Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada! (1583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dark Saga , erdm0216 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.673
Cevap
589
Favori
1.474.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni 15 de bu kadar acele edecek birşey yok gibi geldi bana.Bana lazım olan Türkçe desteğinin güncellenmesi şu an çok saçma çeviriler yapıyor.Birde kamera halen olabileceğinin çok altında.

• Kovid60 K kullanıcısına yanıt
    Afedersinde kamera daha ne yapsın 3 senelik lens bu gayette güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Samsung beş yıldır aynı sensörü kullanıyor, çağın gerisinde kaldı. Hadi onu geçtik, kullandığı donanımı verimli kullanacak yazılım güncellemesi bile yapmadı. Sen çok beğenebilirsin ama inceleme sitelerindeki eleştiriler haklı. Gece ışıklı çekimlerde ışıklar parlıyor. Gündüz zaten hepsi iyi çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovid60 K kullanıcısına yanıt
    5 yıllık değil bu lens 3 sene bile olmadı.

• Arkadaşlar bu telde iphone daki gibi telefon çalarken telefonu ele alınca otomatik olarak algılayıp sesi azaltma yok mu?

• Arkadaşlar bana bir güncelleme geldi ama yapmak istemiyorum. Otomatik güncelleme ve güncelleme bildirimini kapatmak istiyorum. Hala samsuglarda o lanet bildirimi kapatmanın yolu yok mu?

• nbaps3 N kullanıcısına yanıt
    yetkili servise sorun derim veya 444 77 11 arayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir siteye girince bu Web sitesinden bildirim almak ister misiniz uyarısından bıktım, usandım. Bunu komple kapatmanın yolu yok mu ? Her seferinde engelle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

S pen orijinal ucunu nereden temin edebilirim? Eski note serilerinde kutu içinden yedek uçlar çıkıyor, bunda yok.

Alışveriş sitelerinde var ama almadım ihtiyacım yok şu an.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Bu banada lazım cevap bulursanız benide bilgilendirirmisiniz?

• iphone 16 pro max alarak aranızdan ayrıldım ama kısa süre içinde geri dönecekmişim gibi bir his var.

• cihan85 kullanıcısına yanıt
    Değişiklik iyidir hocam. Biraz da ios ekosistemi deneyimleyin. Samsung anlamsız güncelleme stratejisi ile bir çoğumuzu (ben dahil) kaybediyor. Karşılaştırma yapmaya gerek yok. İki cihaz da çok iyi... Keyifle kullanın, eylül gibi 17 serisine ben de inşallah.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Şşşşş   Uyanmasınlar...

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

Google en az 4 ay erkene aldı. Bakalım Samsung inatla Android 15 lisini mi sunacak.

Bu yıl Samsung u izlemek bir başka olacak.

Umarım beni yanıltır.

• glumerna G kullanıcısına yanıt

3 senelik kamera baya eskimiş.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt

Tasker uygulaması ile yapılabilecek bir şey. Yapan var mıdır bakmalıdır.

• cihan85 kullanıcısına yanıt

Bende iphone 16 pro alıp almama konusunda kararsızım uzun zamandır kafamı kurcalıyor bu samsung saçmalıkları yüzünden yeni telefon alırsam s25 veya 26 değil iphone olacak sanırım geçen yıl içerisinde tüm ekosistemi yeniledim samsung yeni modelleriyle görünce pişmanım valla s24 ultrayla bakalım ne kadar devam edeceğiz. Sırasıyla S7 Edge, Note 7 FE, Note 10+, S21 FE, S22 Ultra, S24 Ultra kullanıyorum

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten S25 serisindeki OneUI7 final sürümü değilki oda Beta 3,5.. S24 lere gelen Beta 4 ile şimdi onlar daha yeni bir sürümde bakalım Samsung lütfedip ne zaman tam olmuş sürümü verecek S25 lere..yeni home sürümü yükledim ben ama S24 Beta da daha yeni bir sürümü var..

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Bende iphone 16 pro alıp almama konusunda kararsızım uzun zamandır kafamı kurcalıyor bu samsung saçmalıkları yüzünden yeni telefon alırsam s25 veya 26 değil iphone olacak sanırım geçen yıl içerisinde tüm ekosistemi yeniledim samsung yeni modelleriyle görünce pişmanım valla s24 ultrayla bakalım ne kadar devam edeceğiz. Sırasıyla S7 Edge, Note 7 FE, Note 10+, S21 FE, S22 Ultra, S24 Ultra kullanıyorum

Ben de 17 ye geçeceğim.

• Android bırakılırda ayfonamı geçilir...

• 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.