Şimdi Ara

s3 anakart problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan 2 ay önce garantili s3 ümü teknik servise gönderdim.Şikayetim telefon birden kapandı.Bir daha da açılmadı.Cihaza flash entegre darbe almış haliyle değişmesi gerek dediler.
    260 tl ücret çıkardılar.Kabul ettik.Aradan bir hafta geçti.Teknik servis yine aradı.Cihazı kurtaramadık ana kartın değişmesi gerek dediler.(İlk ücret çıktığı zaman kurtarmaya çalışacağız vs vs gibisinden konuşmuşlardı.)Nitekim kurtaramamışlar da.460 tl anakart ücretini de kabul ettik.Neyse cihaz geldi.Daha sim kartını takmadım.Lakin imei numarası ilk gönderdiğim imei ile aynı.Servisi aradım.Eski imei numaranızı yeni anakarta tanımlamış olabilirler gibisinden konuştu.

Sormak istediğim
    1-Yasal yollarla gelen anakartın imei numarası değil de neden eski imei numaram çaktırılmış bir şekilde geldi.
    2-Servisin cihazın anakartını değişip değiştirmediği konusunda şüphelerim var.Belki de cihaz sağlamdı.Firmadan benim cihazıma entegre edilmiş anakartın imei numarasını isteyebilir miyim?
    3-Yukarıda bahsettiğim durum yeni anakartın imei numarasını isteme olayı(kontrol etme baabında)teknisyen arkadaş veya ordaki müşteri hizmetleri yetkilisi depolarındaki herhangi bir anakartın imei numarısını tarafıma bildirebilir.Bunun önüne geçmek için arızalı anakartımı firma tarafından talep edebilir miyim?
    4-Telefonumu o kadar temiz kullandım ki anlatamam.Hani nice telefonlar gördüm.Benim telefonumun sadece açkapa tuşunun altında bir çatlak gibi birşey var o da yüzeysel.(Soyulma dahi yok)Flash entegre dedikleri bildiğimiz flash mı ve herhangi bir darbede bu kadar büyük bir problem çıkarabilir mi?
    5-Gelen servis raporunda anakart swap modül değiştirildi yazıyor.

Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.Ne yapmak gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkayaglu -- 12 Şubat 2014; 0:16:23 >

• Bilgi verebilir misiniz arkadaşlar.Ne yapmam gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.