< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada! (1580. sayfa)

-
-
Bildiğim kadar ile - Yurtdışı online sitelerden siparişi verip Türkiye teslimi telefon alamazsınız.
-
4 ay sorunuza istinaden;
Kalan 4 ayı aynı cihazla atlatmak server kaydı ile mümkün onun harici e sim veya başka bir olay yok server kaydina alternatif 4 ay baska bir cihaz kullanabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Göz zevki ne ya Allah aşkına :D Gözün gördüğü şeyin doğruluğunu zevk mi belirler ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S20 FE kullandığım sırada gcam yüklü olmasına rağmen hep stok kamerayı tercih ederdim. Demek ki stok kamera optimizasyonu çok iyi yapılmış.
-
Stock kamera uygulaması 10 numara 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle evet. defalarca bir sürü farklı gcam yükleyip stok kameraya döndüm. bir de derler ki sd işlemci ile daha stabil çalışıyor ama alakası yok. samsung denen leş firma kamera yazılımını biraz daha geliştirmeli ama onun yerine stabil 15i geciktirme peşinde. şimdi de zfold serisi ve s23 resmi olarak betaya dahil edildi ve mart 6 da yani yarın beta verilecek onlara.
-
@smart1978 @erditepe nisan ayında gelecek stabil. rezil samsung stabil a16 dan 1 ay önce a15i verecek.
sammobile
Samsung reveals when the official One UI 7 rollout will begin!https://www.sammobile.com/news/samsung-official-one-ui-7-update-release-date-details -
Öyle deme ince ayar çekip ince optimizasyonlar yapıyorlar.
-
30 euro ve üzeri yurtdışı alışveriş yapılamıyor ülkemizde.
-
Ayıp olmasın diye o da . Google Android 16 yı geç verseydi Samsung One UI 7 de geç verirdi. Ne de olsa suçlu Samsung. Başka firmalar Android 15 i kendi arayüzüne veriyorlar üstelik geçen sene.
Bu arada ayıp olmasın kısmına ek Android 15 li One UI7 li orta ve giriş seviyesi telefonlarını da satın alınabiliyor....
S24 Ultra sanki eski ve giriş seviyesi bir cihazmış gibi davranıyorlar.
Rezalet.
Aynı kaderi S25 serisi de görecek.
Esas rezaleti S23 serisi ve diğer bekleyenlere zincirleme rezalet ile Samsung bizlere resmen küfür ediyor.
Güncelleme vermiyor bir küfürdür.
quote:
Orijinalden alıntı: smart1978Ayıp olmasın diye o da . Google Android 16 yı geç verseydi Samsung One UI 7 de geç verirdi. Ne de olsa suçlu Samsung. Başka firmalar Android 15 i kendi arayüzüne veriyorlar üstelik geçen sene.
Bu arada ayıp olmasın kısmına ek Android 15 li One UI7 li orta ve giriş seviyesi telefonlarını da satın alınabiliyor....
S24 Ultra sanki eski ve giriş seviyesi bir cihazmış gibi davranıyorlar.
Rezalet.
Aynı kaderi S25 serisi de görecek.
Esas rezaleti S23 serisi ve diğer bekleyenlere zincirleme rezalet ile Samsung bizlere resmen küfür ediyor.
Güncelleme vermiyor bir küfürdür.
yarın zfold 6 ve muhtemel s23 serisi için beta başlayacak, s24 içinse yeni bir beta sürümü yok ama yeni bir stabil sürüm test yazılımı sunucularda mevcut. samsungun bahanesi de yok aslında ama sırf nisanda vermek için beta uydurabilir.
-
Kasıtlı geç gelsinler diye. Beta olacaksa idi geçen sene Kasım veya Aralık ta başlanır dı .
Kılıfına uydurma geç vermeler ve geç gelmesine aklı sıra meşrulaştırma.
Bu saatten sonra One UI 8 Android 16 Beta sı için çabalanır. Ayıptır...
Eskimiş Android 15 için Beta mı olur yahu...
-
Yurtdışından kargo/hızlı kargo ile telefon getirmek yasak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 5 Mart 2025; 14:40:28 > -
Geçen biri daha sormuştu. Sabahtan beri pil çok hızlı düşüyor Google Hizmetleri sömürüyor. Nasıl çözülecek?
Evet yasak olduğunu bende biliyorum arkadaş amazondan almaktan bahsetmişti bende amazondan yurtdışı saticilardan almak nasil olur bilemiyorum ama gumruk vs size ayni fiyata gelecektir demiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KinZhull
Evet yasak olduğunu bende biliyorum arkadaş amazondan almaktan bahsetmişti bende amazondan yurtdışı saticilardan almak nasil olur bilemiyorum ama gumruk vs size ayni fiyata gelecektir demiştimhiçbir şekilde yurtdışı sitelerden telefon alinamıyor. Sarı sitede yurtdışı telefon satanlar var. Ben ikinci el aldım sorun yaşamadım. Kayitsiz kullaniyorum.
Günaydın. Romanya Samsung'u olduğunu düşündüğüm bir site S24 serisine One UI 7'nin 18 nisanda dağıtılacağını belirtmiş.
webtekno
Samsung One UI 7 Güncellemesi İçin Tarihler Belli Oldu: İşte Tüm Liste!https://www.webtekno.com/samsung-one-ui-7-guncelleme-tarihleri-h156344.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X