< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada! (1579. sayfa)

-
-
Toplamda her yil 8 ay
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o kısmı anladıkta biz sim1 e taktığımız halde neden sim2 imei devam ediyor onu anlayamadik sonucta bir imei kullaniyoruz ikincisi kullanilmadan duruyor hakkimiz durur ama biz cihazi ona nasil geciririz bunu nisan sonunda göreceğiz
-
Donanımsal çok güçlü bir cihaz ama hakkını verecek kendi uygulaması yıllardır adam akıllı çıkaramadılar. Anca gıdım şeyler ...
Bigkaka nınkiler en ideali .
Kırmızı kalın olanlar tavsiye sürümlüler :
www.celsoazevedo.com
BigKaka GCam APKs - Google Camera Porthttps://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-BigKaka/ -
Denemek istersek en günceli 9.2 yazanı, doğru mu anlıyorum? Sıralama karışık sitede o yüzden soruyorum. Oradan da samsung apk yazanı kuracağız.
Evet şuan için şu uygun gibi :
www.celsoazevedo.com
BigKaka: AGC9.2.14_V14.0https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-BigKaka/f/dl80/Samsung olanı ismen de hatırlatıcı uyumludur.
Ek ayarlarından şunları da yaptım elbette daha derinlemesine ve kapsamlı ince ayarlarıyla daha da kalitesi artırılabilir. LUT profilleriylen de .
-
Beta da değilim yani bana gelmedi. Beta ya geçersem bakacağım. Teşekkürler .
-
inan bilmiyorum tuhaf bir durum gerçekten de. aslında simi çıkarıp telefonu tekrar başlatıp simi yeniden sim1e taksanız belki o zaman sim1 ile imei 1 eşleşir ama o zaman da sim1 süresi gereksiz yere başlamış olur.
-
ne zaman gcam kurduysam tatmin olmadım ve stok kamera ile devam ettim bu senin attığın nasıl acaba
-
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-BigKaka/f/dl18/
Bende bunu kullanıyorum yapılandırma dosyalarını da indirmeniz lazım
-
-
Hocam su anda yapılacak herşey risk teşkil eder nisan sonunda kapanma gerçekleşince dilediğiniz gibi kurcalama özgürlüğünüz olur ben o zamana kadar unutmayı tercih ediyorum
stok kamera daha iyi iş çıkarmış.
-
Tercih meselesi herkesin göz zevki farklı
Daha önce de yazdım ama sanırım doğru ifade edemedim. Bu telefonda böyle bir durum var. diğer telefonlarda imei sim yuvası ile eşlenmiş geliyor. Ama s24 ultrada yazılımsal olarak iki imei var. yani siz birinci slota sim kartı taktığınızda sim kartınızla imeilerden biri eşleşir. siz aynı sim kartı diğer slota taksanız bile hattınız ilk eşleştiği imei'den çalışmaya devam eder. bu nedenle bir çok kişi 120 günlük süresi dolunca sorun yaşadı. sim kartını ikinci slota taktı ama hat gelmedi. çünkü sim yuvası değiştinde telefon o sim kartı ilk başta eşleştiği imei ile eşleştirdi. imei değişmediği için hattı kullanıma açamadı. bunu engellemenin yolu sim yuvasına başka bir sim kart takmak veya sanal e-sim e-sim tanımlamak
-
Evet - aynen dediğiniz gibi oldu.
Geçen sene ilk 4 ay bitince ben geçici olarak faturasız bir Vodafone kartı aldım. O şekilde açıldı 2.ci sim.
Ama Geçen sene Sim / IMEI karışıklığı olmamıştı bu seneki gibi..
-
Çok haklısınız hocam daha önceki yazınızı okumuştum aynen dediğiniz gibi çalışıyor sistem istediğini işliyor bu aslinda iyi degil ama sistem bu maalesef
Kalan 4 ay e sim çözüm olur mu?
Birde amazon yada benzer platformlar üzerinden Yurt dışından sipariş ettiğimizde fiyat avantajı olur mu? İllaki gidip almak mı lazım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X