin mesaj 6subat tarihinde geldi 120gun suren var diye sim2 de de kart yok yaziyor kart takilmadiysa nasil oluyor kesin bir hata var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 4 Mart 2025; 10:35:18 >
  • Arkadaşlar merhaba, Yukarıda da arkadaş değinmiş aslında bir uygulamanın pil tüketmesi ile ilgili üç opsiyon sunuluyor. Ya kısıtlanmamış seçeceğiz ya optimizeyi veya kısıtlanmışı seçeceğiz. Benim merak ettiğim ise optimizeyi seçersek ne kadar süre geçince uygulama uyutuluyor? Bir saat mi, iki saat mi? Aranızda bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnk -- 4 Mart 2025; 10:55:7 >
  • volnes V kullanıcısına yanıt

sim 2ye takmasan bile bir şekilde hat diğer imeiden çalışıyor. çünkü hat kapandığında sim slotunu değiştirse dahi bir önceki imeide algıladığı için hattı açılmayanlar olmuştu. farklı yöntemler deneyerek problemi çözmüşlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 4 Mart 2025; 10:55:23 >
  • volnes V kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıklarınızda bir terslik yok gibi geldi bana.
    Yılbaşı öncesi zaten sim1'e takılıydı kart,yılbaşı sonrasında da kart sim1'de devam etti diyorsunuz. Ve mesaj da 6 Şubat'ta sim 1 için geldi diyorsunuz.
    Sim 2'de de kart yok ise. Sizde durum normal.

• X de çeşitli ülkelerin beta formlarında modların verdiği yanıtlara dayanarak bu süreci lastik gibi sündürecekler. Gerekçeleri ise ince ayarlarmış (!) Beta 1 den beri bu sürüm neredeyse son kullanıcıya hazır halde yayınlandı. Makyaj ve genel düzenlemeler ile Beta 4'e kadar geldik. Ve Beta 4 ile son sürüm One UI 6.1 arasında deneyim anlamında olumsuz bir fark olmadığını tam aksine olumlu farkların olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Yakın bir zamanda Beta 5 in çıkmayacağı bariz belli gibi görünüyor. En başından beri söylediğim gibi bu meselede saatlerdeki one uı güncellemesi gibi oldu. W7 çıktıktan sonra aylarda beta sürümle W6 W5 ve W4 kullanıcılarını oyalayıp son betadan günler sonra resmi sürümü yayınladılar. Buds 3 serisi için Güney Kore de yazılım çıkıyor diğer ülkelere yayınlamıyorlar veya geç yayınlıyorlar... Samsung gerçekten sınıfta kaldı bu yıl.

• turbo610 T kullanıcısına yanıt

ben betadayım muhtemelen a15 öncesi desteği yok. galaxy storedan geldi güncelleme.

Hocam ozaman gece sene sim 2 ve sim1 kullanmis olanlar bu sene sadece 4 ay hakki var gibi mi ben gecen sene sim 2 kullanmadim o nedenle anladim ins oyle birsey yoktur yoksa yd kullanma avantaji kalkar

• Ben ayarları mı karıştırdım yoksa sizin telefonlar da fotoğrafları .HEIC formatı olarak kaydediyor

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Yüksek verimli fotoğrafı açmışsanız o şekilde kaydeder

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Hocam yanimda aynı durumda olan 2 arkadaşım daha vardı kendileri tost makinesi bile kullanirken karıştırıp baska isler yapabilecek potansiyeldeler yılbaşında imei işini ne yapiyoruz dediler bende dokunmayın dedim benim dalga geçtiğimi düşünüp bizi kandirma dediler inanmadilar bende icleri rahat etsin diye 23.45 te cihazları kapatiyoruz sim karti çıkarıp yeniden sim1 e takip devam ediyoruz dedim hep beraber yaptik ben uyuya kalmisim sabah kalkip simkarti 1 e takip devam ettim olayin komedi tarafi bu yoksa bir anlami yok

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada!

Google kamera ile çekildi gerçekten samsungun kamera yazılımının ne kadar çöp olduğunu gösteriyor daha doğal ve renklerde sapma yok

sizin telefona ne olduysa simi çıkarıp ertesi gün takmanız ile olmuş olabilir. inşallah sim2 süresi dolunca sim1 ile devam edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 15761577157815791580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.