Şimdi Ara

S2mi One X mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba haziranın sonu gibi ilk android telefonumu almayı düşünüyorum.Aklımda one x birde s2 var(S3 demeyin 2bin tl veremem) one x incelemelerine baktım genel olarak şarj sorunu var diyorlar kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ortalama ne kadar gidiyor s2yide bayadır düşünüyordum one x çıkınca birde fiyatı fazla yüksek olmayınca ona yöneldim sizce hangisini almalıyım?

• bak şimdi kardeşim s2 ile one x i karşılaştırma arada dağlar kadar fark var. s3 ile one x tartışılabilir

ben senın yerınde olsam one x alırım
    galaxy s2 alsan telefon çıkalı 2 sene olcak neredeyse samsung yavaş yavaş çekicek s2 nin üstünden ellerini
  • bu işin sonu yok s3 al kurtul 2-3 sene yeni çıkan telefon haberi bile görsen bakma hiç bulaşma kafan rahat olsun 3 seneden sonra bakarsın piyasaya.
  • s3 alamam arkadaşlar one xi 1200 civarı buldum ondan one x almayı planlıyorum yoksa s2 alıcaktım one x kullanan arkadaşlar birde ısınıyormu ısınıyorsada kac dk de ısınıyor bilgilendirebilirmi azcık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lookup

s3 alamam arkadaşlar one xi 1200 civarı buldum ondan one x almayı planlıyorum yoksa s2 alıcaktım one x kullanan arkadaşlar birde ısınıyormu ısınıyorsada kac dk de ısınıyor bilgilendirebilirmi azcık ?

one x in yandan görüş açısı hiçde iyi değil s2 ye göre.

one x inn microsd slotu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 2 Haziran 2012; 18:14:56 >

• valla zevkler ve renkler tartışılmaz :D bana htc one x güzel geldi micro sd yok evet dezavantaj fakat 32 gb var bana hayli hayli yeter
  • one x'in şarjını dayandırabilecekmisin bir de işin o boyutu var

Gerçi yalan yok ben S2 kullanıcısı olmama rağmen eğer benzer fiyata ikisi arasında kalsam şu an One X seçerdim. Yeni model ne de olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 4 Haziran 2012; 15:57:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şarj sorun olmaz gibi duruyor. ayriyeten 5000mah usb power station almayı düşünüyorum yedek pilden daha iyi olur :D bittikçe doldur :D
  • bu da soru mu ?
  • Aynı donanıma sahip telefonlar değil ki, nasıl karşılaştıracaksın.
    Hadi ikisi de 4 çekirdekli falan olsa misal bir şekilde testlere göre karar ver eyvallah.
    Ama S II 2 çekirdekli bir telefon. Onu 2 çekirdekli telefonlarla kıyasla.
  • evet dedikleriniz doğru fakat browser testinde s2 daha yüksek fark atıyor ve bazı testlerde geçiyor ondan demiştim ama kararımı verdim one x alıcam teşekkürler yorumlar içinde
  • http://forum.donanimhaber.com/m_61557784/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61625349
    ayrıntılı karsılastırmalar artı ve eksıler mevcut ayrıca ,burada CooLasFcuK neden kullandıgı one x i elınden cıkardıgını anlatıyor ..

Aynı konuyu bende sormustum ama onex 3-4 sanıye erken bırseylerı acmak dısında cazıp bır yanı yok ustelık ınternette daha yavas ve pili dahılı ayrıca yedek pıl tasınmıyor S3 varken sanırım onex alınmaz S2 de fazlasıyla yeterlı gunumuz ıcın 2cekırdeklı dahı kac uygulama var cogu 1 cekırdek desteklı 4cekırdek olsada bı anlamaı yok zaten 40nm one x ama tercıhtır marka tercıhıdır hangısını kullanmaktan zevk alırsan onu alırsın suan S2 ve one X fıyatları yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 5 Haziran 2012; 19:26:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

http://forum.donanimhaber.com/m_61557784/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61625349
    ayrıntılı karsılastırmalar artı ve eksıler mevcut ayrıca ,burada CooLasFcuK neden kullandıgı one x i elınden cıkardıgını anlatıyor ..

Aynı konuyu bende sormustum ama onex 3-4 sanıye erken bırseylerı acmak dısında cazıp bır yanı yok ustelık ınternette daha yavas ve pili dahılı ayrıca yedek pıl tasınmıyor S3 varken sanırım onex alınmaz S2 de fazlasıyla yeterlı gunumuz ıcın 2cekırdeklı dahı kac uygulama var cogu 1 cekırdek desteklı 4cekırdek olsada bı anlamaı yok zaten 40nm one x ama tercıhtır marka tercıhıdır hangısını kullanmaktan zevk alırsan onu alırsın suan S2 ve one X fıyatları yakın

ikiside hemen hemen aynı demişsin evet bugüne baktığımızda androidin 4 çekirdek destekleyen uygulamaları yok gibi 2 çekirdek bile zor fakat ben telefon alınca her 6 ayda bir değiştiremem en az 2sene kullanırım öğrenciyim internette sayfayı 2 saniye geç yüklese ne olur ki pil sıkıntısı olmaz zaten usb power station alıcam dediğin konudaki yorumuda okudum ısınma demiş s2 hiçmi ısınmıyor ayrıca kasa kalitesi olarak one x s3dende s2dende üstün bunlarıda atlayamalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lookup

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

http://forum.donanimhaber.com/m_61557784/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61625349

ikiside hemen hemen aynı demişsin evet bugüne baktığımızda androidin 4 çekirdek destekleyen uygulamaları yok gibi 2 çekirdek bile zor fakat ben telefon alınca her 6 ayda bir değiştiremem en az 2sene kullanırım öğrenciyim internette sayfayı 2 saniye geç yüklese ne olur ki pil sıkıntısı olmaz zaten usb power station alıcam dediğin konudaki yorumuda okudum ısınma demiş s2 hiçmi ısınmıyor ayrıca kasa kalitesi olarak one x s3dende s2dende üstün bunlarıda atlayamalım

tabıkı o da belırtmıs bunlara ragmen cok ıyı bır telefon demıs artıları cok fazla demıs uzunsure kullanacaksan tabıkı one x alırsın yada ılerde onex ı satıp s3 alırsın hadı hayırlısı ;)

• inşallah hayırlısı olur bilgilendirdiğin içinde teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.