Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada! (1582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: smart1978 , pannekamp Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.673
Cevap
589
Favori
1.474.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba ortadaki krem renkli olanı alabilirim tek satarsanız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tunen T kullanıcısına yanıt

Hepsi toplu gitsin istiyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat!

Mart güncellemesi ilkin Kore ye Bootloader S92xNKSS5AYB1 ile 5 e yükselmiştir. Anlaşılan globale de daha gelmemiş olanlarda 4 tedir.

sammobile
    Galaxy S24 gets March 2025 security update before One UI 7 stable is released
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-march-2025-security-update-korea-pre-one-ui-7-stable

Peki bu ne manaya geliyor derseniz: Geriye dönüş 4 içeren Bootloader lı firmware lere artık imkansız olacaktır. Yani şuan için pratikte Mart güncellemesi almışsanız veya yüklemişseniz artık ONE UI 7 Beta sına girilemez. Anca birileri Mart güncellemesi için Beta ya giriş OTA/FOTA dosyasını yakalayıp bizlere paylaşılana kadar dikkatli olun...

Beta da iken bir sonraki Beta 5 için Bootloader ı artıracağını sanmam. Aksine görülmemiş birşey(ler) olursa da buradan haberdar edileceksiniz.

:

• www.guncelmiyiz.com
    Takvim | Güncellemeler | Guncelmiyiz.com
    https://www.guncelmiyiz.com/takvim/04/2025

GÜNCELLEME TAKVİMİ

GÜNCELLEME DURUMU

Test aşamasında

PLANLANAN GÜNCELLEME TARİHİ

1 Nisan 2025 - 14 Mayıs 2025

www.guncelmiyiz.com
    Galaxy S24 Ultra | SM-S928B | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
    https://www.guncelmiyiz.com/cihaz/sm-s928b
  • https://x.com/tarunvats33/status/1897973087674478795?t=wyYXDsgHg6sJFDe26NWG4A&s=19

S25 için ONE UI 8 in test sunucusuna yüklendiği iddia ediliyor.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

ONE UI 7.1 dir o. Fold7 ve Flip7 hatta S25 Edge denin 7.1 li yani Android 15 li olanına hazırlık yapıyorlardır da...

Samsung hiçbir zaman AOSP çıkmadan test etmez veya betasına başlatmaz.

Gönül ister ki erkenden başlansın sıra diğer modellere de daha da erken gelsin...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

One UI'nin 7.1 veya muadil bir sürümünün olması beklenmiyor ama göreceğiz. Bugün çıkan Fold 6 ve flip 6 için betada bile farklılıklar var. Şuan S25ler en eski One UI sürümünü kullanıyor :D ahh ulan Samsung...

• S pen orijinal ucunu nereden temin edebilirim? Eski note serilerinde kutu içinden yedek uçlar çıkıyor, bunda yok.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Yenileri çıktıktça hepsi eskiyecek ... Samsung kasıtlıkları işte ...

Bu yıl 7.1 yerine Android 16 lısı gelsin derim çünkü geç kaldılar. Normal seyrinde 7.1 beklenirdi geçen yılki 6.1 de olduğu gibi ...

• nbaps3 N kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ben de şaşırdım çıkmamasına. Note 7 fan edition içerisinden bayağı çıkmıştı.

• nbaps3 N kullanıcısına yanıt
    Elimde note 5 ten kalma uclar var onlar olurmu acaba.

Bu aslında garip bir durum... Ve One UI 7'nin hala geliştirildiğini ortaya koyuyor :D dünden beri x'de S25ler için yeni home sürümünü paylaşıyorlardı ancak beta 4 kullanan S24 sahipleri daha ileri bir sürümü kullanıyor  

7.1 çıkmayacak diye söylüyorlar direkt 8 gelecek normale göre 2 ay erken başlamışlar bari one ui 8 ile bekletmeseler insanları.

• Kılıf işini nereden çözüyorsunuz. Şöyle bir baktımda ince ve zarif bir kılıf bulamadım kafama göre. Var mı tavsiye

• Merhabalar. Rahatsız etmeyin modunda bildirim alıyorum bir süredir. Sanırım 6.1.1 den sonra olmaya başladı. Ayarlarda bildirimler kapalı ve özel durum tanımlı değil. Sessiz geliyor bildirimler bu yüzden çok önemsememiştim ama böyle olmaması lazım. Öncelerde böyle değildi, rahatsız etmeyin modunu kapatınca bildirimler akmaya başlardı. Başına gelen var mı?

• rainbow.VK R kullanıcısına yanıt
    Spigen bitane beğen al geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yansıma yapmaması için mat ekran koruyucu arıyorum 1 tane dahi bulamadim bilen önerebilecek olan var mıdır?

• TeknoBus kullanıcısına yanıt
    Amazonda bulabilirsin Hocam ben parlak hayaleti öyle almıştım

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    İnce kılıf arıyorum spigenler hep kaba kılıflar

• 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.