Şimdi Ara

S3 789 TL. NOTE 2 999 TL. S3 MİNİ 450 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 S3 789 TL. NOTE 2 999 TL. S3 MİNİ 450 TL
    EN UYGUN FİYATLAR

SAMSUNG GALAXY NOTE 2: 999 TL

SAMSUNG GALAXY S-3 :789 TL

SAMSUNG NEXUS : 800 TL

SAMSUNG GALAXY S2: 630TL

SAMSUNG GALAXY S-3 MİNİ : 450 TL

SAMSUNG ADVANCE : 480 TL

SAMSUNG ACE 2: 390TL

SAMSUNG ACE : 290 TL

SAMSUNG YOUNG : 225

SAMSUNG CORBY 2 : 170 TL

ÜRÜNLER KESİNLİKLE SIFIR OLUP TOPLAMA CİN MALI VS DEİLDİR.
    TÜM AKSESUARLARI ORJİNAL OLUP İMEİ KAYITLIDIR
    TÜM GÜNCELLEMELER SIKINTISIZCA YAPILABİLİR.
    Fiyat : 999 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: dogugsm

EN UYGUN FİYATLAR

Istanbul elden alma imkânı varmı birde imei geçicimi değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elden satışımız malesef yok imei garantili geçici deil kesinlikle kapanma yapmaz
  • quote:

elden satışımız malesef yok imei garantili geçici deil kesinlikle kapanma yapmaz

Teşekkürler hayırlı satışla

• üye olali 3 gün olmuş ve elden satiş yok , e ticaret yok o yok bu yok milletin almasi için güvenceniz nedir ?
  • Başka cihazların imeileri cihazlara gömülmüş vaziyette ozaman ? fiyatlar uygun sayılırda elden satış olmaması kötü nasıl güvenip satın alacağız ?
  • Kardeşim enis soru sormadan duvara yazmak ne kadar basit dimi 3 gün oldu die satış yapamıyacakmıyız senin gibi insanlar. yüzünden kim mesaj yazdıysa hepsine yazdım sanalpazar üzeri satıyoruz diye bırak bu işleri ortalığı karıştırma cebinde paran yok ayran içmeye anca konuşuyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben size güzellikle sordum aklimda s3 mini bile vardi ama bu mesajdan sonra sizinle alişveriş yapilmaz bu kadar basit soru sordunmu azicik eleştiri hemencik kalkan aktif moda geçiliyor neden acaba, burasi özgür forum düşünceler yazilir çizilir çok satiş yapma merakindaysaniz eleştiri almadan direk gg , sanalpazar ,sahibinden gibi sitelere gidin hem ne bu şiddet ne bu celal ? 3 kelime yazi yazacaksin demedin laf kalmamiş
  • Eskişehirde elden alabilme imkanım olsaydı s3'ten bir tane alırdım...
  • Ne demek elden satmiyorum.
    Nerden satiyorsun.
    İnternetten mi
    buradan mi
    bari bunu acikla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar bende mi bir sorun var yoksa sizdemi size zorla mal satan yok eleştirmen için ticaretimiz olması gerek daha bişi almadan sen eleştirmeye veyahut saygısızca konuşmaya baslarsan cevabını alırsın bana kalırsa sonrada susmasını bilmen lazım 100 lira fazla verip eleştirip alabilcegin insanları tercih etmeni şiddetle sana tavsiye ediyorum ayrıca ben sana satmıyorum sen demişssin ya almıyorum die ben elden satışımız yok dedim uzaydan satıcak halimiz yok dimi o zaman sanalpazar vb siteler üzerinden oluyo bunu yazmama rağmen lütfen tekrar sormayın arkadaşlar !!!!!!!!!!!!
  • Sanalpazardan almak müşteri için daha mantıklıdır kargo ayağına gelir telefonu uzun uzun test eder onayı verir.

Elden vermek satıcı için daha rahattır telefonu verir aynı anda parasını alır yoluna devam eder ne kargo derdi ne başka derdi olur.

adam sizi düşünüyor birde beğenmiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 1 Mayıs 2013; 13:43:00 >
  • Bu üslupla bedavada satsanız kimse sizden alışveriş yapmaz!

• sanalpazar linki alabilir miyim.
  • quote:

EN UYGUN FİYATLAR

hocam bence ilk mesajına sadece sanalpazardan satışım vardır yazmalısın.

çünkü insanlar aşağıya inince ilk elden satışım yok yazısını okuyor ve gerisine bakmadan nasıl güvenelim diyor. ama ilk mesajda sanalpazar yazarsan kimseyle uğraşmak zorunda kalmazsın

• sanalpazar daki dükkan isim nedir,fiyatlar ordada bu şekildemi, yani site farkı eklenmemiş fiyatmı bunlar,teşekkürler
  • nexus s3 ten pahalı, niye öyle?

• Madem oyle yazsana ilanina sampiyon. Atarli atarli cevap yazmaya ayiracagin onda biri zamanda sanal pazar linkini yazardin kimsede birsey demezdi.
    Sana bir tavsiye biraz esnaf ol.

• Al bak birde komisyon eklemis. Komisyonsuz satiyor musun hayir. O fiyatlari neden yazdin oraya?

• bana da kirk kere yazistik bir sanalpazar linki atamadi, sadece beyaz var dedi mavi istedim sonra mavi de var dedi, fiyata komisyon dahil mi degil bir anlatamadi ama 5-6 mesaj gonderdik birbirimize sonuc link yok bende baska yerden buldum s3 u. enteresan bir ilan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.